Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie o wage elektroniczna lazienkowa

Polecane posty

Gość gość

jesli okazuje mi 2 razy moja wage a za chwile waze sie i pokazuje inna potem za minute jeszcze inna czyli jest zepsuta? i nadaje sie do smieci? nie da sie tego naprawic? prosze o powazne kom

Gość gość
prosze o odp

Gość gość
a jaka jest różnica między kolejnymi pomiarami?

Gość gość
szklanka wody ,wypróżnienie się , musisz się ważyć w odstępstwie 2 minut , poza tym dzisiejsze wagi to s**t , najlepiej i najdokładniej zważysz się w przychodni

Gość gość
Zepsuta albo sti w nieodpowiednim miejscu, na krzywej podstawie itp. Sprobuj ją wyregulowac tym pokrętłem z tyłu

Gość gość
sram mordą

Gość gość
najpierws bylo 58,9 potem 58,9 czyli to samo, a za minute 59,3 a za kolejna minute w innym miejscu 58,6 a wolalabym znac dokladny pomiar bo zaczynam odchudzanie. zawsze wazylo ok, mojej siostrze tez pokazuje co minute co innego. ale w czasie tych 4 porannych wazen nic nie jadlam i nie pilam, a przed wazeniem bylam w lazience sie zzalatwic. wiec nie wiem czy kupic nowa wage?

Gość gość
u mnie nie ma zadnego pokretla: ( mam wage aeg 5w1 ale kupilam ja kilka lat temu

Gość gość
nowej nie kupuj ,szkoda kasy bo kupisz taki sam badziew ( cena nie gra roli) jak pisałam idz co tydzień do zabiegówki w twojej przychodni ,tam cię piguły zważą na prl -owskiej wadze ,wierz mi ,ona jest niezawodna i najdokładniejsza i nie jest to ironia a fakt.

Gość gość
To ja mialam szczescie, ale kupowalam ją pare lat temu, działa bez zarzutu, tylko baterie musze co jakis czas wymienic. Troche to dziwne, ze nie masz zadnej regulacji. Moze jakies nózki są, zeby ja dobrze wypoziomować. Wchodzisz na wage od razu, czy czekasz chwile od momentu jak pokaze sie 0.0 ?

Gość gość
dziewczyny bo teraz wszystko co robią to takie na słowo honoru ,max po roku ( koniec gwarancji) i d**a zbita . Dlatego ja nie kupie nowego tv np ,bo od lat pięknie odbiera mi kineskopowy , mam adaśki sprzed 13 lat i nadal mimo tyrania i prania w nich latam ,a zeszłoroczne leżą w śmieciach. Ja mogę soie kupić nową bielizne , nowe garnki nowy ciuch ,choć i te jakościowo dramat ( wole SH) i mój status finansowy nie ma nic do rzeczy ,jest on dobry ,ale już się przekonałam jakie badziewia teraz się robi. Od mydła zaczynając a na najnowszym modelu tv kończąc

Gość gość
pojawia sie 0.00 i za chwile wchodze stawiam na prostej powierzchni. Wolalabym sie wazyc w domu szczerze mowiac... no ona stoi na taakich 4 czarnych nozkach to jak to wyregulowac nie mam pojecia, moze ktoras z nozek sie uszkodzila, jak to sprawdzic???

Gość gość
odpiszcie