Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Albo ładna albo żadna

Co sądzicie o facetach którzy cierpliwie czekają na atrakcyjną partnerkę

Polecane posty

A za przeciętne i mniej atrakcyjne nawet nie chcą się brać i wolą poczekać na lepszą okazję

jak długo muszą czekać to pewnie sami nie są atrakcyjni...więc pewnie mają bardzo monotematyczną historię przeglądarki :D

Gość trolejbus_
fajni sa :classic_cool:

A jeśli są przeciętnie i mają nietypową urodę, ale wierzą w swoją szansę, do tego pracują nad sobą i swoim wyglądem cały czas? Może liczą, że los się do nich uśmiechnie?

Gość cersei lanister
znam paru takich, aparycję chłopa pańszczyźnianego mają ale wymagania, że hoho, po paru latach oczekiwania na salmę hayek czy megan fox biorą takie wypierdy wszystko co im się pod łapy nawinie. Zazwyczaj tacy wymagający "królewicze" kończą przed ołtarzem z osiedlowym pasztetem.

Fiku, taki facet za pewien czas może mieć super wygląd, dobrą pracę, fajne auto i uderzać na podryw

Jeszcze kolejne 10K i dościgniesz przedmówczynię :) Może zakręćcie się obok siebie? Nieraz miłość jest bliżej niż myślicie :)

Gość gość
myślę, że taki facet zachowuje się jak 99% kobiet

cersei lanister - jakieś wnioski podasz? chodzi o to, że mieli tego paszteta brać od razu a nie po latach kręcenia nosem? :)

Gość gość
Tylko, że z wiekiem chłopak nabiera męskich rysów twarzy, dorobi się majątku itp. a kobieta dostanie zmarszczek i tyle. Nie każdy 20 latek wygląda na tyle ile ma, czasem potrzeba więcej czasu na ukształtowanie się. Jeśli ten czas przeznaczy na samodoskonalenie i rozwój a męski wygląd przyjdzie z czasem to spokojnie może zostać przy swoich wymaganiach.

Kto się kanarkiem urodził, orłem nie będzie. Nie wmawiaj sobie, jeżeli nikt się Tobą nie interesował jak masz 20 lat, to za kolejne 20 co najwyżej się dorobisz i za seks zapłacisz.

Gość cersei lanister
mogli mieć zwyczajne, przeciętne dziewczyny, które były wcześniej wolne. Przykład jednego kumpla. Dla niego ideałem kobiety była Salma hayek i tylko na kobiety w jej typie zwracał uwagę, inne olewał sam miał wygląd hmmm poniżej przeciętnej. W końcu związał się z mało bardzo atrakcyjną rozwódką. To nie jest odosobniony przypadek.

Akurat dobrze napisał. Z 20-letniego prawiczka może jeszcze coś normalnego wyrosnąć, jeżeli ma silną wolę i mózg.

cersei lanister w jakim sensie mogli mieć? same im te przeciętne nadskakiwały? :) ja myślę, że to właśnie kobiety stosują taką "strategię", często zostając same z kotami.

Gość cersei lanister
Tylko, że z wiekiem chłopak nabiera męskich rysów twarzy, dorobi się majątku itp. a kobieta dostanie zmarszczek i tyle. Nie każdy 20 latek wygląda na tyle ile ma, czasem potrzeba więcej czasu na ukształtowanie się. Jeśli ten czas przeznaczy na samodoskonalenie i rozwój a męski wygląd przyjdzie z czasem to spokojnie może zostać przy swoich wymaganiach. xxx :D dobre

Nie ma nic złego w samym byciu prawiczkiem w wieku 20 lat...tylko jak ktoś ma 20 lat i jest po prostu nieatrakcyjny to nic tego nie zmieni. Przystojni faceci po 40 w młodości też byli ładni, to nie jest tak, że nabawisz się zmarszczek i nagle jesteś Clooney.

Że są puści i próżni. A skoro muszą czekać i nawet żadna szmula ich nie chce tzn. że dodatkowo za wysoko chcą srać niż d**ę mają.

Gość czasem ktos ma szanse
tylko u brzydul, a te juz przecietne, niebrzydkie nie sa dla niego

"Tylko, że z wiekiem chłopak nabiera męskich rysów twarzy, dorobi się majątku itp. a kobieta dostanie zmarszczek i tyle." To kwestia pracy nad sobą, nad rozwojem kariery i zdrowym trybem życia. Zatem nie cierpliwe czekanie a doskonalenie się, rozwój. ---- Ktoś nieważne jakiej płci, kto kieruje się tylko wyglądem drugiej osoby to pustak i życzę mu wesołego czekania do emerytury :)

"Fiku, taki facet za pewien czas może mieć super wygląd, dobrą pracę, fajne auto i uderzać na podryw" x A wracając do realnego świata... Nawet jeżeli założymy, że taki scenariusz może się sprawdzić to nieumiejetnośc w obchodzeniu się z kobietami wszystko zniszczy, osoba taka i tak będzie miała niedosyt spowodowany faktem, że inni faceci byli atrakcyjni bez samochodu i dobrej pracy, i wybawili się w młodości. Pomijam już kwestię, że jezeli ktos źle wyglądał w młodości to mając 30 lat nie wyprzystojnieje o ile nie był bardzo zaniedbany i otyły(a tacy ludzie nie mogliby zdobyc dobrej pracy, więc cały scenariusz ległby w gruzach)

Ja jestem doskonałym przykładem braku powodzenia jako 20-latek i odbicia sobie wszystkiego jako 30-latek. Więc jak macie 20 lat to uszy do góry- na siłownię, na studia, na kursy marsz ! A zostanie wam to wynagrodzone. Narzekanie nic w życiu nie pomaga.

Gość gość
Nie porównuj amerykanów do polaków bo oni mają inny klimat tak samo włosi czy hiszpanie. U nich 15-16 latek wygląda jak nasz 20 latek. tak samo z dziewczynami u takich nacji ciało wygląda szybciej dojrzalej. W nacjach takich jak Polacy Zwykle mężczyzna wygląda rzeczywiście atrakcyjnie ok 25+. 20 latek zwykle może wyglądać jak dziecko bo zarost nie mocny, brak męskich rysów twarzy, kobieca postura ciała, szczupły, piskliwy głos - u niektórych mutacja trwa dłużej albo rozpoczyna się później, dodaj do tego okoliczności życiowe: np. stopniowe nabycie pewności siebie. Sam w technikum byłem nieśmiały ale na studiach poznałem takie dziewczyny, z którymi stopniowo oswajałem się z kobietami i nawet zacząłem zagadywać do kobiet czy wręcz podrywać a wcześniej takie rzeczy widziałem tylko w filmach. Atrakcyjność niektórych mężczyzn zaczyna się nieco później ze względu na wolniejszy rozwój ciała i często psychiki/emocji.