Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Albo ładna albo żadna

Co sądzicie o facetach którzy cierpliwie czekają na atrakcyjną partnerkę

Polecane posty

Gość gość
Moorland To może ktoś to w końcu powie - nie jest prawdą, że im facet starszy tym atrakcyjniejszy. Nie, jeżeli byłeś brzydki jako 20latek to pierwsze zmarszczki nie dodadzą Ci uroku, dalej będziesz pasztet - i to pomarszczony. Atrakcyjność to nie jest coś co możesz nabyć z wiekiem, jeżeli masz nieatrakcyjne rysy twarzy to one dalej będą nieatrakcyjne za 10, 20 i 30 lat. xxxx Porównaj 20 latka a 30 latka. 20 latek w większości jest jeszcze nieopierzony 30 latek jest bardziej atrakcyjny dla kobiet i to widać. Sam mam sąsiada co ma 30+ a ma partnerkę w moim wieku 22 lata u której rówieśnicy nie mieli by szans.

"Atrakcyjność to nie jest coś co możesz nabyć z wiekiem, jeżeli masz nieatrakcyjne rysy twarzy to one dalej będą nieatrakcyjne za 10, 20 i 30 lat." Co za bzdury Moor opowiadasz. Przecież jak kobieta widzi zmarszczki u faceta to aż posikuje się z podniecenia ;)

Gość gość
krwawa "Umiesz czytać ze zrozumieniem? Gdzie pisze o nieszczęściu i tryskaniu szczęściem. Pomyśl dwa razy zanim coś napiszesz. I co ma Dave do tego od jest jeden a mężczyzn kilka miliardów. Nie ośmieszaj się kobieto bo nic nie wiesz o mężczyznach i skończ swoje zaczepki bo nie ma w nich ani jednego logicznego argumentu." O hiperboli, ironii i drwinach nie słyszałeś? Biedactwo. Za to Twoja wiedza pozwalająca na wydukanie generalizacji musi być powalająca. Więc innymi słowy, masz niewielkie pojęcie o świecie oczko.gif Ale kiedyś może jeszcze dorośniesz. xx Idź lepiej swojemu Panu zrób obiad o ile ktoś cie szmato chciał :P

Kolego, mam 21 lat, zdecydowana większość moich rówieśników to normalnie zbudowane chłopaki. Jeden przystojniejszy, drugi mniej ale większość ma partnerki i na powodzenie nie narzeka:) Dlaczego to, ze Ty wyglądasz jak pokurcz ma znaczyć, że większość tak ma? Potwierdza się to co pisałam, żyjesz złudzeniami.

O, kultura z Ciebie wychodzi. Ale z wyzywania się wyrosłam jakieś kilkanaście lat temu więc wybacz ;)

No właśnie porównuje. I z tego co widzę, to atrakcyjny 30latek był atrakcyjnym 20latkiem - po prostu w wiekiem nic się nie zmieniło. Są 20latkowie którzy są z***biście przystojni i 10 lat tego nie zmieni. Nie, zmarszczki nie mają tu nic do rzeczy.

moor, ale taki np. okularnik jak kupi lepsze oprawki i elegancką koszulę to wygląda jak młody bóg ;) czasem niewiele trzeba by z przeciętnego stać się atrakcyjnym.

Gość gość
No jasne, czy ktoś kiedykolwiek widział, żeby nastolatka zadawała się z nastolatkiem, albo żeby 30 letni facet miał rodzinę z kobietą w swoim wieku? Albo, o zgrozo, studentkę ze studentem? Nie no przecież każdy gość ma z 10 lat młodszą laskę, a każda laska ma sponsora, ach ta szara rzeczywistość... :D

Ewentualnie facet może jeszcze wyłysieć, ale większości to na zdrowie raczej nie wychodzi :P

Może zmężnieć (akurat Davowi to nie grozi, ale faceci często mężnieją przez to stając się atrakcyjniejsi)

Fiku - może, a może wyglądać jeszcze gorzej. To jest indywidualna sprawa, nie kwestia wieku, nie każdy ładnie się starzeje - większość z ludzi z wiekiem wygląda tylko gorzej.

Gość gość
Moorland No właśnie porównuje. I z tego co widzę, to atrakcyjny 30latek był atrakcyjnym 20latkiem - po prostu w wiekiem nic się nie zmieniło. Są 20latkowie którzy są z***biście przystojni i 10 lat tego nie zmieni. Nie, zmarszczki nie mają tu nic do rzeczy. fiku mikuuu moor, ale taki np. okularnik jak kupi lepsze oprawki i elegancką koszulę to wygląda jak młody bóg oczko.gif czasem niewiele trzeba by z przeciętnego stać się atrakcyjnym. c Moorland - pryszcze można wyleczyć, ciało zrobić na siłce, ciuch dobry kupić, na studiach zdobyć wykształcenie itp. Można nie być atrakcyjnym w wieku 20 lat ale jeśli są to rzeczy, które można bez większego problemu zacząć zmieniać to można mieć jakieś wymagania. Tak jak pisze pani Fiku mikuuu.

Nie wiem moor, ja dopiero na studiach kupiłam oprawki, które do mnie pasowały wizualnie. To samo ciuchy, zmiana garderoby powoduje duży wzrost atrakcyjności. Niby trywialne, ale jak ktoś ledwo wiąże koniec z końcem to nieosiągalne.

Fikuśna, ale powodzenie miałaś i przed zmianą i po ;) Bo zwyczajnie atrakcyjna jesteś od początku.

Pisząc zmężnieć, miałam bardziej na myśli charakter, obycie .... aniżeli wygląd. Faceci w wieku 30 mają często w sobie taki spokój, mądrość, dojrzałość.

To o czym Wy piszecie to wyrobienie się, a nie zmężnienie i zmarszczki na to wpływu nie mają. Jedni wyleczą trądzik jak mają lat 18, inni walczą z tym do 40, jedni mają dobry gust w wieku 20lat, inni całe życie wyglądają jakby ubierali się po ciemku. To nijak ma się do tego co tu ktoś próbował wcisnąć, że z wiekiem facet staje się bardziej atrakcyjny. Nie, z wiekiem ma środki i wiedzę jak o siebie dbać, ale samo to, że przybędzie mu zmarszczek nic nie zmieni i nie każdy kwitnie z wiekiem.

Nie, jako nastolatka miałam nadwagę, pryszcze, do tego nosiłam powyciągane bezkształtne swetry i okulary na pół twarzy ;)

Gość gość
o spotkaly sie jeczybuly by ponarzekać na facetow ! Oprawki ci nic nie dadza my patrzymy na wyglad jak masz brzydka twarz i figure to zapomnij o przystojnym facecie ! brzydkie i przecietne tak jak brzydcy faceci nie moga wymagac niech biora co zostalo :P

Fiku - są faceci w wieku 30 lat którzy są dojrzali i są tacy którym tylko smoczek do ust wsadzić, podobnie z chłopakami w wieku lat 20. Tu nie ma zasady, albo ktoś ma coś w głowie, albo nie. Tak naprawdę ludzie bardzo się nie zmieniają. Mogą nad sobą pracować, mogą się nowych rzeczy nauczyć, ale charakter zostaje taki sam, jak ktoś był pusty to jest pusty, jak był nerwowy to nie będzie spokojny.

Nie mówię o zmianach podczas dojrzewania, Fikuśna ;) Czyli na studiach nikogo nie było wokól Ciebie nigdy i dopiero magicznie zmaterializowali się jak kupiłaś inne oprawki?:P

Gość gość
sluchaj problemy skorne , nadwaga czy slaby wzrok oznaczaja slabe geny u ciebie ktore mozesz przekazac przyszlemu dziecku dlatego faceci podswiadomie to widza i cie nie chca bys im dziecia zycia nie zmarnowala ! Moze obniz wymagania i przygarnij sobie podobnego do siebie :D

Nie do końca moor, wiem po sobie przestałam sie przejmować, stałam sie bardziej asertywna ... cenie takie uporządkowanie wewnętrzne, taki spokój ducha, może to kwestia poczucia że żyje się zgodnie z sobą, że człowiek czuje sie spełniony. A co do dojrzałości, to oczywiście że nieraz 20latek jest bardziej dojrzłąy niz 30latke. Niemniej w więksozści przypadków jest różnica między 20latkeim a 30latkiem :)

gość - ale o czym ty pieprzysz? To właśnie o facecie tu mowa, że niby do 30 to mu trądzik zniknie :)

Fiku - mówisz o zmianach kiedy człowiek jest już po burzy hormonalnej czy jeszcze w trakcie? Tak jak mówiłam, to indywidualna sprawa, ale podstawy charakteru takie jak temperament są dość stałe.

"Tylko, że z wiekiem chłopak nabiera męskich rysów twarzy, dorobi się majątku itp. a kobieta dostanie zmarszczek i tyle" | męskich rysów to nabiera 5% przystojniaków, reszta - tyje, łysieje i robią im się zmarchy. to bzdura, że faceci z wiekiem pięknieją, ale oczywiście zawsze możecie sobie to wmawiać, żeby wam ulżyło. | dorobi się majątku? o ile nie jest w kolejnych 5% świetnie zarabiających to raczej garba. zresztą kobiety też się z czasem dorabiają, więc co im po waszych groszakach? | w związku z tym albo bierzecie kogoś na swoim poziomie, albo strugacie pinokia do końca waszych dni :classic_cool: | aczkolwiek wątpię, by na takie jęczące c**y jak wy poleciała jakakolwiek. nawet brzydule z charakterem znajdą sobie kogoś lepszego :P

Gość gość
łudzicie się tym całym czekaniem aż zrobicie się atrakcyjni. jedyne co możecie poprawić, to status materialny, ale czy to coś da? wątpię. co niby może zdziałać taka wyalienowana jednostka, która odracza życie do czasu bliżej nieokreślonej mitologicznej przyszłości, kiedy "będę bogaty i atrakcyjny". będzie tylko gorzej. są brzydcy faceci, którzy mimo to potrafią zdobyć dziewczynę, a wam brakuje tego "czegoś" i większość z was będzie z wiekiem tylko coraz bardziej wyalienowana i aspołeczna. nawet gdyby za te 10 lat zjawiła się dobra wróżka dając wam urodę i ciało Kellana Lutza, to nie potrafilibyście tego wykorzystać

Gość gość
Jeśli można 'bez problemu zacząć się zmieniać' to niech ten ktoś się po prostu bezproblemowo zmieni i wtedy może mieć wymagania, a póki nie jest atrakcyjny to niech zamknie jape i nie wychyla się przed szereg. Logiczne. Skoro ktoś naprawdę jest przekonany, że zmieni się z nikogo w bożyszcza kobiet to życzę, żeby się nigdy z tego pięknego sny nie obudził.