Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Albo ładna albo żadna

Co sądzicie o facetach którzy cierpliwie czekają na atrakcyjną partnerkę

Polecane posty

Czyli generalnie konkluzja jest jedna tylko biedny prawiczek nie jest w stanie tego zrozumieć. Cóż, za kilka lat dojdzie do 30 i się okaże, że jednak wciąż jest tak samo. Pewnie wtedy stwierdzi, że facet po 40 to jest dopiero ciacho.

Gość gość
chlopie nie zalamuj sie sufrażystki w grobach sie przewracaja jak widza co wyprawiaja te dzisiejsze babochlopy i feministki ! Przeklinanie , palenie , picie , agresywnosc to natura dzisiejszych kobiet nic w tym kobiecosci ! Wymagania absurdalne jak fizyka kwantowa :D Proponuje odmawiaj kobietom , nagradzaj za dobre zachowanie a karaj za zle moze w koncu sie naucza szanowac facetow i zobacza gdzie ich miejsce w szeregu powodzenia !

Gość Elenkaa
To jest akurat prawda co pisze autorka i po co te wasze kłótnie?????:-(

Gość krwawa pytanie
a jak ktos czeka na inteligetna i wyrafinowana, a proste odrzuca to tez jest pusty?

Jeśli po prostu czeka na wartościową i interesującą osobę to dlaczego ma być pusty? Ale czasami warto się zastanowić czy taka osoba już się wokół nas nie pojawiła ;) A my jej nie zauważyliśmy. Problem gdyby owo wyrafinowanie i inteligencja było by zwyczajnym snobizmem.

Gość gość
haha! czekanie na inteligentną i wyrafinowaną, to jeszcze większy absurd niż czekanie na piękną. zawsze się może trafić piękna z ciężkim uszkodzeniem mózgu, ale jaka inteligentna kobieta połaszczy się na ofermę z babskiego forum żyjącego w świecie wyobraźni:D

Gość gość
gość haha! czekanie na inteligentną i wyrafinowaną, to jeszcze większy absurd niż czekanie na piękną. zawsze się może trafić piękna z ciężkim uszkodzeniem mózgu, ale jaka inteligentna kobieta połaszczy się na ofermę z babskiego forum żyjącego w świecie wyobraźnismiech.gif gggg Idiotko co ma oferma do miliarda pozostałych mężczyzn?

Gość do krwawa pytanie
a kiedy jest to snobizmem? krwawa, a ty sie przyznaj czy juz kogos masz. ;) zawsze lubilem cie czytac i ci kibicowalem

Gość a facet z wiekiem moze
poprawic atrakcyjnosc cwiczac na silowni, leczac tradzik, wybielajac zeby itp.

Gość gość
tacy zostaja powoli pedalkami

Gość gość
Mogą się nie doczekać.

Gość gość
zrobienie zębów czy wypracowanie sylwetki, to nie jest kwestia dziesięcioleci :D chyba, że ktoś zbiera na te cele z kieszonkowego od mamy.. za 10 lat nadal tu będziecie siedzieć i snuć mrzonki o świetlanej przyszłości z "modelkami" i czekać aż czas uszlachetni waszą męską urodę buhahahaha!

Gość mam 27 lat i dlugo
pracowalem na wygladem. sporo bylo do zrobienia, jako nastolatek bylem pokraczny i niezdarny, mialem brzydkie zeby i straszny tradzik. teraz mam niezle oprawki od okularow, przypakowalem, sylwetka jest ok, tradzik prawie wyleczony, ciuchy tez mam fajne. dopiero teraz moge sie brac za fajne kobiety

Gość mam 27 lat i dlugo
poza tym czesto mialem okresy bezrobocia

"poprawic atrakcyjnosc cwiczac na silowni, leczac tradzik, wybielajac zeby itp." | jak jesteś brzydki z gęby to i tak ci nie pomoże. | pocieszyłam, co nie? :P

Gość a facet z wiekiem moze
na szczescie brzydki nie jestem

Gość gość
"poprawic atrakcyjnosc cwiczac na silowni, leczac tradzik, wybielajac zeby itp." | jak jesteś brzydki z gęby to i tak ci nie pomoże. | pocieszyłam, co nie? jezyk.gif To pokazuje cala prawde o kobietach nie wazne czy cwiczysz ,dobrze sie ubierasz , jestes zadbany wazna jest dlanich twoja geba ktora musi byc ladna !

Gość Zuzanna Amelia ææ
11.08.13 "Albo ładna albo żadna A za przeciętne i mniej atrakcyjne nawet nie chcą się brać i wolą poczekać na lepszą okazję " X Wiekszosc osob tak robi. I kobiet i mezczyzn. Dopiero kiedy lata leca a tej upragnionej pieknosci nie widac to czasami obnizaja pulap.

Gość niektorzy wola samotnosc
niz obnizanie wymagan

Gość lepiej czekac
11.08.13 [zgłoś do usunięcia] gość łudzicie się tym całym czekaniem aż zrobicie się atrakcyjni. jedyne co możecie poprawić, to status materialny, ale czy to coś da? wątpię. co niby może zdziałać taka wyalienowana jednostka, która odracza życie do czasu bliżej nieokreślonej mitologicznej przyszłości, kiedy "będę bogaty i atrakcyjny". będzie tylko gorzej. są brzydcy faceci, którzy mimo to potrafią zdobyć dziewczynę, a wam brakuje tego "czegoś" i większość z was będzie z wiekiem tylko coraz bardziej wyalienowana i aspołeczna. nawet gdyby za te 10 lat zjawiła się dobra wróżka dając wam urodę i ciało Kellana Lutza, to nie potrafilibyście tego wykorzystać _ x _ niekotrzy wola przejsc progres i wcale to nie powoduje alienacji. a ci brzydcy faceci to zdobywaja tylko te brzydkie

Gość gość
Nie widze sensu by porywac jakakolwiek Teraz skupiam sie na sferze zawodowej. jak sie dorowie same beda o mnie walczyc.

Gość hej krwawa
a uwazasz, ze przecietni faceci maja duze powodzenie?

Gość gość
sa tez taxy ktorzy maja w******e na kobiety. Z obserwacji widze ze decyzja jaka podjalem 10 lat temu to byla jedna z niewielu udanych. Koledzy zasuwaja jak dzikie woly by zadowolic ksiezniczki i przeklinaja dzien ktorym sie ozenili.A ja przecietny singiel realizuje swoje plany bez stresu