Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Albo ładna albo żadna

Co sądzicie o facetach którzy cierpliwie czekają na atrakcyjną partnerkę

Polecane posty

Nie chwalę się, próbuję tą bandę rozleniwionych prawiczków zmotywować do działania. Nie umawiam się przez forum ani nie szukam tu żadnej laski, więc po co bym miał się chwalić.

"Ja jestem doskonałym przykładem braku powodzenia jako 20-latek i odbicia sobie wszystkiego jako 30-latek. Więc jak macie 20 lat to uszy do góry- na siłownię, na studia, na kursy marsz ! A zostanie wam to wynagrodzone. Narzekanie nic w życiu nie pomaga." Zgadzam się z Davem, pomijając aspekt "odbijania sobie". Warto zrobić to dla siebie i żyć tak jak chciałoby się żyć, nie wspominając niepowodzeń przeszłości, bo Davie twoje wypominanie urazów sprzed lat sprawia, że jesteś zgorzkniały i odpychasz tym ludzi, normalnych ludzi. Zamiast cieszyć się życiem, wałkujesz swoje dawne urazy - błąd.

Dave - ja nawet nie wiem po co siedzisz na tym forum skoro już sobie przecież odbiłeś i przeżywasz jak to się zmieniłeś. Udało Ci się - fajnie. "Prawiczkom" (gdzie większość z nich to projekty) nie pomożesz.

co masz na myśli poprzez wałkowanie starych urazów? miałem szczęśliwe dzieciństwo, po prostu późno zacząłem interesować się kobietami.

"20 latek zwykle może wyglądać jak dziecko bo zarost nie mocny, brak męskich rysów twarzy, kobieca postura ciała, szczupły, piskliwy głos" Hahahahaha, kurde większość moich kolegów to chodzące wyjątki :D ­ Dave_Gahan, jasne ODBIJAJ sobie za stracone lata pisząc o tym na forum dla bab. Jakby nie patrzeć straconych lat nic nie zwróci:classic_cool:

Moorland - jestem w pracy i mi się nudzi, wchodzę tu raz w miesiącu. A ty po co tu jesteś? Sądząc po liczbie postów codziennie po parę godzin?

Dave, widziałam w kilku tematach jak powtarzasz jak mantrę, kobiety szalały za młodu z bad boyami ( zamiast z skromnymi facetami w domyśle z tobą) a teraz szukają frajera itp. Obraz złej kobiety w twojej głowie - to mam na myśli. Z takim podejściem nigdy nie będziesz szczęśliwy.

Nie trzeba być parę godzin, żeby nabić 20 postów :) Ile to zajmie przy żywej dyskusji? Godzinę? Dwie? To fajne forum, można porozmawiać na luźne tematy, które mnie akurat odpowiadają. Dziwi mnie tylko, że taki samozwańczy samiec alfa tu siedzi :) Chcesz ze mną dyskutować o butach czy jak?

fiku chyba mnie z kimś mylisz. ja nigdy nie miałem problemów z powodzeniem u kobiet, po prostu w wieku nastoletnim wolałem gry komputerowe, piłkę nożną, alkohol. dopiero później te rzeczy ustąpiły miejsca płci pięknej ;)

Nie mylę, nie wiem nic o tobie, ale kilka postów które znalazłam na kafe pokazują cię jako rozgoryczonego faceta, który ma pretensje do kobiet, że wybrały "bad boyów".

Moorland nie chce w ogóle z Tobą dyskutować ;) po prostu stwierdzam fakt, że codzienne wchodzenie i 19K postów (pewnie drugie tyle pod innymi nickami) mówi samo za siebie, choćbyś nie wiem jak starał się odwrócić kota ogonem.

Gość cersei lanister
Dave_Gahan Krzychu K. to ty? :)

Gość gość
uwazam, ze tacy faceci to poyeby z wygorowanymi wymaganiami, przerosnietym egiem i mniemaniem o sobie, nic tylko omijac😴

a przepraszam, co dokładnie mówi? Podobnie jak Ty siedzę na forum kiedy mam czas, tylko z racji tematyki forum jest tu masa tematów na które mogę się wypowiedzieć :) Po prostu te same tematy raczej nie powinny interesować takie z***bistego faceta...no chyba, że ten facet ma jakiś kompleks, ze go tak ciągnie do forum dla kobiet :D

fiku gdzie te posty? może wyłowisz 1-2 przykłady wyrwane z kontekstu. moje "przesłanie" jest trochę inne i brzmi "faceci bierzcie się za siebie bo stajecie się kobietami".

" Dave_Gahan Znam jedną co w wieku 19 lat wyjechała do Chile i tam wyszła za mąż. Teraz ma 47, najlepsze lata za sobą, ciało już lekko sflaczałe i księżniczka wróciła do Polski, bo ją jej chico-latino (1.62 wzrostu) wywalił z domu. No i teraz rozpowiada jacy to południowcy są kłamliwi, jak to potrafią wciskać kit no i ona wspaniałomyślnie szuka teraz Polaka (tylko i wyłącznie Polaka) jako "miłość na całe życie". Najlepsze, że ona serio w to wierzy i myśli że do niej będzie kolejka porządnych facetów... Minął rok i ona dalej jest sama, książe nie pojawił się."

Moorland siedzę w pracy do 20, już przeczytałem całe weszło, newsy na kilku portalach to co mam robić? Gdyby było analogiczne forum dla facetów to bym tu nie siedział.

Gość bo kobiety tak maja
ze za mlodu wola bad boyow

fiku mikuuu - prawdziwa historia, kobieta z Katowic. Nie oceniłem jej. Po prostu opisałem suche fakty.

to poszukaj analogicznego forum dla facetów. Bo o czym tu rozmawiasz? Piszesz nawet w tematach o tym co się kobietom podoba :D Swoją drogą, fajna praca - obijasz się i jeszcze Ci płacą :P Szkoda tylko, że od rana w niedzielę w niej zalegasz :D

Robie eksperyment na portalu. Dam fotki jakiegos przystojniaka, pokaze ze ma wysoki status i jest rozrywkowy. Ciekawe jakie beda reakcje kobiet :D. Wczesniej to probowalem zrobic, ale mi zdjec nie przepuszczalo.