Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Albo ładna albo żadna

Co sądzicie o facetach którzy cierpliwie czekają na atrakcyjną partnerkę

Polecane posty

Widać brak powodzenia w młodości, nawet jak się potem zacznie je podrywać, i tak skutkuje nieodwracalnymi szkodami w psychice przez co taki facet nie jest zdatny do użytku przez normalną, atrakcyjną kobietę która chce stworzyć poważny związek :)

to sam sobie załóż :) Wiesz, ja nie wchodzę na fora które mnie nie interesują tylko dlatego, że nie mogę znaleźć bardziej odpowiednich. Najwyraźniej coś Cie jednak interesuje, skoro tak żywo się wypowiadasz :) No i jakoś tu chyba trafiłeś...

Gość gość
Chłopak się wyrobi do tej 30 i będzie miał branie u 20 latek a 30 latka zmarszczy jeszcze bardziej czoło i będzie żalić się, że jej rówieśnicy wiążą się z młodszymi :P

fiku- i gdzie ja tam napisałem że "młode lubią bad boys a starsze lecą na kasę" ? :) brak powodzenia w młodości? co wy bierzecie? to już chyba 20 topik który kończy się ogniem krzyżowym wobec mnie. a że nie lubię być sprawcą syfu to...

Kobiety też pięknieją, 30latki, które znam wyglądają kwitnąco :) i chłopacy po studiach daj a im 25 lat :)

Dave - dziewczyna podała link. Przeczytaj sobie co pisałeś, wyraźnie widać, że na polu kontaktów z kobietami masz kompleks. Nie próbuj teraz sam sobie przeczyć :)

Fiku, ale sama przyznasz, do większości męskiej części kafe ten użytkownik pasuje jak ulał :)

Gość do krwawej
krwaqa, dziewica nadal jestes?

Być może mam jakiś tam kompleks płci przeciwnej (kto go nie ma?) ale na pewno nie wynika on z braku powodzenia, co mi tutaj jest od początku insynuowane. Całość offtopicu zaczęła się od: 11.08.13 [zgłoś do usunięcia] fiku mikuuu Dave, widziałam w kilku tematach jak powtarzasz jak mantrę, kobiety szalały za młodu z bad boyami ( zamiast z skromnymi facetami w domyśle z tobą) a teraz szukają frajera itp. ^^ Chciałem żebyś to wyjaśniła, ale nie doczekałem się. Tym bardziej że bliżej mi do bad-boya niż skromnego faceta. Lecę i zejdźcie ze mnie :)

"do krwawej krwaqa, dziewica nadal jestes?" A co kolejne nudne newsy na topik losera chcesz zanieść?:D

Gość gość
fiku mikuuu Kobiety też pięknieją, 30latki, które znam wyglądają kwitnąco usmiech.gif i chłopacy po studiach daj a im 25 lat usmiech.gif xxxx Makijaż, kosmetyki itd, oraz operacje plastyczne się nie liczą!

Dave moim zamiarem nie jest Ci nic udowadniać :) To jest moje odczucie po lekturze twoich postów. Chciałam ci dobrze poradzić w pierwszym poście skierowanym do Ciebie i weszłam w niepotrzebną nic nie wnoszącą dyskusję. Ja tak Cie widzę, ty widzisz siebie inaczej.

Większość osób które problemów nie mają i nie miały? Niespodzianka, to nie jest normalne mieć taki kompleks! :D

Gość gość
Kobiety średnio przestają być atrakcyjne po 30 a w tym samym czasie mężczyzna zaczyna być atrakcyjny. Każda z płci oczekuje czego innego. Faceci młode ciało, kobiety majątek i widoczne męskie rysy twarzy i ciała.

" Kobiety średnio przestają być atrakcyjne po 30 a w tym samym czasie mężczyzna zaczyna być atrakcyjny. Każda z płci oczekuje czego innego. Faceci młode ciało, kobiety majątek i widoczne męskie rysy twarzy i ciała" Tak masz rację. Dlatego wszystkie kobiety po 30 są nieszczęśliwie, a faceci tryskają szczęściem (patrz Dave). Zadowolony? Więc wracaj do swojego prawiczego życia łudząc się że za kilka lat cokolwiek się zmieni :)

"Makijaż, kosmetyki itd, oraz operacje plastyczne się nie liczą!" nie o tym mowa, naturalne atrakcyjne 30stki.

Gość gość
Jasne, facet może wyprzystojnieć i się dorobić, ale o jego atrakcyjności świadczy to, czy potrafi znaleźć sobie kobietę taką jaka mu odpowiada bez takich 'ozdobników' - no bo przecież przeciętny nieopierzony facecik-studencik bez grosza przy d***e nie czeka z podrywaniem do 30 czy 40 aż może się dorobi.

Gość gość
Jeśli facet widzi w kobiecie urodę to jest mi go żal, ale do tego trzeba po prostu dorosnąć. Normalni faceci koło 30 myślą już dojrzalej i mają inne priorytety.

Gość krwawa pewnie
stracilas dziewictwo bez wielkiej milosci "spotykajac" sie z kims

Gość gość
krwawa " Kobiety średnio przestają być atrakcyjne po 30 a w tym samym czasie mężczyzna zaczyna być atrakcyjny. Każda z płci oczekuje czego innego. Faceci młode ciało, kobiety majątek i widoczne męskie rysy twarzy i ciała" Tak masz rację. Dlatego wszystkie kobiety po 30 są nieszczęśliwie, a faceci tryskają szczęściem (patrz Dave). Zadowolony? Więc wracaj do swojego prawiczego życia łudząc się że za kilka lat cokolwiek się zmieni usmiech.gif xxxx Umiesz czytać ze zrozumieniem? Gdzie pisze o nieszczęściu i tryskaniu szczęściem. Pomyśl dwa razy zanim coś napiszesz. I co ma Dave do tego od jest jeden a mężczyzn kilka miliardów. Nie ośmieszaj się kobieto bo nic nie wiesz o mężczyznach i skończ swoje zaczepki bo nie ma w nich ani jednego logicznego argumentu.

"krwawa pewnie stracilas dziewictwo bez wielkiej milosci "spotykajac" sie z kims" Sprzedałam za 10tys. I co poczułeś się lepiej, że jednak nie mogłam się zakochać?:D W końcu wszyscy wokół powinni być samotni i nieszczęśliwi, prawda?

Gość gość
Studenci biorą się za nastolatki bo jak wiadomo studentki lecą albo w sponsoring albo już pracujących ustawionych starszych facetów właśnie po 30.

To może ktoś to w końcu powie - nie jest prawdą, że im facet starszy tym atrakcyjniejszy. Nie, jeżeli byłeś brzydki jako 20latek to pierwsze zmarszczki nie dodadzą Ci uroku, dalej będziesz pasztet - i to pomarszczony. Atrakcyjność to nie jest coś co możesz nabyć z wiekiem, jeżeli masz nieatrakcyjne rysy twarzy to one dalej będą nieatrakcyjne za 10, 20 i 30 lat.

Gość gość
fiku mikuuu Rety! Gdzie te nieatrakcyjne kobiety po 30stce? Ja widzę same laski w tmy wieku oczko.gif xxxx zobacz w lustro :P a zaraz ty nie masz jeszcze 30 a już jesteś pasztet

"Umiesz czytać ze zrozumieniem? Gdzie pisze o nieszczęściu i tryskaniu szczęściem. Pomyśl dwa razy zanim coś napiszesz. I co ma Dave do tego od jest jeden a mężczyzn kilka miliardów. Nie ośmieszaj się kobieto bo nic nie wiesz o mężczyznach i skończ swoje zaczepki bo nie ma w nich ani jednego logicznego argumentu." O hiperboli, ironii i drwinach nie słyszałeś? Biedactwo. Za to Twoja wiedza pozwalająca na wydukanie generalizacji musi być powalająca. Więc innymi słowy, masz niewielkie pojęcie o świecie ;) Ale kiedyś może jeszcze dorośniesz.