Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Albo ładna albo żadna

Co sądzicie o facetach którzy cierpliwie czekają na atrakcyjną partnerkę

Polecane posty

"do krwawa pytanie a kiedy jest to snobizmem? krwawa, a ty sie przyznaj czy juz kogos masz. oczko.gif zawsze lubilem cie czytac i ci kibicowalem" Snobizm dla mnie może być wtedy gdy nie szuka się mądrej osoby a o konkretnej pracy, studiach itd. Gdy skreśla się kogoś bo nie ma wiedzy w jakimś konkretnym temacie (nie mówię tu o wiedzy ogólnej) a po prostu ta osoba ma zainteresowania ze zgoła innego kręgu. Chociaż znam osoby co nawet wiedzą na temat pewnych podstaw nie mogą się popisać, ale są fajnymi ludźmi, mają inne zainteresowania i do głupich nie należą :) Aczkolwiek fakt, jako mojego partnera ich nie widzę :P Trzeba patrzyć na całokształt nie na jakieś kilka punkcików. Tak, mimo mego potwornego wyglądu i charakteru, o jakich na kafe krażyły legendy, udało mi się znaleźć porządnego faceta ;) ­ "hej krwawa a uwazasz, ze przecietni faceci maja duze powodzenie?" Część ma, część nie. Są przeciętni którzy mają taki urok osobisty, że powodzenie mają większe niż przystojniacy. Wiele kobiet naprawdę aż tak nie zwraca uwagi na wygląd, owszem mogą tak mówić, ale w praktyce różnie bywa ;)

Gość facet z internetu
Ja jestem taki facetem ktory czeka ale nie tyle na piekna ale na kobiete ktora zawroci mi w glowie swoim wygladem. Dzisi widzialem kobiete o anielskiej twarzy ale troszke byla przy kosci. Ale to spojrzenie te wlosy...magia, nie mogle sie przestac do niej usmiechac, ale ze bylem ze znajomymi i ona tez, nzbt malo czas i nie bardzo bylo jak sie wykrecic i zaczepic. Ale gapilismy sie na siebie caly czas. W nastepnym tygodniu widze sie w tym samym miejscu , mama nadzieje, ze ona przyjdzie tez. A wracajac do tematu to jaest wiele pikenych zadbanych kobiet ale tylko niektore maja wlasciwa energie ktora nam facetm sie podoba. Ja powiem skromnie, ze zwracam uwage kobiet swoim wygladem , manierami usmiechem pozytywna energia i swiadomy swojej atrakcyjnosci szukam dalej, kobiety, ktora da subtelny znak ze jest zainteresowana a nie nachalnie bedzie probowala sie do mnie dobic...

Gość do krwawa pytanie
to gratulacje, duzo milosci i udanego zycia seksualnego :)

Gość gość
sama zawsze byłam bardzo wybredna i czekałam na "księcia" do 30stki. a oczekiwałam nie tylko atrakcyjności fizycznej, ale wielu innych rzeczy. w końcu poznałam ideał. tylko że jest różnica pomiędzy byciem wybrednym, a czekaniem na Godota. ja zawsze byłam atrakcyjna i miałam powodzenie, więc mogłam sobie czekać, ale gdybym była w sytuacji panów z tego portalu, to nie oszukiwałabym się, że czekam na atrakcyjnego, tylko bym sobie uczciwie powiedziała, że szanse są marne. piękna ani rozchwytywana się nigdy nie zrobię i będę sama skoro moje oczekiwania tak bardzo rozmijają się z rzeczywistością.

"to gratulacje, duzo milosci i udanego zycia seksualnego" Dziękuję i życzę tego samego :)

Gość do krwawa pytanie
nie bedzie tak latwo, bo juz uznalem ze przegralem. ani nie mam super wygladu, ani pracy rewelacyjnej, ani prawa jazdy. mieszkam z rodzicami, cos tam zarabiam, spotykam sie z ludzmi i jest ok. dbam o siebie, cos tam czytam, slucham muzyki, ale przestalem sie rozwijac ze tak powiem edukacyjnie i cale zycie pewnie bede marnym pracownikiem biurowym, w najlepszym wypadku skoncze na garnuszku panstwa jako urzednik na cieplej posadce

Gość gość
krwawa znalazla nawet kilku porzadnych facetow. teraz nie wie na ktorego sie zdecydowac.

do krwawa pytanie, wiesz nie chce tutaj mówić, ze możesz wszystko itd ale przywiązujesz zbyt dużą wagę do szczegółów. Mieszkanie z rodzicami...a po co masz całą pensję wydawać na wynajem? Wiele osób mieszka z rodzicami. Prawo jazdy...sama nie mam i znam wiele osób co nie ma:P Dobrze, że dbasz o siebie, ale jakkolwiek bzdurnie to brzmi: nie możesz się poddawać. Może nie jak inni tutaj marzyć o cholera wie czym, ale zacząć dostrzegać ludzi. Kto wie, może jakaś czeka tylko na to aż ją dostrzeżesz. Może odpuszczaleś sobie z jakichś przyczyn. Świat nie jest przecież taki, że w pary łączą się tylko super zamożni lub super wyglądający. ­ "krwawa znalazla nawet kilku porzadnych facetow. teraz nie wie na ktorego sie zdecydowac." skąd taki pomysł?

Gość bea81
Najbardziej mnie rozbawiły teksty że 30 latek wygląda lepiej niż 20 latek :D Ludzie gdzie wy żyjecie? Ja mam 32 lata i powiem szczerze że z moich dawnych kolegów tylko o jednym mogę powiedzieć że jest przystojniejszy niż jako 20 latek, ale to nietypowy przypadek bo on kiedyś wyjątkowo dziecięco wyglądał i z wiekiem faktycznie zmężniał. A poza tym to tak jak pisały panie wyżej, brzydki 20 latek w 90% przypadków pozostanie brzydkim 30 latkiem. Natomiast przystojny 20 latek w najlepszym przypadku pozostanie przystojnym 30 latkiem. Bo znam i to wcale niemało, niegdyś przystojnych 20 latków których teraz raczej nikt przystojnymi by nie nazwał patrząc na ich piwne brzuszyska i gigantyczne zakola. Żyjecie chłopcy złudzeniami, sami się oszukujecie.

Gość gość
to tacy faceci jak ja, frajerzy i tyle... nigdy nie miałem szans u atrakcyjnych dziewczyn, te tylko bawiły się moimi uczuciami i kopały w d**ę, teraz jest tak samo...

Gość do krwawa pytanie
krwawa, to nie szczegoly, a elementarne sprawy zyciowe

do krwawa pytanie - no właśnie chyba na tym Twój problem polega, że tak to widzisz.

Gość do krwawa pytanie
nie tylko na tym, jakis chyba niedorobiony zyciowo jestem

To już jak uważasz. Ale ludzie bez prawa jazdy, biedni, nieatrakcyjni itd wciąż będą łączyć się w pary i te elementarne sprawy życiowe nie będą tak istotne by przekreślały ich szanse. Kobieta to nie jakieś trofeum w grze które należy zdobywać zaliczając wyzwania i wbijając się na najwyższe levele, to partnerka.

Gość gość
Ja czekałem właśnie na atrakcyjną partnerkę... prawie 10 lat teraz spotykam się z takimi których nikt nie chce, wcześniej mnie chociaż przeciętne podrywały a teraz nawet takie nie chcą, więc nie ma co czekać gdybym wcześniej inaczej robił miał bym teraz żonę dzieci i był zadowolony z życia a tak... spotykam się z kimś kto mi się nie podoba byle tylko mieć seks, nie kocham jej ani ona mnie.

a niech sobie czekają nikt im nie zabroni tylko chyba nie są zbyt ciekawi dla kobiet skoro muszą czekać :) no i jest ryzyko że się nigdy nie doczekają. Sad but true ;)

Gość gość
ciekawosc kobiet konczy sie na facecie ktory ma dobra prace i pieniadze z niej , wlasne mieszkanie, samochod , jest pewny siebie i ma poczucie humoru jak facet tego nie posiada nie sa zainteresowane ! To pokazuje hipokryzje kobiet one nie kochaja wbrew tylko za cos !