Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartffffiony

Moja była

Polecane posty

Gość zmartffffiony
A do Mai nie chcę jakoś wrócić. Nie sprawdziły się przepowiednie forumowych wróżek.

Gość gość
I bardzo dobrze ci tak idioto. Od początku wszystkie tu wiedziałyśmy, że długo z nią nie pobędziesz. I zaraz znów przypomni ci się była i będziesz chciał z nią być.

Gość zmartffffiony
Nie przypomniała mi się była, tzn. myślałem o niej trochę, ale nie będę próbował powrotu. A sama do mnie napisała - złożyła mi gratulacje z powodu pewnego sukcesu - ładnie podziękowałem i tyle. Teraz jestem za to już od jakiegoś czasu z nową dziewczyną i jest nam dobrze. Kilka dni temu wrócił jednak problem Mai. Spotkałem ją na mieście - nie chciała ze mną rozmawiać, tylko spojrzała na mnie bardzo smutnym wzrokiem, powiedziała "cześć" i przeszła dalej. Od wspólnych znajomych dowiedziałem się, że jest od dłuższego czasu sama. Nie wiem, czy w ogóle miała jakiegoś chłopaka od mojego czasu. Martwię się bardzo o nią. Myślicie, że minęło dostatecznie dużo czasu, że teraz mógłbym już zaoferować jej swoją pomoc i wsparcie?

Gość gość
Nie no nie wierzę. Ten cały wątek to sciema!!! Co za debil :D KARMA WRACA

Gość gość
ja piernicze, jestes jakis niedorozwiniety. I ciężko cokoliwiek Ci tlumaczyc, tbo jestes za malo inteligentny i tego nie zrozumiesz. Panna ma szczescie, ze sie Ciebie pozbyła. A to, ze powiedziala "nic nie szkodzi" swiadczy raczej o tym, ze jej to bylo na reke. Daj jej spokoj, bo widac, ze ma Cie juz gdzies. Co za zalosny typ hehe

Gość zmartffffiony
Przestańcie się do mnie zwracać tak, jakbym ja się cieszył z tego, że musiałem ją zostawić. Widzę, że nie było jej to na rękę i że mocno to przeżyła.

Gość gość
wykastruj sie, bo nie nadajesz sie do zwiazkow egoisto!

Gość zmartffffiony
Proszę o normalne odpowiedzi. Oczywiście nie wykluczam tego, że się nie nadaję do związków, tylko powiedzcie mi przy okazji, co konkretnie jest we mnie takiego złego, żebym mógł to zmienić. No i co z tą Mają?

Gość XXX

I jak się to skończyło?

Gość zmartffffiony

Wszystkie mnie koply w zad, jestem sam.