Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samajedna

SAMOTNOŚĆ

Polecane posty

Gość gość
a po co odpowiadac trollowi?

Gość samajedna
Dlaczego Wilczyca wzbudza takie emocje w niektórych gościach? Tak im przeszkadza, że jest szczęśliwą kobietą niebojącą się życ samej? Chcą ją zmusić, żeby się przyznała, że jest samotna i tyko związek ją uszczęśliwi? Ale skoro tak nie jest, to się nie przyzna, resztą pisała już wielokrotnie o tym. Jak się czujecie wszyscy samotni w ten szczególny dzień? Większość pewnie jest na cmentarzach, ja już wróciłam. Na szczęście dziś nie jestem sama (nadal jest koleżanka), bo byłoby mi cięzko.

Gość gość
No ale to tez jest ucieczka,uznac kogos za trola i nie musiec odpowiadac hehe,ale manipulantki z was,dlatego takie samotne i nieszczesliwe w swej naturze wewnetrznej

Gość gość
Czyzby forumowy troll leczacy srebrem i jodyna był i u Was?

Gość gość
za to ty szczesliwa..........jezeli komus dowalisz............

Gość gość
Ja nie dowalam,staram sie dotrzec do zródła takich waszych zachowań,owszem czasami sa to bolesne sprawy ale to trzeba przezyc aby pozniej inaczej spogladac na zycie i swiat

᠋ witajcie ᠋ Samajedna jak się cieszę że masz miłą osobę przy sobie i nie popadasz w czarną rozpacz. ᠋ Śmierć jest minusem życia i należy ten fakt zaakceptować. Codziennie umierają na świecie miliony ludzi i nowi się rodzą i koło toczy się dalej. Cierpimy z powodu odejścia kochanej osoby, nie tylko dlatego że my ją kochałyśmy...często dlatego że to ona kochała nas. Jak widać niektórzy potrzebują być kochani, potrzebują być potrzebni. Ale związek obojętnie jaki czy damsko-męski czy z rodzicami czy z rodzeństwem czy z przyjaciółmi naznaczony jest w oddali rozstaniem. To kiedy pożegnamy bliską osobę tego nikt nie wie...może zdążyć się tak, że to my umrzemy szybciej i wtedy inni pogrążą się w żałobie. Z cierpieniem nie jest prosto żyć, bo nie chcemy strat, nie lubimy strat...bezpiecznej się czujemy gdy są koło nas sprawdzeni ludzie i parę groszy na koncie. Nowy dzień wtedy jawi się w jaśniejszych barwach. ᠋ Ale czasami jest tak, że człowiek czuje się jak ten dzban, co mu się ucho urwało. Woda czysta dalej w nim stoi, ale już niekoniecznie dla innych. Są ta­cy, którzy uciekają od cier­pienia miłości, ale też od cierpienia które niosą ludzie. Kocha­li, zaufali, za­wied­li się i nie chcą już ni­kogo kochać, ni­komu służyć, ni­komu po­magać. Chcą istnieć poza społeczeństwem, choć to do końca nie jest możliwe. Ale w zakresach w których dają rade sami, istnieją sami i świetnie dają radę bo stare powiedzonko uczy...umiesz liczyć...to LICZ NA SIEBIE...a nigdy się nie zawiedziesz :D

Gość samajedna
Cięzko się czyta, jak goście nie przyjmują pseudonimu, tylko występują jako "gość" i jeszcze ze sobą dyskutują: gość z gościem - trudno się połapać doprawdy... Wilczyco, mądra z Ciebie kobitka :) Dobranoc wszystkim :)

Gość zakręcona w lewą stronę
🖐️ melduję się świętowałam teraz siedzimy i sączymy weneckie wino jednak nie taka samotna...od święta:P

Gość gość
Winko z rana??samotnośc prowadzi do nałogów niestety :(

Gość gość NN
gościu , wróć do szkoły naucz się czytać ze zrozumieniem! 23 to nie rano! nawet samotni mają rodzinę: wójków, rodziców, rodzeństwo...

Gość gość
I dlatego sa samotni :(

Gość gość NN
ty musisz być nieszczęśliwy i samotny śledzisz wpisy i szukasz zaczepki widać,że jesteś pusty i samotny,sfrustrowany, marnujesz wolnuy czas na bzdety

Gość gość
No to tak samo jak Ty bo tez tu jestes i sadzisz to po sobie

᠋ ᠋ Ewidentnie u naszego upierdliwego gościa nastąpiło zahamowanie rozwoju procesów myślenia na etapie wczesnego rozwoju :p Zdarza się to także w realu, stereotypy, własne ramy i uproszczenia, wraz ze spłyceniem życia człowieka, na czele z jego życiem uczuciowym. Ogólnie beznadzieja, oznacza że szkoda czasu na trolla. ᠋ Pijcie wino :D Zalety czerwonego wina są znane lekarzom od wielu lat. Dobrze działa na serce i chroni przed miażdżycą naczyń krwionośnych. ᠋ Jako że to drugi dzień wspomnień i refleksji...pogodnych myśli... ᠋

Gość gość
Jak Ty pieknie tu opisujesz siebie wilczyco,:)a mysle ze lepze sa wytłoki z wonogron,a wino jest alkoholem i łatwo sie od niego uzaleznic,ale to taka Twoja wymówka,no dobrze,od dawna widac ze chorujesz na zapalenie gruczołów wymówkowych

Gość gość
wilczycy wydaje sie ze jest niewiadomo kim,a tak naprawde to jest podstarzala kobieta ktora zapija samtnosc winem..sama ze soba..na dodatek zalosna

Gość gość
No,ale musi robic dobra mine do złej gry ,to pozwala jej przetrwać i ja to rozumiem

Gość gość
Nastepna choroba u wilczycy to silna niepohamowana agresja,skłonnosc do obrazania,oceniania innych,dowareosciowywania sie kosztem innych,a alergia oznacza ze jestes uczulona na ludzi stad teraz wiadomo skad ta Twoja samotnośc,ha

Gość gość
wilczyco,to raczej dla Ciebie nie ma ratunku,siedzisz calymi dnimi na kompie i uwazasz sie za wielka damulke,niezalezna i pitu pitu:D a prawda jest taka jak pisze "gosc"-jestes sfustrowana stara baba,na dodatek agresywna i irytujesz sie jesli ktos ma inne zdanie niz Ty,wiesz co/znajdz sobie lepiej inny topik bo tu naprawde jestes zalosna

Gość gość
ludzie symaptyczni i otwarci na innych nie sa samotni...samotni sa Ci,ktorzy sa zamknieci na swiat i maja trudny charakter,to osoby z ktorymi nikt nie wytrzyma procz ich samych

co porabiacie? u mnie..goście odjechali jutro odpoczywam albo czynnie albo biernie

Gość samajedna
Ja kolejny dzień nie sama. Ide już spać. Dobranoc :)

sama jedna ciesze się,e masz towarzystwo dobranoc

Gość babobij
Sympatyczny gościu, który jesteś otwarty na świat i ludzi co robisz na tym wątku. Widać, że masz bardzo dużo czasu i chcesz rozwalić wątek, gdzie można poczytać wiele interesujących informacji. Ale skoro tego nie rozumiesz to utwórz własny wątek, albo przenieś się na Adama z Podkarpacia-osoba na Twoim poziomie i wtedy wszystko zrozumiesz.

nikt watku nie rozwali skończy się weekend, dziewczyny wrócą kolorowych snów😴 dobranoc!

dzień dobry cieszmy się jesienią... może jakaś wycieczka do lasu?

Gość samajedna
Hello :) W W-wie skiepściła sę pogoda, nie nadawała się na wycieczki. Teraz pada deszcz i jest okropnie ponuro. Właśnie wyszli ode mnie goście, wieczorem ma wpaść koleżanka i przenocować. Tak się bałam tych 3 dni wolnych a prawie nie byłam sama. Pozdrawiam wszystkich serdecznie :)

sama j no widzisz, życie toczy się dalej.. i ..jak a samotna, masz tylu znajomych! ja to jestem naprawdę sama! ale..mam kicię.. i ona mnie potrzebuje..