Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najgorsze imię dla dziewczynki

Polecane posty

Gość gość
magdalena

Gość gość
Co masz do magdaleny?

Gość gość
Kamila-tania szmata co lubi ciagnac fujary po kiblach na dyskach Aga-j.w. kazda sie puszcza za kase ale za darmo tez Angelika, Jessica, Wiktoria, Amelia... Klasyka patologii :-)

Gość gość
Powyżej :) trafiasz w punkt . Dodać Pamelę Jennifer itp . Beka do kwadratu to łączenie tych imion z polskimi nazwiskami. Pamela Kozioł , Jennifer ( tj. DŻennifer )Kapusta itp .

Gość gość
Dżesika, Dżenifer, Andżelika, Angelina, Pamela, Samanta.

Gość gość
Dla mnie Blanka jest brzydkie

Gość gość
Roxana - koszmarne!

Gość gość
Blanka , lidka , I wszystkie jessici

Gość gość
Stare typu Brunhilda Bronisława Gertruda "Prostytucyjne" -podane przez was powyżej

Gość gość
Anna,Amelia,Angelika,Paulina,Emilia,Monika... Masakra :/

Gość gość
Wyśmiewanie cudzych imion jest szczeniackie, a wymyślanie obraźliwych rymów do imion to szczyt prostactwa. Jeśli to piszą kobiety ktore już zostały matkami, to wg mnie nie dojrzały jeszcze do tego, żeby się rozmnażac.

Gość gość
Wiktoria, Antonina, Julia

Gość gość
Kaśka Jest okropne

Gość gość
Blanka bianka natasza nadia

Gość gość
Nicola patola..?angela bleere... Julcia ..litosco ile mozna Oliwcia a to imie??maja to.nie imie . Brzmi jal nik, blanka pola jak ksywa?nadie roksany kak niki dziffek?amelia choroba

Gość gość
nie ma brzydkich, sa gorsze/smieszne.za granica popularna jest Linda, mnie sie kojarzy z Bogusiem Linda i to ze ta kobieta jest tak naprawde facetem.byla taka u mnie w pracy i rzeczywiscie babochlop

Gość gość
też znam Lindę która jest piękną kobietą.. i tak jak ktoś wyżej napisał najgorsze to jest wyśmiewanie imion, można wyrazić swoje zdanie ale nie mówić to dla patologii to dla d***** a to dla burżuazji...

Gość gość
Dla mnie najgorsze sa te imiona, ktore sa aktualnie najczesciej nadawane, np Lena, Maja, Julia, Zuzia, Zosia, Hania, itp. Takie imiona staja sie po prostu nudne. Sama mam pospolite, bardzo popularne imie, ktore bylo modne gdy sie urodzilam i chcialabym nazywac sie inaczej......nie rozumiem tej mody na imiona. Na swiecie, a nawet w kalendarzu polskim, jest przeciez tyle roznych imion, ze powinny byc problemy na co sie zdecydowac.

Gość gość
Najgorsze: lenka, zosia, tosia, marta, marzena, žaneta, dzesika,nikola,pamela, Hahahahaha

Gość gość
Co wy chcecie od Lenki śliczne słodkie imię:) a w przyszłości dostojne Lena

Gość gość
Amelia, Zuzia, Aldona i Julia :o najgorsze jakie mogą byc

Gość gość
Znam pięć kobiet o imieniu Nikola i jedna z nich jest z patologii. Reszta to wykształcone dobrze usytuowane, kulturalne, usmiechniete kobietki.

Gość gość
Balbina, Aldona, Nikola :)

Gość gość
Angelika fuuuj najgorsze imię na świecie

Gość gość
Najgorsze są: Amelia i Lena :/ Są takie oklepane, a mamusie myślą, że to słodkie taka Amelka i Lenka. Jeszcze Julcia i Oliwcia, ale mniej wkurzające od wszędobylskich Lenek

Gość gość
Kaja, Maja.

Gość gość
Angelika. Angela . Straszne imię kojazone z prostytutka bądź mlodociana mama małego brajanka wcale nie mam na względzie wyśmiewane się z kogoś otóż ja mam na imię Angeli ka i wstydzę się przedstawiać ehh

Gość gość
a ja mam na imie Samanta i nie wstydze sie przedstawiac. Moze dlatego ze moi rodzice wychowujac mnie dbali o moje poczucie wlasnej wartosci. Nigdy nie mialam kompleksow na punkcie imienia, nigdy nikt sie ze mnie nie smial z powodu imienia ktore nosze i zawsze bylam z niego dumna. Dopiero w internecie zetknelam sie z chamskimi komentarzami. No ale to nie ja mam problem z moim imieniem tylko inni ludzie ;) nawiasem mowiac gdybym tak zle sie czula ze swoim imieniem ze wstydzilabym sie przedstawiac to bym pomyslala o jego zmianie.

Gość gość
dla mnie najgorsze to te starodawne. Juz wolalabym byc Jessiką niż np Jadwigą albo Józefina :O moja znajoma dała córce na imię Józefina, mega dziwnie to brzmi jak do niej sie zwracaja pelna forma imienia. Normalnie mala hrabianka

Gość gość
Nie ma najgorszego imienia , są tylko ludzie wokół nas którzy z ogromną przyjemnością obniżają naszą wartość ocenaiając. Tak sobie ot po Polsku ;)...a może by tak po Amerykańsku wierzyć w siebie i motywować?