Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość000

Brak orgazmu Pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość gość000

Witam, czy ktoś mi powie dlaczego nie każda kobieta ma orgazm pochwowy? Ja jeszcze nigdy nie miałam... jedynie łechtaczkowy- ten akurat uzyskuję bez problemu... A tak to zero... za nic w świecie nie mogę. Mam bardzo udane życie seksualne więc nie wiem czym to jest spowodowane... jakąś blokadą czy co? Nie stresuję się wtedy ani nic...

Gość gość000

Gość gość
Kobiety nie mają z orgazmem tak łatwo jak faceci. U kobiet orgazm powstaje w głowie, a nie w c*pce, dlatego kobieta musi się orgazmu wręcz nauczyć ;)

Gość gość000
Wiem własnie, że to sprawa głowy... i ja jakoś sobie nie umiem poradzić... ost było tak blisko i d*pa :o

Gość gość
to jest raczej zwiazane ze specyficzna budowa kobiety. wiekszosc nie ma pochwowego.

Gość gość
Może postaraj się rozluźnić i po prostu poddać chwili oraz przyjemności? To tak jak z zasypianiem: jeśli cały czas będziesz myśleć tylko o tym, aby zasnąć i denerwować się czemu jeszcze nie zasnęłaś to przeleżysz tak całą noc. A jeżeli pozwolisz myślom po prostu płynąć, to w końcu trafisz w objęcia Morfeusza ;)

Gość gość000
Ja o tym nie myślę właśnie. Ale jak już czuję, że dochodzę to nie wiem... nagle ustaje i tyle z tego jest... i non stop jest mi maksymalnie przyjemnie ale cóż....

Gość Player123456
Ja masturbuję się od pięciu lat i jeszcze nigdy nie miałam orgazmu, żadnego. Ale masturbuję się dalej, bo to jest po prostu przyjemne.

Gość gość000
Ech, ja później aby się źle z tym czuję, bo mam wrażenie że mój narzeczony myśli ze mnie nie zadowala, a tak nie jest już mu tłumaczyłam ale chyba nadal tak sądzi :/

Gość gość
ja też miałam tylko łechtaczkowy, chciałam spróbować pochwowego. kombinowałam i kombinowałam (sama) i znalazłam sposób na pochwowy. bawisz się normalnie łechtaczką a kiedy czujesz że dochodzisz przerwij i włóż wibrator, i znów masuj łechtaczke i jak już będzie ten moment to dociśnij wibrator do samego końca. całkiem inaczej niż jakbyś samą łechtaczkę drażniła. ja odlatuje