Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Informatyk Andrzej

Kobieta z którą sie spotykam unika ze mną seksu

Polecane posty

Gość Informatyk Andrzej
Przepraszam was wszystkich. Jestem G E J E M.

Gość Informatyk Andrzej
To wyżej to podszyw

Gość gość
Taki jestes zaradny a od mamusi sie nie wyniesiesz bo masz wyprane, posprzatne ugotowene biedactow 42letnie takich rzeczy nie potrafi a jest TAKI zaradny.

Gość gość
myślę, że Andrzej to osoba z uposledzeniem emocjonalnym. tutaj tylko specjalista może pomóc.

Gość Informatyk Andrzej
mamusi to ja gotuję, a piore, prasuję i sprzątam sobie sam.

Gość gość
No widzisz wynika z tego ze bylbys idealny gdybys jeszcze wyleczyl sie u specjalistow z blokad emocjonalnych i przedwczesnego wytrysku.

Gość Informatyk Andrzej
to mi potrzebne nie jest. Uważam że trafiłem na niezrównoważoną emocjonalnie partnerkę. Powinienem to chyba zakończyć.

Gość gość
a wczoraj tak dobrze o niej mówiłeś :D to z tobą jest coś nie tak

Gość Informatyk Andrzej
Mówiłem że się nie zakochałem, nie wiedziałem dlaczego, ale rozmowa z wami mi pomogła przejrzeć na oczy. teraz widzę że to ona mnie wykorzystuje i jest niezrównoważona emocjonalnie.

Gość gość
dziamdziak z Ciebie i tyle.

Gość Kutassis
Ale bym cos W******L ! ! !

Gość Informatyk Andrzej
puściłem bąka. Strasznie śmierdzi. To chyba z emocji.

Gość Kutassis
Lubisz ten swoj smrodek... Ale one pewnie nie dlatego ci d**y nie daje!

Gość Informatyk Andrzej
to był podszyw. Pisałem już, że ona tego nie robi ponieważ zaangażowała się emocjonalnie.

Gość gość
Neurotyzm To cecha osobowości (jak introwersja, pracowitość, otwartość, ugodowość) a nie zaburzenie, czy choroba. Warto też dodać, że każdy z nas ma w sobie trochę z tej cechy: po kilka razy sprawdzamy czy zamknęliśmy drzwi, omijamy czarne koty, czy odpukujemy w nie malowane. Uciążliwością staje się jednak, kiedy natężenie tej cechy przekracza optymalny stan – wówczas ma tendencje do utrudniania naszego życia. Czy jestem neurotyczką? Z punktu widzenia nauki – neurotykiem można nazwać osobę: przesadnie reagującą lękiem na zdarzenia życia codziennego, żyjącą w stresie, stosującą czynności mające na celu uspokojenie, lub rozładowanie napięcia, zamartwiająca się, niespokojną – w gestach, mimice, sposobie zachowania, nie umiejąca się odprężyć i zrelaksować, wiecznie zajętą, zabieganą, mającą na głowie setki spraw i obowiązków; a także doświadczającą licznych dolegliwości fizycznych, w tym głównie bezsenności, zaburzeń łaknienia (tutaj zarówno w rozumieniu braku, jak i nadmiaru), seksualnych, snu, bólów głowy, biegunek. Neurotyzm, jako cecha osobowości po przekroczeniu granicy zdrowia – może zamienić się w nerwicę. Nawyki i obowiązki stają się wówczas natręctwami; zmartwienia i obniżony nastrój- histerią; dolegliwości fizyczne- hipochondrią itd. Warto więc przeciwdziałać zdominowaniu swojej osobowości przez te cechy. Jak można sobie pomóc? Tym, co możesz zrobić dla siebie to wyznaczenie sobie czasu na nieskrępowany relaks (najlepiej z daleka od domu, gdzie zawsze znajdzie się coś do zrobienia) choćby pół godziny w ciągu dnia. Zrób w tym czasie to, co lubisz, coś, co sprawia Ci przyjemność. Po drugie – postaraj się ograniczyć część Twoich obowiązków. Możesz to zrobić na kilka sposobów: jeśli odkurzasz mieszkanie co 2 dni – spróbuj to zrobić co 3, jeśli każdego dnia prasujesz po kilka ubrań – spróbuj poprzedniego dnia wykonać pracę na dzień następny, by następnego dnia o tej porze móc oddać się czemuś innemu np. wybrać się na wycieczkę z bliskimi. Po trzecie – możesz niektóre obowiązki przekazać zaufanym osobom. Naczynia po obiedzie może zamiast Ciebie, pozmywać Twój mąż (ale Ty musisz pozwolić mu zrobić to jego własną metodą, nie czyniąc aluzji do ilości zużywanej wody czy dokładności mycia). Władza jest w Twoich rękach! To, czy uda Ci się przez dłuższy czas zrealizować te zalecenia – będzie dla Ciebie dobrym sygnałem, na ile to Ty masz kontrolę nad swoimi obowiązkami, a na ile to one zdominowały Ciebie i przejęły nad Tobą władzę. Jeśli dojdziesz do wniosku, że tak mogło się stać – nie zwlekaj, tylko zgłoś się po poradę do specjalisty. Profesjonalne wsparcie pomoże Ci odzyskać kontrolę i czerpać radość z chwili bez szukania tego, co jest w niej „nie tak”.

Gość gość
Jezli by sie jak mowisz zaangazowala to robilaby wszystko zeby Ciebie w sobie rozkochac. Nie robi tego wiec jestes kolesiem zapchajdziura na przeczekanie. Kobiety maja swoje sztuczki a faceci maja mozg miedzy nogami wiec sexem latwa was zmanipulowac.

Gość gość
A to "powodzenie" to gdzie? Na kafeterii? :D

Gość Informatyk Andrzej
Nie, w normalnym życiu. Mam wiele znajomych, większość proponowała mi związek.

Gość gość
Ty to jakiś pokręcony jesteś. Raz piszesz, że chcesz miłości i sam seks Cie nie interesuje a zaraz że nie masz zamiaru się angazować, weź się zdecyduj. I od siebie zacznij, bo masz zaburzenie narcystyczne, albo jeszcze gorzej.W Tobie jest problem, a nie w dziewczynach.

Gość Informatyk Andrzej
Ja piszę wciąż to samo. Chcę związku, ale żadna z kobiet przeze mnie poznanych nie spowodowała żebym się w którejś zakochał. To one na ogół zakoc**ją się we mnie. Nie pasuje mi taki układ, jednak jestem zdrowym mężczyzną, który potrzebuje seksu, mam jednak świado mość że ranię te kobiety. I wtedy na ogół one zaczynają unikać ze mną seksu (kochają mnie, więc seks bez miłości im nie wystarcza), a ja na ogół mówię że ich nie kocham, co jest prawdą. Przeszkadza jednak mi to że nie mogę żadnej z nich pokochać.