Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziunia w ciąży

dziunie w ciąży łączmy się

Polecane posty

Gość supersexymama
Dzis wychodzimy ze szpitala. Ja nazwalam synka Dzastin! Mysliscie ze moje juz jutro podac na obiad noworodkowi mielonke?

Gość gość
e tam mielonkę, lepiej kebaba, tam są chociaż warzywa.

jestem załamana :( odchudzam się okropnie, a ten brzuch rośnie. dlaczego?................ Jak ja mam wejść w kieckę ślubną... dajcie jakąś dietę cud. Moje dziecko będzie na diecie po porodzie, żadnej mielonki, bo przytyje. I tak ma przerąbane, bo na usg wyszło, że jest coraz grubsze, więc jak pojawi się na świecie, to od razu się za nią biorę.

Gość Martyna8642
Dziewczyny ostatnio zrobiłam zakupy a tu dziś patrzę darmowa dostawa, poprzednie rzeczy super chyba mnie ta promocja skusi :-) http://sklep.brzuchatki.pl/

Gość Andżela 24 latka
Hej dziunia, bardzo wspolczuje ze twoje baby jest coraz grubsze :( moj braynek jak sie urodzil tez mial taka gruba buzke... ale specjalnie kupilam mleko z mala iloscia kalorii zeby nie przytyl za bardzo :D analkowi tez musze kupic takie , tylko ze wyplata mojego andrzejka sie konczy :( :( :(

Gość Andżela 24 latka
alankowi znaczy sie... kur... skad sie u mnie biora te literowki no :o

Gość Andżela 24 latka
nie wiem dziunia, nie znam sie na procentach :( wiem tylko ze 100 % to calosc , tzn tak slyszalam to pewnosci nie mam :)

Paczałam na mleko w sklepie i tam było o procentach,. hmmm może chodzi o to , że pół procent, to kupię pół procent butelki tego mleka? Lepiej będę dawać dziecku wodę i tyle

Gość Andżela 24 latka
nie pomoge ci niestety bo sama nie wiem :( hmmm zjadlam przed chwila jablko i mam wyrzuty sumienia :( pewnie ma duzo kalorii ehhh :( ale za to pozniej wybieram sie nad jezioro zeby odprawic rytual zmiany plci co mi polecilas dziunia :) oby sie udalo, 3maj kciuki!!

Gość gość
Najlepsza dieta dla ciezarnej to modelkowa czyli jedzenie wacikow aby byla zdrowa dla dzidziuni maczaj np w soku z burakow

Gość Andżela 24 latka
Pewnie ze jeszcze dzis :) wroce wieczorem z jeziora i od razu lece do gina , wprawdzie sie nie umowilam na wizyte ale na pewno mnie przyjmie , zreszta chyba mu sie podobam bo gdy przychodze to zaglada mi w c*pke :D chyba to lubi bo robi to dlugo :)

Gość Andżela 24 latka
Waciki w soku z burakow? Zartujesz??! Lepiej w soku z czarnej porzeczki :)

Gość Andżela 24 latka
Dobra laseczki ja spadam nad jeziorko bo andrzejek mnie wola :) wlasnie idzie odpalic swoje bmw <3 wroce wieczorem od lekarza i powiem wam co urodze :)

Gość sweet love child
Dziewczyny, dziękuję Wam za ten temat :) jest świetny :) poprawiłyście mi humor:) rodzenie na czarno było najlepsze :D

Gość supersexymama
Dlaczego mielonka jest wg.was nie dobra?przeciez jest czysta mikrobiologicznie a w takim kebabie niewiadomo co jest!warzywa opryskane,nieumyte a jak dziecko sraczki dostanie? Wole jak rzadziej kupe.bedzie robic. Juz mi sie rekawiczki koncza,musze zrobic zapas. Na oddziale dostalam gratis maseczke to tez jej uzywam do przewijania. Sluchajcie ja wiem o co chodzi z tym mlekiem i procentami. To chodzi i ozawartosc alkoholu,jak w piwie. Wiadomo,dla dziecka na poczatek jak najmniej,potem mozna zwiekszyc jak sie przyzwyczai.bedzie lepiej spal. Nie slyszeliscie o rozszerzaniu diety?

sexymama, ty jesteś obeznana, więc powiedz mi co ma jeść Vanessa jak się urodzi, żeby schudła? Nicole chowała się u babci, więc ja nie wiem nic na temat dety bobo. miałaś w ciąży problem z wystającym brzucholem?

Gość supersexymama
dziunia,strasny mialam problem. Nosilam pas wyszczuplajacy. Codziennie wieczorem sauna belt,jak chodzilam na zakupy to przyklejalam motylki,takie cwiczace miesnie. No przewijam sama,ale w maseczce i rekawiczkach. Potem odkazam wszystko domestosem,pupe dzieci tez. Ja bym dawala mielonke bez tluszczu,albo karm suchym chlebem i woda. Albo kleikiem na wodzie. Nie bedzie krzyczec z glodu.

Gość gość
To dla bogatych taki bajer, by w ciąży nie chodzić, rozstępow nie masz wtedy itd. Musisz ty i narzyczony napluć do takiego pojemnika i wklada się to do takiej lodówki i wychodzi gotowe dziecko. Ja bym tak chciała ale Stachu bmw nie chce sprzedac.

Gość gość
Ale tam coś trzeba dolać lub dosypac. Jakies witaminy i białko. Może sprobuj z jajem i cytryną.

Gość Andżela 24 latka
hej dziewczyny ale jestem wsciekla... Bylam nad jeziorem , odprawilam rytual (z chodzeniem wokol jeziora , kur... ale sie zmeczylam i krzyczeniem 4 razy hola) potem do lekarza. Pytam po raz kolejny czy to na pewno chlopiec i niestety ale tak :o zalamie sie :( ze zlosci 2 paczki slimow wypalilam.. Nie wiem co zrobilam zle :(

skarbusiu, lekarz tak mówi, żeby nie podważyć swojego autorytetu to raz. dwa myśli że jutro znowu przybiegniesz i rozłożysz przed nim nogi.... daj mu stówę w łapę to nagle będziesz miał dziulkę. eh, mi się marzy eric

Gość Andżela 24 latka
Hmmm wole ta stowe wydac na nowe ciuszki :) dla mnie oczywiscie :D bo malemu dziecku i tak wszystko jedno co ma na sobie, no chyba ze to dziewczynka ktorej nie mam :( a i kupilam brayankowi smartfona zeby mi nie marudzil na zakupach :)

Gość Gruzylda
Witajcie dziewczyny :D Andżela z tym Analkiem to świetny pomysł, pacz to jednak prawda że genialne pomysły pochodzą z pomyłek, dzieciak będzie miał przynajmniej oryginalne imię ;) a jakbyś mu dała jeszcze nazwisko dziuni.......................................................... :D :D :D czujecie ;) Pan Anal Nier_uchaj proszony do okienka nr5 ale czad :D zazrdoszczę wam takich fajnych imion, ja jeszcze nie wybrałam :(

Gość Andżela 24 latka
To jest Alanek a Analek to byla tylko literowka :D a bedziesz miala corcie czy synka? Moge ci dac jakies propozycje imion dla dzieciaczkow , ponoc jestem w tym dobra :)