Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamamniekocha

Matka faworyzuje KUZYNKĘ

Polecane posty

Gość Mamamniekocha

Witajcie. Moja matka strasznie zachwala moją kuzynkę (córkę jej siostry), odwiedza ją 3-4 razy w tygodniu, kupuje jej ciuchy (mi również, nie mogę narzekać ale mi mniej). Chwali jej chłopaka, że z takiej dobrej rodziny itp. A mojego nie zauważa a jak coś to tylko skrytykować potrafi. Rozmawia z nią na intymne tematy, ze mną NIGDY :/. A najgorsze jest to że interesuję się polityką, wiem co się dzieje na świecie umiem się wypowiedzieć na różne tematy, na prawdę można ze mną inteligentnie porozmawiać. A ona? Jak się jej zapytasz o..no np Sytuacje w Egipcie to ona nic. NIC. Mama zachwala ją że jest taka mądra itp :/. Owszem miała lepszą średnią niż ja alt to głównie dla tego że w tym roku sobie olałam wszystko bo miałam bulimie, depresje- ogólnie problem ze sobą. Myślałam zawsze że matka powinna mnie wspierać a ona mówi jaka to ta moja kuzynka mądra i często daje mi do zrozumienia że mądrzejsza ode mnie :/ Co ja mam niby zrobić? Jezu, jak się cieszę że za rok się wyprowadzę, do innego miasta i tam rozpocznę naukę.

Gość gość
Kuzynke? Moze to jej corka, ktora dala siostrze na wychowanie?

Gość gość
skąd ja to znam :) kuzynke matka traktowała przez lata lepiej niż mnie . Cóż u mnie wszystkich traktuje lepiej niż mnie ;)