Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasasassaaa

pocieszcie mnie

Polecane posty

Gość sasasassaaa
Owieczko jakbym zrozumiala, ze chce zwiazku z kims kto ze mna zerwal kontakt z powodu tego, ze nie chcialam z nim zwiazku (maslo maslane) to bym sie odezwala ;) Jakos mi nadzieja umiera powoli, dam szanse temu nowemu, jak nie bede mogla sie otworzyc na blizsza znajomosc to napisze do tego ukochanego ;)

Gość maala_owieczka
:D sama najlepiej wiesz, co robisz - cokolwiek byś nie zrobiła - trzymam kciuki :)

Gość sasasassaaa
Haha o to chodzi, ze juz 6 lat nie wiem co zrobic ;) dziekuje;) bede informowac na biezaco;p

Gość maala_owieczka
ale to dobrze, że próbujesz coś z tym zrobić - to że mu dajesz szansę to już oznaka, że się powolutku otwierasz... najgorsze co mogłabyś zrobić, to nie robić nic i pławić się w swojej rozpaczy ;)

Gość maala_owieczka
haha, ale śmieszny post mi wyszedł :D też masło maślane :P

Gość sasasassaaa
Po spotkaniu z nim (nie ukrywam na spotkaniu bylo przyjemnie) wpadlam w szal i rozpacz ;d darlam sie, krzyczalam i beczalam ;d i wyobrazalam sobie, ze sie z nim zwiaze, zaloze rodzine, on zginie w wypadku i wtedy sie zejde z tym pierwszym. Haha straszna jestem ;) chyba jednak nic z tego nie bedzie ;)

Gość osaosa
maala_owieczka - też stwierdzam, że on jest dziwnyyy, przez ten dystans którego ostatnio nabrałam, przynajmniej patrze na to realnie. Może z tym dzieckiem, to właśnie tak na przetrzymanie mnie, żebym o nim myślała... no nic zobaczę jak się sytuacja będzie miała w następnych dniach, czy się będzie odzywał, czy będzie chciał się spotykać i czy wspomni coś o swoim nowym super pomyśle z dzieckiem.. Chociaż jakoś myślę, że to jego odzywanie mogło być takie jednorazowe w związku z tym, że ja chciałam zakończyć znajomość...

Gość maala_owieczka
:D :D :D oj tam zaraz straszna... po prostu masz bujną wyobraźnię :P

Gość maala_owieczka
osaosa - ale powiedziałam, że na bank się odezwie jakby nigdy nic! Nie wiem, czy on jest w ogóle wart Twojego zachodu, ale jeśli chcesz się w to bawić, to na takiego chyba jednak najlepsze są obojętność, chłód i dystans. Widać wyraźnie że jak tylko widzi, że się lekko wymykasz, działa... z kolei im Ty jesteś bardziej wylewna, on olewa - bo wie, że cię ma... Wieeem, to głupie gierki może, ale chyba to sposób na niego.

Gość maala_owieczka
osaosa, po przemyśleniu ogólnie interpretuję to tak - napisałaś smsy, które mimo wszystko dały mu do myślenia, wpadł więc, sprawdził, czy wszystko ok, upewnił się że tak, pogadał o ciąży, by z kolei Tobie dać do myślenia i po załagodzeniu (w jego mniemaniu) sytuacji odszedł jakby nigdy nic i uznał, że może być jak dawniej. Lecz co on do Ciebie czuje, nie mam pojęcia - wybacz, że to napiszę, ale uważaj, bo to wygląda ewidentnie na to, że się Tobą bawi - widzi, że co by nie zrobił, wybaczysz mu. Zachowuj dystans, żeby nie był w stanie Cię zranić

Gość osaosa
maala_owieczka - oj on mnie już tyle razy zranił, gdybym miała ten dystans to bym sobie dała spokój.... Pewnie z jego strony to są takie gierki, poczekam, oczywiście nie będę zbytnio wylewna, zobaczę co zrobi, jeśli nie zacznie się starać to będę miała pewność, że to była taka zabawa z jego strony... Mimo, żę było mi smutno, to jeśli to się ma zakończyć wolałabym, żeby zakończyło się po tych moich smsach, a tak to się czuje jakby mi ktoś wiercił w sercu tępym nożem buuu :(

Gość sasasassaaa
Eh bo faceci powinni miec jaja: albo biore dziewczyne albo mowie, ze nie chce jej nigdy i nie zechce. A nie tak jak ten Twoj Cie koluje. Ten moj tez zamiast sam zerwac kontakt czy cos to jakies sciemy, ze nie chce mnie w zwiazku bo cos tam.. eh zycie

Gość sasasassaaa
Ale mnie dzis boli odrzucenie olaboga

Gość osaosa
Oj mni też boli... buu Masz racje, facet powinien mieć jaja i być zdecydowany a nie takie jakieś wymyślanie głupich powodów... W tej sytuacji jak ulał pasuje mi test - każdy facet ma coś z rycerza.... zakuty łeb......!

Gość sasasassaaa
A kazda kobieta cos z meczennika;p 6 lat nikt mnie nie przytulal ;) usycham ;)

Gość osaosa
No szczególnie my takie męczennice ;) A wiesz, mnie czasem ten mój przytulał, ale to chyba jeszcze gorzej - bo przytula Cię ktoś, z kim bardzo chcesz być, a nie jesteś.

Gość sasasassaaa
Porabana ta milosc;)

Gość osaosa
No... bez sensu, tan mój się znowu nie odzywa... Nie wiem już co z nim robić... Twój przynajmniej daleko to chociaż tyle masz "latwiej"

Gość maala_owieczka
Oj bidulki, ja Was przytulam, chcecie? - tuli tuli tuli :P Przyyykro mi, naprawdę, wiem co przeżywacie - nie raz i nie dwa miałam taki stan, a Ty, sasasassaaa, daj się przytulić temu swojemu przystojniakowi nowemu i może Ci przejdzie ;) A do mnie odezwał się dziś chłopak, którego znałam tylko z neta a z którym zakończyłam znajomość 8 lat temu! A zerwałam kontakt bo nie mógł się zdecydować na przyjazd do mnie :D Teraz błaga mnie w mailach o nr tel., że non stop o mnie myślał i nie przestał kochać. To jest dowód na to, że oni zawsze wracają, hehehe.

Gość maala_owieczka
osaosa - siedź cicho i nie odzywaj się pierwsza... i niech myśli że masz dużo innych spraw, a czekanie na sms od niego to ostatnia rzecz, jaka może Cię zaprzątać ;)

Gość sasasassaaa
Hahahaha mala owieczko no nie gadaj ;)? no nie moge po 8 latach...;p a co dorosl piotrus pan:P?

Gość maala_owieczka
no właśnie nie wiem, przypływ miłości hahahaha pewnie rzuciła go jakaś to szuka pocieszycielki :D

Gość osaosa
maala_owieczka no proszę, to masz z tym co się po 8 latach odezwał ;) sasasassaaa - Ty to masz przynajmniej przystojniaka na horyzoncie, zainteresowane :D

Gość sasasassaaa
Ja nie wiem czy po 8 latach to szuka sie pocieszycielki wsrod starych znajomych;p? Moze poznal troche zycia i nikt na nim wrazenia nie zrobil przez te 8 lat, wiec na Ciebie go wzielo;)

Gość osaosa
Dokładnie, pewnie stwierdził, że byłaś najlepszą osobą, którą poznał na przestrzeni tylu lat :D

Gość sasasassaaa
Co mi z tego przystojniaka skoro go w marzeniach juz usmiercam;p

Gość osaosa
hehe :P w Twoim przypadku stwierdzenie po trupach do celu jest trafne :P Ale wiesz, on ma tylko 1 wadę :) taką malutką ;)

Gość maala_owieczka
On mnie nawet nie poznał - no oczywiście zdjęcia i rozmowy tel. były, potrafiliśmy przegadać całą noc, do świtu, ale nigdy nie zdecydował się mnie odwiedzić... i chyba z 3 razy wystawił mnie do wiatru... dlatego dostał kopa. A teraz szaleje z radości jak w ogóle mu odpiszę - a odpisuję na co dziesiąty mail i to po jednym zdaniu. Swoją szansę już miał - i to niejedną... pewnych rzeczy się nie zapomina.

Gość maala_owieczka
sasasassaaa - gdyby ten Twój nowy wiedział, jak ty na jego temat fantazjujesz, uciekłby gdzie pieprz rośnie, hahahaha ;)

Gość sasasassaaa
No tak, zwlaszcza, ze jestes teraz z kims z kim naprawde chcesz byc ;) aj te chlopy, smiesza mnie oni.