Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuskowo

Czy kazda przyszla mama wstaje w

Polecane posty

Gość mamuskowo

nocy siku na poczatku ciazy ?

Gość gość
Ja wstawałam i tak mam do teraz. Zostało mi 5 tygodni do porodu.

Gość MamaMałejHani
ja tak miałam tylko pod koniec ciaży,całą noc mogłam w kibelku przesiedzieć :/

Gość gość
Ja cale życie wstaje 2 razy w nocy siku...przesrane

Gość agość
ja wstawałam zanim zaszłam w ciążę, w ciąży i po ciąży nadal....

Gość mamuskowo
pytam sie bo jestem w ciazy :) i duzo dosc czytalam na temat objaw w ciazy i w kazdym pisze ze na poczatku ciazy wstaje sie w nocy i lata siku a ja tak nie mam - jestem miesiac w ciazy. Dlatego sie zastanawiam.

Gość gość
ja zaczęłam właśnie 9 miesiąc. Przez całą ciążę wstawałam w nocy 1-2 razy do łazienki. Teraz to i nawet 3 razy wstaję.... Przyzwyczaisz się :)

Gość gość
ja im bylam wyżej w ciąży tym więcej wstawałam, później to już było przegięcie jak miałam cukrzyce ciazowa to czestotliwosc się zwiekszyla ze czasem bylam nawet nie wyspana

Gość gość
Ja zawsze wstawałam w nocy siku, więc dla mnie to nie nowość... w ogóle ja często sikam, ale w ciąży (zwłaszcza po 6m) to już w ogóle.. ciągle mogłabym chodzić siku.. najgorzej było w mieście, bo musiałam zawsze kombinować, gdzie skorzystam z wc ;) gorzej, że jak wymiotowałam, a nie zdążyłam przed tym na szybko się wysikać, to sikałam sobie po nogach podczas torsji.. miałam do wyboru; albo sikać do kibelka i zwracać na podłogę, i ściany, albo wymiotować do wanny, szybko ściągająć spodnie i sikać po nogach :( koszmar... okropieństwo.. dobrze, że wymiotowałam tylko kilkanaście razy, a tylko kilka tak mocno, że nie mogłam sików utrzymać.. poniżające to było, czułam się jak dziecko, które nie kontroluje takich czynności. fujjj

Gość gość
ja nie wstawalam w nocy. no chyba ze wiezorem duzo wypilam, ale to zawsze tak jest

Gość gość
Przed ciaza w czasie i po non stop wstaje. Ale ja bardo duzo pije,szczegolnie przed snem i w nocy.