Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sciagniecie szwa z tylu glowy

Polecane posty

Gość gość

witam jak w temacie, mam jeden szew z tyłu głowy(potylica). Podobno w szpitalach nie chce zdejmowac tego. jako, ze zalozyli mi go jak bylem pijany, nie dostalem kartki, gdzie mam to sciagnac. Jestem obecnie w miescie, gdzie nie mam zadnego rodzinnego lekarza itd. Pytanie czy moge to zrobic sam? Jesli tak to jak? A jesli nie, gdzie mam szukac pomocy. Chodzi o Warszawe

Gość a gdzie jest zarządca folwarku
najlepiej idz do szewca :))

Gość gość
tak byłeś pijany że nie wiesz gdzie ci zakładali szwy ?

Gość gość
ale chamota ludzie nie macie serca niech ci to obejrzy kto - matka dziewczyna ojciec ktokolwiek logiczny najlepiej jakby to oblukal lekarz bo on wie czy juz mozna sciagnac czy sie to zagiolo dobrze najlepiej wsiadz w autobus i jedz na jakiekolwiek pogotowie od reki ci to ktos zrobi nawet pielegniarka ktokolwie albo znajoma pielegniarke w przychodni zapytaj

Gość folakwer
nieściagaj, w razie..bo czego moga puścic

Gość folakwerhgnbg
poleciłabym urologa i sexuologa mam nr ,ale to prywatna wizyta ;)

Gość gość
a ja tobie idioto z gory polecilabym weterynarza specjalizujacego sie w psychiatrii swin

Gość gość
to do tego fola cos tam

Gość gość
wiem, gdzie mi zakladali tylko ze wzgledu ze jakas kartke dostalem z wynikami :) ale wiem jak to wyglada, zaraz beda mnie odsylac nie wiadomo gdzie, a tak jak mowie nie mam tutaj zadnego lekarza rodzinnego, nie naleze do zadnej przychodni. To jest jeden szew tylko, mam juz go 10 dni

Gość tak to ja od sexuologuaaa
ahahaha czyli do mnie tak? rozumiem twój ból zazdrośniku, nic na to nie poradzę że mam takie kontakty , na to tylko czekałam :)

Gość tak to ja od sexuologuaaa
nie wyleczysz sie ! polecę ci psychiatryk bo specjalista bedzie w twoim przypadku bezradny wrogu nr 1

Gość gość
ty masz takie kontakty bo masz takie problemy urologiczne seksualne i z pewnoscia tez psychiczne skoro zartujesz sobie w temacie jak jakis biedny nieogarniety chlopaczek szuka porady a ty sobie urzadzasz jazdy cwieku bo ci sie nudzi spieprzaj tam gdzie twoje miejsce kretynie

Gość gość
w sumie dowiedzialem sie to co myslalem sobie :) sam bym to zdjal, ale z tylu glowy troche zle, a mieszkam sam takze nie wiem

Gość gość
moze z jednej strony jest koniec z petelka a z drugiej nie ma - nie wiem chyba sa rozne metody szycia tego gorzej jak ci sie to jeszcze cos porobilo i zebys syfu nie narobil jak bedzie lekko sie wysuwalo to znaczy ze dobrze podgojone tylko musisz chwycic za dobry koniec

Gość tak to ja od sexuologuaaa i u
omijam ciebie nieudzaczniku wielkim łukiem ogarnij sie ! lud ciebie potępił , to smutne ! a ty wobec nich jesteś najgorszym chamem , zegnam

Gość gość
znam juz troche sluzbe zdrowia i beda mnie ganiac po calej Warszawie jestem pewien, dlatego chcialbym znalezc jakies racjonalne wyjscie

Gość gość
idz sie leczyc ty od sexuologa masz paranoje czlowieku i rozbuchane ego nie pomozesz wpieprzasz d*pe gdzie nie trzeba nic nie wnosisz tylko zamet siejesz i jeszcze slowko do ciebie a zniewaga i obraza majestatu lecz sie paranoiku schozofreniku z podejrzliwosci

Gość patologio dyskretna
graj dalej pawiana nienawidzę cie

Gość gość
Jak myslicie gdzie najlpiej sie z tym zglosic na terenie Warszawy? napewno mial ktos z Was taka sytuacje

Gość gość
a ja cie mam gdzies idioto z problemem psychicznym

Gość gość
To jak? Bo nie wiem czy jechac do tego szpitala? Czy jechac bezposrednio gdzies dalej