Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gosc06

Dlaczego mój chłopak się zmienił

Polecane posty

Gość gosc06

Jestem z moim chłopakiem niemal półtora roku przez pierwsze 9-10 miesiecy był czuły, często dostawałam miłe sms mówiące o jego uczuciach, łapał mnie za rękeę gdy szliśmy, bardzo często przytulał, całował, bardzo często mówił kocham Cię... a teraz nie wiem co sie stało... wszystko to znikło ostatnio nawet sama spytałam dlaczego się we mnie zakochał to zbywał od odpowiedzi, mimo, że pytanie ponowiłam 3 razy... pisałam też mu kilka razy o moich uczuciach, ale jedynie co to tylko to odczytał, nie pokusił się o odpowiedz, boje sie przez to mowic o swoich uczuciach, chciałam też jechać z nim nad jezioro we dwójkę ale uznał, że bedziemy się przecież nudzic no i nici z wyjazdu... uważa, ze zakochanie już mineło, a takie rzeczy robia tylko zakochani... ja czuje sie cały czas taka nie wiem co robic, niby mowi mi że mnie kocha ale jedynie na dobranoc i za kazdym razem jak powiem to pierwsza, ostatnio był nad morzem z rodziną wtedy był troszkę bardziej wylewny, nawet pisał sam, żę kocha mnie i nie może się doczekac aż wróci, ale gdy wrócił nie było widać, że się cieszy...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować