Gość gosc06 Napisano Sierpień 28, 2013 Jestem z moim chłopakiem niemal półtora roku przez pierwsze 9-10 miesiecy był czuły, często dostawałam miłe sms mówiące o jego uczuciach, łapał mnie za rękeę gdy szliśmy, bardzo często przytulał, całował, bardzo często mówił kocham Cię... a teraz nie wiem co sie stało... wszystko to znikło ostatnio nawet sama spytałam dlaczego się we mnie zakochał to zbywał od odpowiedzi, mimo, że pytanie ponowiłam 3 razy... pisałam też mu kilka razy o moich uczuciach, ale jedynie co to tylko to odczytał, nie pokusił się o odpowiedz, boje sie przez to mowic o swoich uczuciach, chciałam też jechać z nim nad jezioro we dwójkę ale uznał, że bedziemy się przecież nudzic no i nici z wyjazdu... uważa, ze zakochanie już mineło, a takie rzeczy robia tylko zakochani... ja czuje sie cały czas taka nie wiem co robic, niby mowi mi że mnie kocha ale jedynie na dobranoc i za kazdym razem jak powiem to pierwsza, ostatnio był nad morzem z rodziną wtedy był troszkę bardziej wylewny, nawet pisał sam, żę kocha mnie i nie może się doczekac aż wróci, ale gdy wrócił nie było widać, że się cieszy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach