Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Roselyn

Odchudzanie

Polecane posty

Go艣膰 przyszla_zonka
moj obiadek: szkl kefiru wlasnie ja pije, pol miseczki zupy pomidorowej z proszuku... wiem wiem nie zzbyt zdrowe... ale milam ochote na cos cieplego a z drugiej strony nie chialao mi sie robic zupy:):) :) trzymam kciuki za was:* :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
艢niadanie: p艂atki kukurydziane z mlekiem ok. 300 kcal. 2h na si艂owni, spalone ok. 400 kcal. Dzisiaj nie jem juz nic. Nie mam ochoty. Do 艣rody zrobie sobie mega g艂od贸wke, 偶eby oczy艣ci膰 organizm. Planowa艂am bra膰 jakie艣 witaminy, ale nie wiem jakie. Martwie sie, 偶e b臋d膮 wypada膰 mi w艂osy i 艂amac paznokcie :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klopsik11
u mnie na 艣niadanie p艂atki owsiane z owocami o 8, o 10 figura no-appetite ok.13. odrobina twarogu z warzywami przed chwil膮 sa艂atka z piersi膮 z kurczaka o 21 gar艣膰 orzech贸w , chwil臋 p贸藕niej szejk bia艂kowy. no i tyle

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja nie schudna nigdy za duzo jem chleba jak sie tego nawyku chlebowego oduczyc ? macie jakis sposob

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Roselyn
Ja po prostu przesta艂am je艣膰 chleb sam z siebie. Bardziej mi sie chce mi臋sa :p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no a ja m iesa nie lubie ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Green Coffee 1000 zielona kawa w kapsu艂kach-skuteczne odchudzanie!!! Tysi膮ce zadowolonych klient贸w. Sprawd藕 sama na: www.sklep-vitality.pl

Udost臋pnij ten post

Nie stosuje 偶adnych witamin. 艣niadanie:kromka chleba,herbata bez cukru obiad : frytki 50 g+艂y偶ka keczupu,pizza 1 kawa艂ek przek膮ska :gruszka, p贸艂 dro偶d偶贸wki z jab艂kiem kolacja: ry偶 z sosem pomidorowym Zjad艂am +/- 1000 kcal Na 膰wiczenia nie ma czasu .Mo偶e p贸偶niej :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Najwa偶niejsze Zdrowe Odchudzanie. Moje drogie ca艂y czas apeluj臋 nie stosujcie tabletek i proszk贸w to bardzo szkodliwa chemia typu Chi艅ski meizitang, b艂臋dne ko艂o, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. R贸偶ne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadz膮 do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu to bardzo nie zdrowe. Z w艂asnego do艣wiadczenia je偶eli ju偶 to zach臋cam do zaparzania i picia suszu Zi贸艂 Tybeta艅skich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu Alli, Term Line, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex NOVOSLIM, ASYSTORSLIM, Meridia i itp- trucizny. TO TOKSYCZNE CHI艃SKE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz zio艂owy oraz dodatkowo opr贸cz zi贸艂 troch臋 ruchu to klucz do szybkiego i zdrowego schudni臋cia bez jo-jo naprawd臋. 艢wiatowa organizacja zdrowia (WHO) uznaje Zio艂a Tybeta艅skie za nieliczn膮 bardzo skuteczn膮 metod臋 odchudzania. Ja przez 5 miesi臋cy bez diet i bez wyrzecze艅 pij膮c Tybeta艅skie Zio艂a i dbaj膮c o troch臋 ruchu schud艂am 16 kilogram贸w.

Udost臋pnij ten post

u mnie pi臋knie, ok. 1100 kcal 艣niadanie: 4 wafle ry偶owe, 2 plasterki sera, og贸rek kiszony II: miseczka 艣liwek Obiad: jajecznica z 2 jaj i po艂贸wki pomidora na 艂y偶eczce oleju rzepakowego+2 wafle ry偶owe Podwieczorek: miseczka mirabelek Kolacja: jajo na twardo, 2 tr贸jk膮ciki serka topionego, pomidor doprawiony oregano apetyt na jaja wr贸ci艂 mi po 2 latach... tak ich znienawidzi艂am po ostatniej diecie, kt贸r膮 opiera艂am g艂贸wnie na jajach mam w domu bu艂ki ma艣lanki, kt贸re uwielbiam (cudowny zapach), poza tym robi艂am dzi艣 pyszne nale艣niki z jagodami, na nic sie nie skusi艂am, zastanawiam si臋, czy w czasie okresu b臋d臋 mia艂a jakie艣 zachcianki na s艂odycze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tu jest 12oo kcal?????????????????????/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mozna sie dolaczyc?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mniej , tylko nie wiem ile ten tajger ma kcal

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przyszla_zonka
witajcie dzis na wadze 64,4kg... na sniadanie: jak zwykle szkl kefiru jajecznica z 2 jajek

Udost臋pnij ten post

tiger 46 kcal/100ml:) no ja tak na oko,a wole uznac ze zjadlam wiecej niz mniej zeby sie potem zmotywowac do zmniejszenia kcal:)problem mam z chlebem za ile to liczyc,policzylam 2 kromki z 2 plastrami sera za 250 kcal jakies i to razy 2 to 500 +kefir 230+2 jajka 200+tiger 250 w przyblizeniu 1200:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mo偶na si臋 do艂膮czy膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marooka
no to jestem:) dziekuje za przyjecie:) mam do zrzucenia brzuch i jestem od dzis na dieice z nidkim indekscem , po 2 tygodniach bede na niskim i srednim, zobacze jak to bedzie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marooka
jestem na topikach z taka dieta ale tam nie ma nikogo kto by stosowal

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przyszla_zonka
dziewczyny poradzcie mi cos : co jest skuteczne na wyszczuplenie ud? Stepper ? wlasnie czytam o nim efekty i nie ktore dziewczyny twierdza ze bardzo wyszczupla uda. Rowerek stacjonarny? Bieganie? Przysiady? Nozyce? Mel B trening nog? Twister? czy moze Orbitrek?

Udost臋pnij ten post

Mam i rowerek i stepper po stepperze wida膰 r贸偶nic臋 .Ja 膰wiczy艂am 60 min przez miesi膮c co nie co by艂o wida膰.W nast臋pnym miesi膮cu przerzuci艂am si臋 na rowerek u mnie 偶adnych efekt贸w. Dzisiejsza waga:62,8 kg

Udost臋pnij ten post

艣niadanie: 1/4 szklanki coli,dro偶d偶贸wka z jab艂kiem, Obiad:100 ml jogurtu pitnego,ry偶 z sosem pomidorowym Przek膮ska:wafel ry偶owy Kolacja:P贸艂 kromki chleba z mas艂em i szczypiorkiem Zjad艂am+/-690 kcal Dzi艣 sporo latania po mie艣cie, praca w ogrodzie.

Udost臋pnij ten post

艣niadanie: 4 wafle ry偶owe, 2 plasterki sera 偶贸艂tego, troch臋 og贸rka II: jab艂ko obiad: dietetyczny omlet z sosem pomidorowym podwieczorek: szklanka mleka kolacja: 2 og贸rki kiszone, jajko na twardo, szklanka mleka dzi艣 raczej mniej ni偶 1000

Udost臋pnij ten post

艣niadanie: bagietka obiad :1 kawa艂ek pizzy przek膮ska:15 艣liwek w臋gierek kolacja: 1 i p贸艂 kanapki z jajkiem na twardo Zjad艂am+/- 1000 kcal.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przyszla_zonka
witajcie nadal sie nie zdecydowalam rower stacjonarny czy lepszy stepper? milego wieczoru

Udost臋pnij ten post

jak masz mo偶liwo艣膰 id藕 na si艂ownie i sprawd藕,zapytaj instruktor贸w o zdanie :D

Udost臋pnij ten post

witam,nie pisalam wczoraj bo nie mialam neta,jadlam 2 naturalne jogurty,otreby granulowane i kanapke z serem.dzis poszly 2 miseczki otrebow ale takich zytnich bez cukrow zadnych,maly soczek,drozdzowka i chudy twarog,

Udost臋pnij ten post