Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do mam okolo polroczniakow

Polecane posty

Gość gość

O ktorej wasze dzieciaki wstaja i o ktorej zaliczaja pierwsza drzemke? I pytanie drugie,ile wyjadaja ml mleka,czy tyle ile "ustawa" przewiduje?;)to raczej do mam karmiacych mm. Moj synek wstaje jakos troche po 7 i po 2 h pada ze zmeczenia. Potem wytrzymuje dluzej bez drzemki,ale wydawalo mi sie ze po calej nocy to powinien byc wypoczety. A on troche sie pobawi,zje,pobawi i marudzi ze chce spac. I tak jest codziennie. A co do ilosci mleka,zastanawia mnie,bo moj mimo ze jest bardzo duzym chlopakiem(75 cm,ale b.szczuply,bo wazy 8kg)nie jest w stanie wypic wiecej. Odrzucil jedno karmienie ostatnio,wieczorne mleko przed spaniem i zjada tylko kasze na gesto przed kapiela. A nad ranem kolo 5-6 wypija max do 130ml i spi dalej. Rano robie butle 180ml,czasem wypije wszystko,czasem mniej,potem dopiero butla po poludniu i kasza na wieczor. Z 600-650ml moze sie uzbiera,czasem mniej. Jak przed snem wypijal to bylo wiecej,ale chyba bylo mu za duzo mleka,bo zaczal bardzo protestowac,nawet jak kasze podalam rano to wieczorem ok.18 mleko bylo ostatnim posilkiem,nawet jak szedl spac po 20.

Gość gość
okolo 7 mleko okolo 210 mil.mimo spania cala noc tez po jakis 2 godzinkach pada.potem kolo poludnia jeszcze jedna drzemka i tak czasami od 16 do 20 potrafi juz nie spac.drzemki razem zajmuja okolo 2 godzin.zalerzy od dnia.o 20 zupa mleczna 210mil i spanie.czasami w nocy budzi sie i potrafi zjesc jeszcze z 180mil.

Gość gość
Moja ma 5,5miesiąca. Wstaje zazwyczaj ok 6 i jak jest glodna to zjada ok 120ml kaszki owocowej, lub zwyklej z dodatkiem jabłka. Jak nie jest glodna to je dopiero ok 8-8.30 180ml mm i idzie spać na ok godzinę. Później ok 13 znow 180ml mm i idzie spać na ok 2 godziny. Jak wstanie to je obiadek a za ok godzinę owoc.. Później czasem jeszcze zje 100-120ml mm i prześpi sie max pół godziny. Po 19kąpiel i 180ml mm z lyzeczka kleiku. Tyle.:) Czasem jej sie zdarzy że wstanie ok 3 w nocy zjeść.