Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czego nie lubicie w ubiorze kobiet

Polecane posty

Gość gość

- legginsy (jakby chodzily nago w majtkach) - tuniki - balerinki ( te buty musza strasznie im śmierdziec bo noszone sa latem na golą stope) - buty na koturnach z futerkiem

Gość Niech Motz bedzie z toba
nie lubie jak kobieta nosi spodnie czuje sie jak baba :classic_cool:

Gość gość
za duzych ubran tzw styl boyfriend i za małych... grubaski w za ciasnych jeansach, sadło wylewające sie spod koszulki :O

Gość gość
Chłopaki lubią leginsy......

Gość gość
- brzydkich płaskich butów typu baleriny, mokasyny, buty trekkingowe - kolorowych albo wzorzystych rajstop - masakrycznie pogrubiają nogi, a zwykle noszą je kobiety o nienajszczuplejszych kończynach - spódnic za kolano - spodni 3/4 - obszernych swetrów - wystających stringów - legginsów noszonych bez spódnicy albo spodenek - beretów i kapeluszy - za małych ubrań Sama jestem kobietą.

Gość gość
Beleriny te buty takie krótkie co widzę w nich najwięcej dziewczyn ładne są a jestem chłopakiem.

Gość gość
baleriny sa wstretne, aseksualne :O stopy w nich wyglądają na wielkie i spłaszczone jak u kaczki

Gość gość
Leginsy dobre i koszulka żeby nie zakrywala

Gość gość
Beleriny ładne

Gość gość
* cekiny * pstrokatości, * ubiory w stylu różowe bluzeczki + mini + kozaczki, * wysokie szpilki w których nie można chodzi po krzywym chodniku - żałośnie wygląda panna która idzie w takich szpilkach, umiera z bólu, widać jak utyka bo już palce ją bolą od odcisków, ale stara się wyglądać dzielnie. * te ostatnio modne bluzki jażące z daleka, w kolorach ostrzegawczych jak przy robotach drogowych *niektóre kobiety ubierają sie jakby lustra nie miały - np noszenie bluzek z szyciem podkreślającym dekolt. Takie szycie powinno znajdować się pod biustem, a widzę często osoby które noszą to szycie na linii sutków, wygląda to tragicznie *bluzki za krótkie, brzuch wystaje, albo wałki tłuszczu, *spodnie biodrówki- wyglądają ohydnie Do tego dodam może coś z innej kategorii, a mianowicie włosy fabowane na blond które wyglądają jakby były rozjaśnione za pomocą domestosa,

Gość 0 Terenia 0
01.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość * te ostatnio modne bluzki jażące z daleka, w kolorach ostrzegawczych jak przy robotach drogowych" X Neonowe 😴

Gość gość
Ja nie lubię bluz

Gość gość1000
z najpowszechniej spotykanych rzeczy nie lubie: -płetwobutów czyli balerinek -legginsów nawet na zgrabnych dziewczynach -tunk -butów na koturnie -gumiaków w których niektóre "modnisie" paradują po mieście jak tylko lekka mżawka spadnie:D -kozaczków -kurtek ze sztucznej skóry

Gość stylistka z miasta X
Nieswiadomosci swojego ciala,np.kobieta piekna zgrabna ale o umiesnionych nogach(nie mylic z nadwaga!!!!)zaklada rurki,przez co nogi wydaja sie ciezkie,lib umiesnione nogi i delikatne szpilki,daja efekt´´miazdzenia´´buta.tu chodzi w wyrownanie proporcji.Jestem z zawodu wizazystka-stylistka,sluze porada:)

Gość gość
Koszul co teraz co druga lasia w nich popierd*** .... Takie dzinsowe

Gość ghfjhfgjhgk
Zestawów typu: rurki+baleriny wszystkich tunik...tragiczna moga, niedlugo burki zaczniecie nosic do samej ziemi :O frotek do tenisa na nadgarstku - nie wiem co to za kretyńska moda, ciagle takie laski spotykam (i facetow, w warszawie nie wiem jak w innych miastach), jeansów biodrówek...majtki widac i rowa :O dziewczyn ubranych jak stara baba - garsonkowa spodnica do kolana albo za kolano, szpilki, ''niby'' elegancka koszula...koszmar. Rozumiem jak ktos pracuje w banku ale na codzien tak chodzic ?

Gość gość
leginsow krociutkich miniowek i duzych dekoltow "modnych" neonowych ubran szerokich tunik ubran oversize balerinek

Gość ghfjhfgjhgk
gość - albo flanelowe w krate jak drwal :O Faceci tez zaczeli w tym chodzic, wszyscy nagle w koszulach :O i nie lubie białych butów zarówno u kobiet jak i mezczyzn...zwykle sa brudne :(

Gość gość
prawda jest taka, ze ladnemu we wszystkim ladnie.

Gość anna paulina
stylistka z miasta X - jestem wysoka, szczupła i mam wąskie biodra, co zrobić żeby wyglądać jak klepsydra?

Gość gość
Żakiety feee

Gość gość
baleriny nie są noszone na gołą stopę :P są specjalne skarpetki :P poza tym butki bardzo wygodne

Gość gość
Sukienki w kwiaty :/

Gość ghfjhfgjhgk
gość - owszem są wygodne ale zniekształcają stope i na pewno nie są zdrowe, po prostu kawałek sztucznego materiału. Poza tym większosc dziewczyn nie nosi skarpetek tylko zakłada na golą stope, widze po moich niektorych kolezankach. W srodku brudne

Gość gość
nie ma zielonego pojęcia co macie do np balerinek? Mogą być naprawdę ładne, na zgrabnej dziewczynie wyglądają lekko i przyjemnie. Już widzę jak wy wszystkie tutaj biegacie po mieście jak macie dużo spraw w 14 cm szpilkach albo jakichś innych tego typu.

Gość gość
wszystko zależy od wieku osoby gdzie bywają z kim się zadają:-)

Gość gość
poza tym do balerin ubiera się tak zwane "stopki", a nie na gołą nogę i wtedy nic się nie brudzi ani nie śmierdzi. Coś mi się wydaje, że większość tutaj wyżej sra niż d**ę ma

Gość stylistka z miasta X
Anna Pulina,ciezko tak bez zdejecia sylwetki,czy masz tzw.chlopica figure?czy wciecie w talii?bedzie mi latwiej