Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czego nie lubicie w ubiorze kobiet

Polecane posty

Gość popopepe
to nie lub ja lubie, i napewno jakosc lepsza niz na bazarze

Gość bunio 436
no własnie,to całe retro i wiele warstw,koroneczki,itd.a propos wejdzcie sobie na kafeterii na Kobieca twarz meskim okiem tam pisze czego faceci nie lubią w makijażu i fryzurze u lasek pzdr:)

1) ubiór na co dzień - jeansy - rurki, proste lub "boyfriend's". Albo bardzo ciemny jeans, albo jasny (przetarcia miło widziane). Latem krótkie spodnie (te takie bardzo krótkie, o). Cała masa koszulek - sporo z różnego nadrukami, lubię też bezrękawniki i "bat-wings" - wszystko czarne albo szare, jakoś nie mam głowy do kolrów. Buty - moje niezawodne "motocyklowe" buty, te balerniki właśnie (mam jedne kolorowe z nadrukiem i jedne czarne-skórzane) albo zwykłe sandałki. Czasem koturny. Noszę sporo biżuterii, nie jak choinka, ale lubię ozdóbki. 2)ubiór na wyjście z domu - jeżeli chodzi o wyjście ze znajomymi to podobnie jak na co dzień. Jak na koncert do klubu to zwykle dorzucę jakieś ćwieki, łańcuch, mocniejszy makijaż i tyle. 3)ubiór na małe święto - ciemne jeansy, czarna bluzka. Czasem jakaś sukienka. 4)ubiór na większe święto - sukienka plus buty na stabilnym obcasie. 6) gustowny w swoim mniemaniu strój wieczorowy - jak wyżej.

Gość kieh3890
moorland,no własnie to co lubią kobiety a faceci to co innego,nie lubimy tych wsztystkich modnych rzeczy np jeansy boyfriend,ćwieki,mocnego makijażu itd ma być lekko niewyzywająco kobieco i bez kombinowania.prostota i elegancja wskazana.wyzywająco to ja chcę włóżku a nie na ulicy żeby każdy facet mi się kłaniał....

Gość gość
Szatynka, 165cm wzrostu, brązowe oczy, waga 57kg 1) wygodne spodnie- mogą być proste, głębokie jeansy, bawełniany t-shirt, długi polar, wygodne buty ala trekingi 2)jeansy, elegancka bluzka, jakiś sweterek na wierzch, buty adidasy, ale jakieś szare, zgrabne 3)sukienka midi w stonowanych kolorach, jakaś narzutka , też w spokojnym kolorze, 4) sukienka, też midi, rozkloszowana/ szyta od koła, podobają mi sę podobne do tej : http://farm5.static.flickr.com/4081/4777520215_45b43dd193.jpg 5)Jak strój wieczorowy , to wieczorowy - elegancka, lekko połyskująca czarna suknia, prosty krój, długość- do ziemi

1) ubiór na co dzień (do pracy) skromna sukienka do kolan lub spódnica do kolan lub tuż przed i bluzka koszulowa lub bawełniana, buty na średnim obcasie lub płaskie. --- 2)ubiór na wyjście z domu (zakupy/spacer) płaskie buty, sukienka ale bardziej na luzie lub spódnica przed kolano i bawełniany top ----- (wyjście na imprezę) Sukienka mini, buty na obcasie. ------- 3)ubiór na małe święto jak 1. -------- 4)ubiór na większe święto Elegancka sukienka, buty na obcasie. -------- 6) gustowny w swoim mniemaniu strój wieczorowy jak 4. + eleganckie dodatki

Gość kieh3890
i wbrew pozorom wcale tak bardzo nie kochamy mini itp.i błagam nie róbcie sobie tych grubych brwi błyszczących smug na policzkach bo to ohydnie wygląda.tak samo te jasne beżowe usta,fuj.

Nie podoba mi się pomysł ubierania pod cudzy gust. Mój styl ubierania jest właściwie niezmienny od lat, a ćwieki na imprezy nosiłam jak trzeba było je kupować przez neta albo wyszukiwać tych przesadnie drogich sklepów z gorsetami, butami New Rock i pieszczochami :)

Gość komarek i arek
też nie lubię tych smug i brwi ale co zrobić,teraz każda tak się maluje i mysli ze wyglada jak latynoska czy cos w dodatku ten samoopalacz i jasne usta,doczepiane włosy,i jeszcze raz usta wydęte jak wagina .i baleriny.

co do makijażu jestem w stanie się zgodzić, ale to tylko kwestia upodobania. Na co dzień mam tylko podkreślone brwi, eyeliner i podkład/korektor (jeżeli potrzebuje bo coś mi wyskoczy albo się nie wyśpię).

Gość gość
gość baleriny sa wstretne, aseksualne pechowiec.gif stopy w nich wyglądają na wielkie i spłaszczone jak u kaczki xxxxx nastaly casy ,ze koniecznie trzeba sie ubierac seksualnie bo jak nie to juz nie podoba sie , cos okropnegop ,z e czlowiek trakatowany jest jak obiekt seksualny juz tylko:(

Gość bajonek456
moorland w takim razie masz beznadziejny gust,jak małolata z gimnazjum,.

Gość gość
co do makijażu najgorsze wizualizacje jakie zachodzą w mojej głowi na ten temat to : 1) blondynka utleniana, masa podkładu, ''słodki makijaż'' 2) i najgorsze - czarna- najczarniejsza z farb palette, twarz zamalowana na pomarańcz, tak że widać krawędzie podkładu na tle bladej szyi, oczy wymalowane na czarno, rzęsy posklejane, wyglądające jakby malowała się pastą do butów nakładając to za pomocą szczotki do butów

Mam taki gust jaki mi pasuje, do póki dobrze wyglądam w tym co noszę to nic w tym złego. Przecież nie zakładam pieszczoch na co dzień - tylko na imprezy. ;)

Gość roman i oman 987
a o co chodzi z tymi brwiami i smugami?jestem ciekawy.błyszczy się toto tu i tam a ja nie wiem w co całować wszędzie te kosmetyki,gorzkie:-(

te brwi to podobno trend który pierwszy raz pojawił się w Essex, a to bardzo kiepskie miejsce do czerpania inspiracji...w związku z czym wszyscy czerpią inspirację z Essex :D

mi się podoba strój moor :) ona jest pewną siebie rockową kobietą i to do niej zapewne pasuje ja jestem delikatna i dziewczęca i tak sie ubieram :) najważneijsze to odnaleźć coś co odpowiada danej osobie

Gość roman i oman 987
a o co chodzi z tymi brwiami i smugami?jestem ciekawy.błyszczy się toto tu i tam a ja nie wiem w co całować wszędzie te kosmetyki,gorzkie:-( jak mam się kochać z laseczką która dopiero co wymiziała się balsamem i ma niesmaczną skórę.....

Gość maciek0987654ew34567890
brwi paskudne,ale te rozjasniacze na twarzy i blade usta plus soczewki kolorowe do oczu to masakra.....dlaczego wy to robicie?albo stylizujecie się na latynoski,arabki czy mulatki,przecież od razu widać że to sztuczne,rihanny z siebie nie zrobicie,no sorry......

ja nie przepadam za motywem wojskowym "moro" wygląda to koszmarnie:) uwazam ze balerinki na codzien są ok:)

Gość lalek090
bo tak jest najprosciej,jak się ma perkaty nosek i pospolite rysy twarzy,to wystarczy zrobic sobie grube brwi,jasne wydęte usta,rozjasniacz,doczepione proste włosy i juz wyglądam jak popłuczyny po egzotycznych przodkach,chociaż takowych nie posiadam.proste.Proszę bądżcie naturane!!!!!!!!!!!!!!honey była na początku super,ale jak zaczęła sie robic na selene gomez to od razu zbrzydła,nie udawajci kogos innego.u mnie w lo jest masa klonów.

Gość trolololosong
Glany podczas upałów, które były miesiąc temu, widziałam osobiście :D

Gość lalek090
bo tak jest najprosciej,jak się ma perkaty nosek i pospolite rysy twarzy,to wystarczy zrobic sobie grube brwi,jasne wydęte usta,rozjasniacz,doczepione proste włosy i juz wyglądam jak popłuczyny po egzotycznych przodkach,chociaż takowych nie posiadam.proste.Proszę bądżcie naturane!!!!!!!!!!!!!!honey była na początku super,ale jak zaczęła sie robic na selene gomez to od razu zbrzydła,nie udawajci kogos innego.u mnie w lo jest masa klonów.BALERINY TO KOSZMAR I PORAZKA!!!!!!!!!!!!!!moro i cwieki ohyda,nie kobieco mam 18lat juz co nieco wiem o kobietach.

Gość gość
174 cm/60 kg 1) rurki,bokserka, trampki (sandałki) ewentualnie sweterek, bluza lub czarna skóra, czasami zdarzy sie sukienka. Makijaż: podkreślone oczy (tusz do rzes), podklad i pomadka ochronna i rozpuszczone włosy 2) to samo co w 1 3) Czarna spodniczka i bokserka lub dopasowana sukienka, szpilki ewentualnie sweterek lub skóra. 4) Sukienka i szpilki. 5) to samo co w 5 tylko sukienka bardziej elegancka ;)

Gość gość
żałosne to jest.. dosyć.. nie muszę być seksown, kobiec i delikatna. ja to ja. A znajomi porównują mój styl do Gwen Stefani i od obcych też kiedyś usłyszałam, ze przypominam trochę.

To bardzo fajne porównanie :D i w 100% się zgadzam, nie ma obowiązku podobać się innym, a już zwłaszcza wszystkim facetom który nas nie interesują.

Gość lalek090
idiotki.przez takie babochłopy nie mam kogo r****ć.ubierzcie się sexownie,proszę,