Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czego nie lubicie w ubiorze kobiet

Polecane posty

Gość gość
Jakby sobie wziac te wszystkie uwagi do serca, to pozostaje nam naprawde niewielki wybor tego, co powinnysmy nosic :D - mini nie, ale do kolana i za tez nie - rurki nie, ale luzne spodnie i tzw. dresowe tez nie; ktos napisal, ze w ogole zadne spodnie - sukienki nie, zwlaszcza w kwiaty - koszule i zakiety nie - dekoldy i bcisle bluzki nie - plaskie buty nie, koturny nie, buty sportowe nie, szpilki nie dla wszystkich, kozaki nie - nie wiem, czy czegos nie pominelam ale juz powyzsze znacznie ogranicza wybor :)))

Gość gość
Leginsy w paski :/

Gość gość
trudno z balerinek nie zrezygnuje :P z tuniki tez nie zrezygnuje

Gość gość
Żakiet najgorszy i te sukienki w kwiatki

najgorsze, to jak się kobieta ubierze w rurki, jakiś t-shirt z dziwnym nadrukiem, założy na siebie masę dziwnej biżuterii i takie pseudo-wojskowe buty. Upnie włosy w kitkę, wrzuci na grzbiet super-modną kurtkę z podrabianej skórki i myśli, że jest fajna, o.

Gość gość
zakiet? przeciez to elegancki ubior to dlaczego nie

Gość gość
moorland a ty jak sie nosisz ? bo to co opisałaś to fajny strój dla normalnej podkreslam normalnej dziewczyny z miasta , wieje od ciebie zaściankiem i prowincją

To był właśnie opis tego jak się dzisiaj ubrałam, taka mała prowokacja z mojej strony. Spodziewałam się raczej jadu, że coś nie wypada (bo męsko, bo buty nie szpilki, bo za dużo biżuterii). Byłam ciekawa reakcji. ;)

Gość goście z dala
Neonowych bluzek jak panna ma ponad 15 lat . Balerinek na gołą stopę -jeszcze rozklapcianych i brudnych fuj! Dresów "na ulicę"- równie dobra kufajka... Ohydnych kaloszy o ile to nie październik i stałe ulewy. Jeszcze te chińskie cuchnące plastikiem- bleeh. Legginsów "wzorzastych" jak panna jeszcze niskod*pna i z "solidnym" nóżkami to efekt powalający! Wielkich pseudokorekcyjnych okularów a la brzydula .Młode laski wyglądają paskudnie w czymś takim .Jak własne babcie. Przeładowania tandetną biżuterią i ozdóbkami.Styl a la kiosk z tandetą zmiksowany z choinką . Jak masz ponad 16 lat i tak chodzisz to straszne. Włosów wyskubanych a la ofiara Auschwitz . Szczególnie chude kobiety tak wystrzyżone to makabra. Masowego występowania kitek i fryzur a la Mała Mi . Jak na 10 dziewczyn tak przyjdzie z 8 to beka . Zresztą większości to nie pasuje...Zwłaszcza jak mają wielkie niekształtne głowy czy wypukłe czoła -tak uczesane prezentują się jak hm ..lekko upośledzone. Pseudoblondynek z makabrycznymi odrostami black -kaszaniarstwo. Częste u dresiar i lasek z marginesu .

Gość gość
Wychodzi na to że niczego nie lubicie he he

no nic nikomu nie pasuje, ale mam wrażenie, że trochę złośliwie to niektórzy piszą.

Gość gość
tu piszą prawie same kobiety

Gość gość
wszystkiego. Wole kobiety naturalne

Gość wyluzuj_in
Jedna najważniejsza zasada nie chodźcie w tych balerinkach wasze nogi w nich wyglądają jak u krzywej kaczki, tylko obcas albo lekko podwyższona pięta najlepiej sobie zróbcie zdjęcie z tyłu jak wyglądacie w balerinkach a jak w podwyższonych butach i same sobie odpowiedzcie

nie wiem jak wyobrażasz sobie kobiece stopy, ale moje nogi wyglądają najzupełniej normalnie w "balerinkach". tak przy okazji - to całkiem naturalne, że pięta dotyka ziemi. Gdyby coś z tym było nie tak rodzilibyśmy się z 10cm wyrostkiem kostnym imitującym obcas.

Gość popopepe
co wy chcecie od tych balerinek?! jezeli sa ladne czyste i nie smierdza to jak najbardziej tak!!! no to co innego ubrac na codzien?? przeciez nie pojde do sklepu po bulki w szpilkach! moich zdaniem dobrze ze weszly te balerinki w mode bo wyglada sie w nich kobieco, bo wczesniej kobiety na codzien nosily adidasy allbo jakies trampy ;/

Gość gość
A może niech każdy pokaże ubiór dla kobiety (niech na zdjęciu pokaże kobietę o urodzie podobnej do swojej) , i tak 1) ubiór na co dzień 2)ubiór na wyjście z domu 3)ubiór na małe święto 4)ubiór na większe święto 6) gustowny w swoim mniemaniu strój wieczorowy Podajcie jakieś linki do zdjęć

Gość popopepe
szpilki sa super kobiece i wyglada sie w nich lepiej bo wydluzaja nogi wyszczuplaja sylwetke itd to sie zgodze. ale przeciez nie da rady codziennie w szpilach smigac bo nogi z***biscie bola!!! szpile tylko na jakies okazje ;) lub od czasu do czasu do dzinsow wlozyc ale nie codziennie

za dużo zachodu, mogę chętnie opisać (a niech mnie znowu zjadą), ale nawet nie wiem czy znalazłabym odpowiednie rzeczy :P

Gość gość
Pochodź tak z tydzień latem ,potem powąchaj buciki.

Gość popopepe
dobry pomysl ktos dal. ja sie opisze: 170cm/58 kg. blondynka oczy niebieskie. 1- dzinsy lub spodnie rurki materialowe (niebieskie, czarne, granatowe, bezowe), jakas bluzeczka, tshirt, jak zimno to sweterek jakis lub kurtka skorzana, balerinki 2- miniowka, krotka sukienka raczej ciemne kolory 3- spodnie i ladna bluzeczka z kolniezykiem szpilki 4 - sukienka lub spodniczka i bluzka szpilki 5- sukienka szpilki

Latem noszę sandały, raz jak padało to ubrałam na bose i było mi wygodnie a noga mi się nie spociła :)

Gość popopepe
wam wszystko nie pasuje wszystko odrzucacie, ale jakby wam przyszlo opisac jak powinna sie ubierac kobieta to nie napisalibyscie nic bo przeciez wszysktko odrzuciliscie :P moim zdaniem powinnismy sie ubierac zgodnie ze swoja figura wiekiem i moda. lubie proste ladne nieprzekombinowane ubrania. H&M jest super prosto modnie i w miare tanio, kazdy cos tam dla siebie powinien znalezc

Gość htresa
nienawidzę zbyt wysokich butów,mimo,że nie jestem niski,szortów ledwo zakrywających pupę,balerin,dżinsów rurek,leginsów,i takich babcinych ubrań to się chyba nazywa retro czy vintage,nie wiem. żakiety,berety i kapelusze,udziwnione stroje,wiele warstw,brrrr:-\