Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czego nie lubicie w ubiorze kobiet

Polecane posty

Gość gość
balerinki

Gość gość
szpilki, buty na koturnie zniekształcają stopę ale nie balerin, jakim cudem niby ?

Gość anna paulina
stylistka z miasta X - zupełnie prosta nie jestem, jest malutkie wcięcie, ale figura chłopięca jak cameron diaz

Gość gość
Ja nie nawidze ddziewczyn w dresach

Gość gość
Fakt, dresiary i skejtówy są wstrętne. Nie znam facetów, ktorym sie one podobają. Nawet dresiarze wolą ''lalunie''

a ja polubiłam baleriny - wygodne buciki i moim zdaniem wyglądają słodko :) Buty na koturnie też fajne :) Sama nie lubię świecących materiałów - takich z lekkim połyskiem czy tych "neonów".

Gość gość
Takie złote grube łańcuchy na szyję masakra..

Gość Liv jonas
Jak mozecie takie glupoty wypisywac? Kazdy ma prawo do noszenia czegokolwiek ze chce, jesli chce wygladac jak paszczak to juz jej prywatna sprawa. Nie moge przepatrzyć na te zawisc. Czy nie lepiej byloby napisac, czego osobiscie nie lubicie nosic? " Ja nie nawidze ddziewczyn w dresach " jak mozna tak pisac? Puknijcie sie w glowe, wielkie znawczynie mody.

Gość gość
Takie sweterki dla strach babci... I jakies kamizelki

Gość gość
Jakie znawczynie ja akurat jestem facetem .

Gość Liv jonas
co mnie to, kim ty jestes

Gość Mściciele z Rio Grane
Balerinki, sukienki w kwiaty, koturny, leginnsy z bluzką zakrywającą pupę - lubię. Choć latem chyba ani razu nie miałam legginsów, sukienki w kwiaty wygrały :) Co mi się nie podoba - za duże ciuchy, najbardziej spodnie w których się wygląda jakby się z kupą chodziło, ogólnie jak ktoś się ubiera na czarno - szaro smutno to wygląda.

Gość gość
Spodnie z krokiem w kolanach dresy

Gość gość
"nie ma zielonego pojęcia co macie do np balerinek? Mogą być naprawdę ładne, na zgrabnej dziewczynie wyglądają lekko i przyjemnie. Już widzę jak wy wszystkie tutaj biegacie po mieście jak macie dużo spraw w 14 cm szpilkach albo jakichś innych tego typu" A to nie ma innych butów tylko baleriny i szpilki? Ja akurat bardzo dużo chodzę pieszo i nie mam balerinek, zakładam sandałki, tenisówki albo adidasy. "Jak mozecie takie glupoty wypisywac? Kazdy ma prawo do noszenia czegokolwiek ze chce, jesli chce wygladac jak paszczak to juz jej prywatna sprawa. Nie moge przepatrzyć na te zawisc. Czy nie lepiej byloby napisac, czego osobiscie nie lubicie nosic?" Oczywiście, że każdy ma prawo nosić, co chce, nawet najbardziej szpetne ciuchy. Ale ja mam prawo wyrazić swoje zdanie chociaż na rozrywkowym forum. Nie obrażam tych ludzi, nie podchodzę do nich na ulicy, nie gapię się. Po prostu mówię, co mi się nie podoba - to oczywiste, że sama takich rzeczy nie lubię nosić.

Gość stylistka z miasta X
Anna Paulina naprawde ciezko nie widzac sylwetki i typu urody.moze inaczej-unikaj jednolitych kolorow i opietych sukienek,bo podkresli to brak talii i chlopieca budowe.unikaj paskow na talie,biodrowki sa dla Ciebie´´zakazane´´.polecam tzw.podzielenie sylewtyki,tzn.warstwowo sie ubierac,kombinowac kolory,miekkie tkaniny dodajace kobiecosci,unikaj koturn bo daja groteskowy efekt przy dlugich i szczuplych nogach.bedzie super´´krzywo´´´cieta sukienka,zatuszuje zbyt prosta budowe ciala.bluzki moga byc szersze w ramionach,rowniez´´krzywo´´ciete.unikaj mocno przylegajacych.

Gość gość
Liv jonas - sama pewnie wygldasz jak fashion victim albo inny mamut :O

Gość gość
Nadkolanowki :/

Gość gość
Nie lubię jak dziewczyny noszą staniki

Gość Liv jonas
jasne wygladam taaaaak strasznie, ze musze wylewac moje smutki na tym forum. och biedna ja. po prostu jestem za tym, zeby kazdy robil na co ma ochote, ubieral sie jak chce i zeby bylo wesolo.

Gość gość
Dobra liv spierdal**

Gość gość
Miniówy

Gość gość
Stylistko, szczupła dziewczyna ma nie nosić przylegających ubrań? To co, że nie ma talii, jeśli faktycznie wygląda jak Cameron Diaz, to może sobie pozwolić na wiele. Inna sprawa gdyby przy takiej sylwetce miała za dużo kilogramów albo wystający brzuch, wtedy trzeba by się maskować. Pasek właśnie powinna nosić, aby optycznie "zrobić" talię. Oprócz biodrówek unikać powinna również większości gotowych sukienek, które przy takiej sylwetce zwykle odstają w biodrach.

Gość gość
Okularów zerówek :/ takich dużych

Gość gość
Spodnic długich

Gość gość
sukienek w kwiatki u doroslych kobiet

Gość gość
Wieśniackie są

Gość gość
to dla malych dziewczynek tak samo rozowe bluzeczki z falbankami i opalenizna z solarium