Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czego nie lubicie w ubiorze kobiet

Polecane posty

Też nie, bo na tyle jestem młoda, że jeszcze nie mam co przedłużać. Po prostu rodzice mnie nauczyli, że człowiek powinien robić i nosić to co lubi, a nie to co "wypada". Podaj mi jeden sensowny powód dla którego nienoszenie butów "motocyklowych" miałoby mnie uszczęśliwić.

Gość gość
Sorki miało być 17 lat .Ale nic straconego bo ktoś z doradców bąkał kiedyś w TV że fajnie by było podnieść wiek od razu do 70... A te buty owszem na motor ale z kobiecością wiele nie mają wspólnego. Ze znajomych noszą je dwie panie para -less .Obie wystrzyżone na jeża i non-stop w workowatych ciuchach . Nie najmłodsze już zresztą.

no ale jaki to ma związek z moim szczęściem? Nie lubię tradycyjnej kobiecości, więc?

i jak zwykle odpowiedzi na proste pytanie się nie doczekałam (chociaż pytałam o to ze dwa razy w tym temacie).

Gość Lubiacaprzewiew
"Podaj mi jeden sensowny powód dla którego nienoszenie butów "motocyklowych" miałoby mnie uszczęśliwić" Nooo chocby w tych upalach ktore byly ostatnio , na pewno bylo by swiezutko. Mozesz je sobie postawic gdzies i popatrzec sie na nie .Albo mozna z nimi spac np

Gość gość
większość z osób tutaj pisze że nie lubi w ubiorze kobiet: legginsów balerinek tunik bo do tego trzeba być szczupłą o nienagannej sylwetce a nie grubą raszplą

Gość projektant i stylista ci powie
albo balerinki albo szpile min 8 cm - żadne 4-6 cm - kaczuszki czy słupki - są babcine i obleśne! żadnych półśrodków tylko zdecydowanie - albo płasko albo konkretny obcas

Gość Lubiacaprzewiew
babcine wcale nie musza byc oblesne. Moja babcia wcale nie jest oblesna wprost przeciwnie

Gość Lubiacaprzewiew
balerinki w upal??

No, cieplejsza pogode, ale tutaj gdzie mieszkam 30stopnii raczej nie ma. Wiec twoj zlosliwy post byl nietrafiony. Dobrego argumentu jak nie bylo tak nie ma.

Gość gość
no to niech się stylista przebiegnie z dzieckiem po placu zabaw w szpilkach :P

Gość Lubiacaprzewiew
dlaczego zlosliwy/ ? bo lubie przewiew?

Gość gość
tylko pustaki patrza na wyglad, szkoda sobie zycia marnowac, pozdrawiam ;)

Przeczytaj go i powiedz czy ton nie byl zlosliwy ;). Pomijam juz, ze nie czytalas rozmowy, bo nie o same buty chodzilo.

Gość Lubiacaprzewiew
nie uwazam ze byl zlosliwy a temat czytalam i nawet sie gdzies wpisalam na poczatku. Ale do rzeczy Buciory motocyklowe sa juz niemodne wiec moga uszczesliwic tylko kogos kto o tym nie wie. Moze moda na nie wroci bo tak to juz jest ale na razie podgrzana jajecznica nie smakuje mi wszystko w modzie jest kwestia wiedzy w temacie

Nienawidzę zakietow, dresow, glanow bo są mało kobiece. I jeszcze kobiet z krótkimi włosami bo mało jest kobiet którym ta fryzura pasuje

Gość Lubiacaprzewiew
Kazdy jest szczesliwy z innego powodu. Ja np nie jestem szczesliwa jezeli cos mnie razi w moim wygladzie czy w wygladzie innych. Kwestia wrazliwosci. Oczywiscie nie mowimy o tym prawdziwym szczesciu w zyciu, jak milosc, rodzina, pokoj, dostatek itp. Moda jest odzwierciedleniem checi do nowosci, do jakiejs nowej zabawy .

to nasladownictwo, nie zabawa. O tym mozna mowic jak masz wlasny styl nad ktorym pracujesz, a nie ograniczasz sie do mody. Poza tym nie wszystko co modne jest ladne, a ja i bez mody dobrze wygladam.

Gość gość
u kobiet nie lubie: wysokich obcasow, makijazu, odslonietych plecow u mezczyzn: kowbojek, ogolonej glowy, eleganckiego stylu(koszula,spodnie w kant)

Gość gość
Wszystkiego wole jak są nagie

Gość Lubiacaprzewiew
Kto nasladuje ten nasladuje. Ja akurat nie nasladuje tylko lubie swezosc i nowosci. Moda z reszta jest wszedzie nie tylko w ubraniu

Gość też gość
Zgadzam się z gościem z 16.43. Najpiękniejszym strojem dla kobiety jest CAŁKOWITY BRAK STROJU! :)

Gość gość
nie lubię u kobiet wulgarnego stroju z zbyt dużym dekoltem i zbyt odsłonięte nogi. zbyt mocny makijaż też jest zły

Lubiacaprzewiew - oczywiście, moda jest wszędzie. Np. są trendy w dekoracji wnętrz, są "fazy" na filmy, na muzykę, nawet na sporty czy hobby. Nie ma nic złego w lubieniu nowości, ale sugerowanie, że nie powinno się nosić ładnych, porządnych butów bo są "niemodne" nasuwa na myśl "fashion victim" ;)