Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czego nie lubicie w ubiorze kobiet

Polecane posty

Gość Balze bub
Po pierwsze za małych legginsów i innych wciąganych na nogi strojów które się perfekcyjnie wciskają w szparę prezentując całą "c**ę" (camel toe) Normalnie obrzydliwe, że innych epitetów nie użyję. Legginsy i d**a na wierzchu, czyli bez tuniki czy innej części garderoby co tyłek zakryje - jak chodzenie z gołą d**ą, bezguście, szmira. Ogólnie ślepo usiłujące nosić to co modne bez spojrzenia w lustro czy dobrze wygląda. Toż to zwykły koszmar, pogarda dla samego siebie, brak dystansu do tego co wciskają. Brak samokrytycyzmu. Często wyglądają komicznie. W efekcie prezentują to co powinny ukryć i zakrywają co najlepsze i powinny eksponować. Powinny się uczyć od CC, gustu i szacunku do samej siebie i swojego ciała.

jak to jest, że na kafeterii albo piszą, że ubieram się "jak d****a" albo "jak babochłop"? :D

Gość gość
"baleriny sa wstretne, aseksualne pechowiec.gif stopy w nich wyglądają na wielkie i spłaszczone jak u kaczki" no jak ktos ma rozmiar buta 45... ja mam 36 i w balerinkach mi ladnie. baleriny sa rozne. Ja mam takie piekne z kokardka i to sa moje ulubione. Jesli chodzi o ubior to jestem wybredna. To nie jest kwestia tego, ze cos jest ok a cos nie to kwestia tego co komu bardziej pasuje. Gruba dziewczyna w leginsach wyglada zle, a chuda dobrze. Ubrania mozna nosic tak, zeby POKAZYWAC ATUTY I UKRYWAC MANKAMENTY...

Gość lunka ew
dobra wystarzczy juz,temat wyczerpany,wszystkim sie nie dogodzi.

Gość gość
lalek- ja mam kogo r****ć tobie pozostaje renia ręczkowska haha

Gość krol patrus 76543
moorland,bo to brzydki styl,faceci chcą delikatnosci, nie moro i wojsko grrrrrrrrrrrrr...................to co nosisz jest d****arskie i juz,fiku miku nie lepsza.

Gość gość
pytam jaki jest sens zakladania takich tematow? odpowiedz

uff, całe szczęście, że nie noszę moro. Tak całkiem serio, to o co chodzi z tym argumentem "faceci chcą, facetom się podoba"? Co on ma na celu?

Gość gość
Baleriny to koszmar,a już widok laski w wieczorowej sukience, w balerinkach i tych jakże okropnych "balerinowych skarpetkach" wystających z pod buta mnie powala. Leginsy u lasek z kilkoma kilogramami za dużo. Leginsy/ grube rajstopy do krótkich spodenek/ spódniczek/ sukienek. Spodnie rurki do płaskich butów, spodnie z krokiem w kolanach lub niżej. Babcine swetry dokladnie ukrywające każdy atut sylwetki. Obszerne i wielkie koszulki, tuniki,w których wygląda się ja w worku. Ćwieki wszechobecne i badziewna biżuteria. Ubranie źle dobrane do figury i pory roku. Zamiast balerin można założyć buty na 4-6 cm obcasie i nie musi to być szpileczka a smukły lecz stabilny obcas.

Gość kjhgf45678
temat wyczerpany odpuscie juz nie bede udawac kogos kim nie jestem i juz to moj styl i koniec dyskusji

pogadać można, ja akurat lubię takie tematy podkręcać. Zwłaszcza jak pojawi się wyżej wymieniony argument.

Gość kjhgf45678
temat wyczerpany odpuscie juz nie bede udawac kogos kim nie jestem i juz to moj styl i koniec dyskusji narysujcie sobie lalke sami ubieraciev sie jak ...............

Gość gość
"żałosne to jest.. dosyć.. nie muszę być seksown, kobiec i delikatna. ja to ja. A znajomi porównują mój styl do Gwen Stefani i od obcych też kiedyś usłyszałam, ze przypominam trochę." Dokladnie. Najlepiej jest ubierac sie tak jak nam jest swobodnie i wygodnie i nie patrzec co ktos inny sobie o nas pomysli. Faceci tez maja rozne gusta. Byc soba to jest chyba najwazniejsze. nie martw sie mnie tez porownywali wiecznie jak mialam nascie lat. Do Avril Lavine :P Po prostu mam dziwnym trafem niemalze identyczne rysy twarzy, dlugosc i kolor wlosow (znaczy teraz to ona ma wszystkie kolory teczy na glowie chyba) :P w kazdym badz razie juz jej nie przypominam ;)

Gość gość
"Zamiast balerin można założyć buty na 4-6 cm obcasie i nie musi to być szpileczka a smukły lecz stabilny obcas." tak :) idealnie na grilla np. obcas szesc centymetrow ;) nie przyszlo Ci do glowy,ze ktos moze nosic baleriny i czuc sie (i wygladac) w nich dobrze?

Gość gość
fiku miku jaki jad wychodzi. widac, ze to pusta tufta

Gość gość
i jak pamiętam pokazała kiedyś swe zdjecie- baaaardzo nijaka laska i uroda i styl:)

Gość gość
Moorland, jak ktoś jest zdesperowanym zakompleksionym pasztetem to chce żeby nawet przechodzniemu pijaczkowi stawał. a co:D ręki bym nie podała a co dopiero miała się chcieć "przypodobać" żałosnym śmierdzielom. baby, szanujcie się

Gość gość
Może szukają amatora, nie mają nikogo? Może jeśli już mają kogoś to go nie interesują? Nie wyobrażam sobie, jakie gówno w głowie trzeba mieć, zeby chcieć być dla każdego obiektem seksualnym. Fuj, zero szacunku do siebie. Załosne i słaaabeeee

Gość gość
ja nie lubię miniówek i kurtek skórzanych ze ściągaczami co druga w takich chodzi...baleriny są super,wiele kobiet ma problemy z kręgosłupem albo płaskostopie więc trudno żeby chodziły w szpilkach.

Gość gość
w Wolsce większość takich glupich, za granicą inne wychowanie laski choć często pasztetowe znają swoją wartośc i krótko usadzają takich ulicznych amantów. U ns tylko jakieś głupie kręca piczką pod pijusów spod Biedy

Gość gość
bardzo rażące błędy popełniają kobiety otyłe które wciskają na siebie dwa rozmiary mniejsze ubrania i wyglądają śmiesznie i głupio może nie mają luster,albo brak im samokrytyki...

Gość gość
no to jest chyba na zasadzie przygadal kociol garnkowi. Przyjrzyjecie sie swoim wypowiedziom. Nie wiem gdzie one sa kierowane...gdzies w kosmos chyba. Kobieta w oczach facetow zawsze jest obiektem seksualnym i tego sie nie zmieni taka natura. Ale przed rozlozeniem nog dobrze jest miec w zwyczaju pokazac coc wiecej niz tylko ladne cycki. Nikomu swojego zdjecia nie pokazuje tutaj, bo po co banda niedorozwinietych burakow ma sobie przed nim marszczyc freda. Ochyda fuj...

Gość gość
o. to jest to. za małe ciuchy- dużo kobiet nie zna swego rozmiaru, wciska się na chama w za małe i myśli, że jest chuda

Gość gość
Kobieta w oczach facetow zawsze jest obiektem seksualnym i tego sie nie zmieni taka natura pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff żałosne

Gość gość
Trampek zwł brudnych i zniszczonych. Jak laska ma ponad 19 lat i tak chodzi dalej niż na śmietnik to masakra.Obuwie dobre dla dzieci . Białych butów -sportowych etc u panien z duża stopą. Wygląda to koszmarnie-luster nie macie? Babochłop . Zestawu -rurki+buty na takiejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj koturnie u chudych i długonogich. Efekt groteskowy -patyczak .

Gość gość
szmacianych spodni i ogolnie wszystkie luznego

Gość gość
"pffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff" sorry no takie zycie. Uwazaj komu ufasz i tyle.

O tak, zamiast balerinek buty - na obcasie! Ta porada odmieniła całe moje życie! Teraz już wiem jak mam się ubierać, żeby dobrze wyglądać i było mi wygodnie! A zresztą - c**j z wygodą, ja mam tylko ładnie wyglądać, w końcu jestem tylko kobietą, która marzy tylko o tym, aby przeleciały ją tabuny tzw. mężczyzn :)