Gość gość Napisano Listopad 10, 2013 W dniu 2013-11-02 16:37:24 użytkownik retroBUT napisał: Witam, Z przykrością informujemy iż powstało opóźnienie ze strony producenta, którego przerosła ilość zamówień. Pomimo jego zapewnień przed rozpoczęciem współpracy, nie zdołał on obsłużyć deklarowanej ilości zamówień. Państwa zamówienie jest opóźnione, ale realizowane, jednakże nie jesteśmy w stanie podać konkretnej daty dostawy. Zapewniam, że zamówiony produkt dotrze. Cały czas dokładamy wszelkich starań, aby czas ten jak najbardziej skrócić. Na obecnym etapie zamówienia nie ma możliwości rezygnacji, wymiany czy zwrotu. Będzie to oczywiście możliwe po otrzymaniu towaru. Cały czas dział obsługi klienta jest do Państwa dyspozycji. Przepraszam za problemy i dziękuje za wyrozumiałość. retroBUT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 11, 2013 nigdy za towar nie płacę wczesniej, wolę parę złotych dołożyc i płacę przy odbiorze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 11, 2013 artykuł o nich: http://fajneoferty.pl/oszusci-z-retrobut-zanim-kupisz-przeczytaj-opinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 12, 2013 Ja też zażądałam zwrotu kasy i już nie ma kontaktu z nimi.Mam zamiar zgłosić na policję zawiadomienie o przestępstwie i do UOKiK.Walczyć z oszustami!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kosiniak Napisano Listopad 15, 2013 Słuchajcie . nie kupujcie air maxow ze stron tylko na allegro.pl . tez jestem glupi bo zamowilem sobie air maxy i czekam juz prawie 2 miesiace , a butow jeszcze nie widze . moj tata napisal do nich e-maila : Witam Państwa do dnia dzisiejszego nie otrzymaliśmy wysyłki o numerze 127757839 z zamówienia nr 127250765 proszę o podanie numeru paczki jaką zostały te buty wysłane albo zwrot pieniędzy w przeciwnym razie kierujemy sprawe do prokuratury . i jak narazie nie odpisali . naprawde nie badzcie debilami i nie zamawiajcie butow ze stron takich jak retrobut.pl , poniewaz to troche dziwne ze przesylka trwa od 20 do 30 dni roboczych i ich siedziba jest w stanach zjednoczonych . dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 15, 2013 witam mam taki problem zamowiłam air maxy ze strony retro but i czekam na nie juz 35 dni roboczych . nie odpisuja mi na emaile dzwoniac do nich słysze abonent czasowo niedostepny nie wiem co sie dzieje . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kamila88 Napisano Listopad 16, 2013 Zamówiłam buty air max z tej strony dnia 10.09.2013. Dziś mamy 16.11.2013 i jeszcze nie otrzymałam przesyłki, kontaktowałam się z firmą-odpisali, że są w trakcie ustalania miejsca mojej paczki. Minęły dwa tygodnie i cisza. Wydaje mi się,że to oszustwo- otrzymując wiadomość z nr nadania paczki, sprawdziłam na str. internetowej poczty polskiej w miejscu gdzie można wpisać nr identyfikacyjny przesyłki. To co ja otrzymałam nijak ma się do tego. Teraz wysłałam im wiadomość, że w związku z niedotrzymaniem przez nich umowy proszę o zwrot moich pieniędzy. Dałam im termin 4 dni- później zgłaszam sprawę na policję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 18, 2013 Kochani wszystkich nas wysadzili w kosmos. Ja przelałam na ich konto 04.09 pieniądze za dwie pary ,nie będę opisywać co czuję bo myślę ,że wtedy administrator by mnie zablokował i nie udało by mi się co niektórych ostrzec przed oszustam .Mamy 18.11 a ja nie widzę ani butów ani kasy . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OlaDolnySlask Napisano Listopad 19, 2013 Jestem jedna z wielu oszukanych i zastanawiam sie jaki ma sens abym zglosila to na policji? Kasy nie dostane z powrotem to po co sie szlajac po komisariatach? Prosze napiszcie co to da korzystnego mi, to moze sie jednak zdecyduje.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 20, 2013 mnie też oszukali, może zbierzemy się razem i jakiś pozew zbiorowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaska103 0 Napisano Listopad 21, 2013 kurcze, jestem następna w klubie "wesołego buta"złoży6łam zamówienie 28.09 i zapłaciłam 250 zł, od 07.11. nie dostałam żadnej odpowiedzi na moje maile, jestem za radykalnym rozwiązaniem i myślę, że nie ma co się czaić z policją w końcu płacimy podatki i w jakiś sposób muszą zareagować, ja jestem z Krakowa czy ktoś jeszcze stąd zgłosiłby wraz ze mną, to przestępstwo, bo tak trzeba sprawę niestety nazwać, co Wy na to ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość justa1801 Napisano Listopad 27, 2013 Witam Ponownie na forum! Zdaje się że faktycznie zostaliśmy wszyscy oszukani i okradzeni :(. Tylko co ich strona z oferowanym towarem robi jeszcze w internecie i sprawdzałam numer konta na który wpłaciłam kaskę, jest już zupełnie inny niż ten podany na ich stronie! Dane konta bankowego retrobut LLC Budynek Equator II Al. Jerozolimskie 96 00-807 Warszawa Numer konta: 72 1090 1841 0000 0001 2185 3374 Nazwa banku: BZWBK Czy ktoś z was zwrócił na to uwagę??? O co chodzi z działalnością tej firmy? Brak NIP, brak informacji, wygląda na to że ta firma nie jest zarejestrowana w kraju w ogóle. Ale jakim cudem jeszcze działa??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 30, 2013 następny oszust w siedzi - ciekawe kiedy będzie na nowo głośno http://markoweobuwie.otwarte24.pl/Informacje#o_sprzedajacym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OlaDolnySlask Napisano Grudzień 2, 2013 A ja naiwnie dalej grzecznie dopytuje o dostawe swoich butow (zaplacone na pocz.wrzesnia) i oto odpowiedz, jaka dostalam : Szanowny Kliencie, Bardzo nam przykro z powodu opoznienia w dostawie przesylki. Caly czas pracujemy nad Panstwa sprawa i dokladamy wszelkich staran, aby przesylka dotarla na miejsce jak najszybciej. W zwiazku ze zblizajacym sie okresem swiatecznym jest duze opoznienie nie mniej jednak przesylka dotrze przed okresem Swiat Bozego Narodzenia. W chwili obecnej zostala ona juz wyslana i wszystko jest w rekach przewoznika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaska103 0 Napisano Grudzień 2, 2013 Hej ! Identycznego maila dostałam wczoraj przed północą moje buty też od września są zapłacone ! Ciekawe jak długo będą robić z nas idiotów, chyba że jeszcze jest jakaś szansa na krztę uczciwości ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OlaDolnySlask Napisano Grudzień 2, 2013 Powiem Ci Kaska, ze caly czas sie ludze, ze jednak dostane buty... A maila dostalam wczoraj o 6:20 rano! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaska103 0 Napisano Grudzień 3, 2013 Ja też naiwnie stwierdziłam, że doczekam do tych Świąt - jak obiecują - a potem jak zostanę butów to pójdę( jak zakopower) boso na policję :-) i dołączę do grona pozwu zbiorowego . Jak Oleńko myślisz, dobra strategia ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 3, 2013 A wiecie kiedy one mogą przyjść mniej więcej bo ja zapłaciłam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 3, 2013 A wiecie kiedy one mogą przyjść mniej więcej bo ja zapłaciłam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość justa1801 Napisano Grudzień 14, 2013 A ja pisałam do nich czy te buty w ogóle dotrą bo jak nie to zgłaszam sprawę na policję i nie dostałam odpowiedzi do dzisiaj a minęły już ze 3 tyg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 17, 2013 Kolezanka zamówiła 2 pary air maxow na stronie retrobut.pl lecz po 3 miesiącach dalej nie doszły a strona zostala usunieta. Nawet na facebooku powstala stronka oszukani z retrobut.pl odradzam!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 18, 2013 Lepiej kupować w sprawdzonych sklepach. Ja kupiłam swoje airmaxy na www.butyjana.pl i wszystko poszło ok buty były na drugi dzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 29, 2014 Ja zamówiłam buty i czekam na nie 3 miesiące od dokonania transakcji. Kupna w tej firmie odradzam chyba że ktoś szybko chcę się pobyć pieniędzy na koncie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 13, 2014 Oczywiście że ściema, oryginalne airmaxy za mniej niż 300 zł to nie realne, jak chcesz kupić legit to zaglądnij np tutaj http://airmaxy.eu firma jest zweryfikowana i kontakt jest ok, ceny w porządku i buty dochodzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 17, 2014 Witam , zamówiłam śliczne 2 pary air maxów na tej stronie jakoś pod koniec września , dostawałam e-maile że wysyłka sie spóźni ,że zgubili przesyłkę , potem że znaleźli, że niedługo dojdzie . Czekam do tej pory a butów nadal nie ma :) Więc nie radze tam zamawiać :p Pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 19, 2014 Uwaga oszuści "markoweobuwie": http://echomarketingu.wordpress.com/2014/02/19/uwaga-oszusci-markoweobuwie-otwarte24-pl/ ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 25, 2014 Jak już kupisz buty na http://sklep-air-max.pl to będziesz tam wracał za każdym kolejnym razem. Świetny sklep. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 25, 2014 Na http://sklep-air-max.pl można dostać naprawdę świetne buty w bardzo przystępnych cenach. Polecam każdemu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
belatrice 0 Napisano Lipiec 26, 2014 Mało brakowało, a zamówiłabym maxy z tej strony. Dobrze, że jednak jest cos takiego jak kobieca intuicja:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 28, 2014 http:/wygraj-airmaxy.pl/9550004b39 zapraszam do konkursu !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach