Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AISZKA22

Splash Lights nowy trend fryzjerski

Polecane posty

Gość AISZKA22

AISZKA22 Znalazlam informacje, ze w 2014 bedzie modne urozmaicone ombre, czyli wlasnie splash lights. Wyglada to tak: http://auracolorist.tumblr.com/post/588216767 19/laser-beam-refresher-today-on-carolineplz Co Wy na to? Ja jestem za! Pytanie, ktory fryzjer w PL zna juz te technike

Gość gość
U nas jeszcze 90% fryzjerów robi wielkie oczy, kiedy mówisz o ombre:(

Gość gość
zenada, wygląda jakby babka przez przypadek oparła się o świeżo malowany płot :D

Gość AISZKA22
nie no, ja ombre robie od 1,5 roku, w wawie duzo dziewczyn ma zrobione :P wlasnie sie wybieram na odswiezenie koloru i tak sie zastanawiam, czy nie machnac sobie splash lights... tylko czy fryzjerka mi to zrobi i nie zepsuje? mam naturalny kolor zloty blad, wiec pasek musialby byc maksymalnie bialy/perlowy, zeby sie odroznial...

Gość AISZKA22
podbijam, co myslicie/?

Gość gość
Nie podoba mi sie, tak samo jak ombre wygladajace jak odrosty na pol glowy:o

Gość gość
Nie przejdzie, ombre jest dosyć eleganckie, a to to takie nie wiadomo co, do pracy sie nie nada, nie wszystkim pasuje. Moze razem z tym przyjdzie moda na ala piórka u emo

Gość gość
http://www.google.pl/search?q=wlosy+emo+pasemka&tbm=isch&oq=wlosy+emo+pasemka&gs_l=mobile-heirloom-serp.3...0.0.1.63.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0....0...1c..24.mobile-heirloom-serp..5.2.367.ZUyXBnvDgC0#i=2

Gość gość
Wiesz pasemka tez byly kiedys wielkim hitem, chyba kazda miala choc raz pasemka. Ja wole jednolite kolory.

Gość AISZKA22
no tak, ja tez mialam pasemka, ale jak sama napisalas- KIEDYS. jak mialam 12 lat :D teraz juz daaaaaaaaaaaaaaaawno wyszly z mody i chodowanie czegos takiego na glowie to obciach, faux pas. mi sie tez podobaja jednolite kolory, ale one dobrze wygladaja tylko, jesli dziewczyna ma zdrowe, lsniace, mocne wlosy

Gość gość
to jest wlasnie ta mentalnosc,wszystkie na jedno kopyto-bo modne.Gdzie nie spojrzysz,to ombre,a w rzeczywistosci to wyglada to nieladnie.Kiedys,.jak ktos mial jasniejsze koncowki,to smiali sie,ze odrostow sie chcialo zafarbowac,dzis moda.A ten z kilkoma kolorami,to juz w ogole katastrofa.Prawda,ze nie wszystko co modne,to ladne,no ale jedna krowa ogon zadrze,to wszystkie za nia:p

Gość AISZKA22
*hodowanie