Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Idealny wyglad mezczyzny

Polecane posty

Gość gość

Jacy mężczyźni podobają się Wam kobietom, a jakich uważacie za przeciętniaków? Chodzi o ogólne cechy wyglądu (nie o charakter), czyli na przykład zadbany facet ubrany w koszulę i jeansy jest ok, ale już taki z oponką piwną i pryszczami na twarzy Was odstrasza.To oczywiście tylko przykład, który nie musi pasować do każdego.

Gość gość
wydziarany, brodaty z długimi włosami ubrany w skórę

Gość mala eteryczna
j.w. tylko bez dziar. długie włosy i bródka to ideał. facet nie może mieć cycków, łysej głowy, jasnych brwi, przeciętnej urody, monobrwi, nosić dresu.

Gość gość
jak ma madre oczy to pal licho jak ubrany:-) widziałam takiego w sklepie z tym całym sprzętem sztalugowym ,rozmemłany koszula wystaje niedogolony ale jakie miał oczy i uśmiech:-)

Gość gość
mala eteryczna, co rozumiesz przez "przeciętną urodę"? Przeciętny, czyli jaki właśnie?

Nie lubię przygłupów i tacy mnie od siebie odrzucają jakkolwiek by nie wyglądali.

Gość gość
nie rozumiecie, ze po twarzy okresla sie czy ladny czy przecietny, potem sylwetka, a na koncu ubior ma wplyw na 'przystojnosc ' faceta ... wiec POKAZ TWARZ A POWIEM JAKI JESTES

Gość mala eteryczna
przeciętny znaczy jeden z tych facetów których się nie zauważa, jacyś tacy wypłowiali (chudzi, blond, pryszczata twarz, młodzi, identyczni). z resztą ja jestem za oryginalną urodą, za czymś faceta wyróżniającym z tłumu innych. nie koniecznie pięknego ale intrygującego...

Gość gość
chudy, pryszczaty to brzydal, a nie przecietny😴

Gość idealny wyglad faceta
umiesniony, proporcje ciala, ladna, zadbana twarz, pachnacy, usmiechniety, czysty, ladnie z gustem ubrany bez tandety jaka preferuje 80 proc polaczkow

Podobnie do pierwszego postu - broda, długie włosy, skóra. Do tego wysoki, szerokie ramiona. Lubię wyraźne rysy twarzy - ciężkie brwi, ładne oczy, wydatny nos. Tatuaże mile widziane :P

Gość gość
Ja kocham facetów w garniakach szytych na miarę, w którym koszula opina ich wysportowane ciało :P z krótkimi włosami

Gość mala eteryczna
chudy, pryszczaty, blondyn to większość ( większość tak wygląda)a więc przeciętniak, taki co się takich nie zauważa, są przezroczyści, kobiety ich nawet nie widzą. brzydal to jest spasiony i łysy, ale kobiety go widzą i je odrzuca. w każdym razie ani przeciętniak ani brzydal nie wchodzi w rachubę. tylko taki z długimi włosami, mocno zarysowaną szczęką i dużymi , głębokimi oczami.

Gość gość
Min. 190 cm, masywny, z ładnymi zębami, wąskimi ustami. Nie blady. Szerokie ramiona, duże dłonie. Krótkie włosy, bez zarostu na twarzy albo z lekkim zarostem (wąsy czy długa broda odpadają). Męska twarz.

Gość goscccccccccccc
tak tak wymieniajcie a i tak się zabujacie w brzydalu bo milosc jest slepa :-)

Gość gość
czemu min 190?

Gość mala eteryczna
eee tam w brzydalu się nie zakocham , bo już kocham :P

Gość gość
Nie zakocham się w brzydalu. Bo jeśli ktoś mi się nie podoba to mnie nie podnieca, jak mnie nie podnieca to się nie zakocham.

Gość gość
Czyli w sumie wychodzi na to, że nie tyle wygląd jest ważny, tylko spojrzenie i uśmiech?