Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja kobieta ma ochote na seks z czarnoskorym facetem

Polecane posty

Gość gość

namowila mnie licznymi prosbami do tzw. "cuckold" to znaczy ze bedzie miec seks z czarnym facetem ale w mojej obecnosci, zebym mogl to widziec probowalem ja przekonac, ze to glupi pomysl, ale kocham ja tak bardzo ze nie bylem w stanie odmowic, wszystko juz jest zorganizowane, jutro wieczorem dojdzie do zblizenia w hotelowym pokoju ktory wynajelismy na te okolicznosc boje sie tylko swojej reakcji, boje sie ze gdy ten facet zacznie ja zbyt mocno dotykac czy w inny sposob zle traktowac to go po prostu odruchowo zabije na miejscu jestem duzym facetem, mam sile tura, i moja zona doskonale zdaje sobie sprawe ze jestem dosc nerwowy boje sie strasznie tego spotkania, nie chcialbym napytac ani sobie ani nikomu innemu biedy, stasznie sie tez boje o mojego aniolka zeby jej sie jakas krzywda nie stala podczas tego seksu co radzicie w takiej sytuacji zrobic? czy powinienem w ogole z tego zrezygnowac i zrobic jej przykrosc? czy moze sprobowac wziac sie w garsc i jakos przez to przeprbnac?

Gość gość
Rzuć szmatę, nie jest Ciebie warta.

Jeśli ciebie to w najmniejszy sposób nie podnieca to daj sobie spokój. Można się angażować lecz nie warto poświęcać a mam wrażenie że liczy się jej szczecie nie twoje z wypowiedzi

Gość gość
Przykro mi to mowic ale.... twoja zona to **okreslenie niecenzuralne** :((

Gość gość
Biedny dobry człowieku, związałeś się z kurvvą. Moje kondolencje.

Gość gość
hehe... hehehe Twoja baba chyba lubi AIDS:)))

Gość gość 5
licz sie z tym że na ty to sie nie skończy ciągle bedzie ci coś innego wymyślała lepiej jej wytłumacz że to sie może tak skończyć miałem kiedyś podobnie i dziś mam drugą żone tamta nie poprzestała na jednym spotkaniu .

Gość gość
pirat flapjack Trzeba facetowi uzmysłowić w co wdepnął. W końcu jest jednym z nas, tylko zachowuje się jak kalesoniarz. Nie wyobrażam sobie sytuacji w której facet mógłby do takiego stopnia pozbawić się ludzkiej godności na życzenie swojej baby. A on właśnie tego dokonał.

gościu nie wiem o co ci biega. Wyzywanie kogoś to nie jest uzmysłowienie. Raczej byłbym chętny poznać bliżej tego faceta by wiedzieć w czym tkwi sedno problemu...

Gość gość
Chłop scieme wali, albo jest niespełna rozumu żeby własną kobietę oddać drugiemu facetowi. Toż to chore. Kompletnie nie rozumiem tego.

Gość gość
pirat flapjack Kogo poznać?! Jakąś czarną małpę co ma ją wydymać na oczach tego biedaka? W jakim celu?

Gość gość
A ty jesteś zwykłym palantem

Gość zzz88888
gdyby mi coś takiego baba zaproponowała to wyleciałaby z domu razem z drzwiami i futryną hehehe

Gość gość 5
poczuje wielkie pęto kaszany i biedny osiłek z małym ptasiem pójdzie w odstawkę.

Gość Doświadczony przez życie
Jeśli to nie ściema, to ci powiem co będzie dalej. Nawet patykiem nie będziesz po tym chciał jej tknąć. Rozstaniecie się jeszcze tego samego dnia, czyli jutro, więc nie masz nawet po co z nią iść. Chyba, że ona chce, byś ją zdominował zanim dojdzie do czegokolwiek. Weź ją wyszturgaj na ostro jak nigdy dotąd. Może jej przejdzie. jak nie przejdzie pakuj manele, nic tu po tobie.

Gość gość
Zapakuj po same jaja murzynowi odbyt,może odechce mu się Twojej kobiety r****c. Za to wy się zabawicie a ona popatrzy, dobry kompromis.

Gość inna28
A żadnemu z was nie przyszło do głowy że on ją po prostu kocha i chce żeby była szczęśliwa?

Gość HansCeKaEm
inna28 należy postawić zasadnicze pytanie: czy ta blachara bardziej kocha tego nieszczęśnika czy czarne kutasy bo wygląda na to że chyba to drugie

Gość gość
gościu ty jesteś obrazą dla męskiego rodu nawet ciężko cię nazwać pantoflarzem bo ty jesteś czymś o wiele gorszym

Gość gość
jak mu zrobi faje do końca to zobacz jakie to scierwo jak spija czarnemu z bata i się zastanów czy dał byś jej buzi po czymś takim i czy dalej ja tak bardzo kochasz.

Gość gość
będzie mu obciągała czarnego ogóra , spuści jej się na buźke , a ty później będziesz się z nią całował i wyobrażał sobie jak ssała murzyńską pałe :D:D:D:D:D

Gość gość
będzie mu obciągała czarnego ogóra , spuści jej się na buźke , a ty później będziesz się z nią całował i wyobrażał sobie jak ssała murzyńską pałe _______________________________________________ Dosłowny horror. Ja bym tego nie przeżył, banię by mi zryło.

Gość gość
Moja się bzykała z jednym czarnoskórym jeszcze przed ślubem i mówiła że miała mega orgazmy.Chciał też w tyłek ale mu nie pozwoliła.

Gość gość
Zastanawiam sie zawsze czemu byki maja takie miekkie serce. Nie pozwolil bym na takie cos na twoim miejscu Bedziesz to nosil ze sobom cale zycie Jak ja tak bardzo bardzo kocharz to nie idz tam Kup sobie flache nawal sie i czekaj jak bedzie po zawodach.Tylko ci tyle moge powiedziec. Ja bym swojej nigdzie nie puscil Za sam pomysl by z liscia dostala Ale juz duzo wariatow widzialem co niby z milosci cos robili glupiego i nie zdrowego 99% ich juz nie ma.powodzenia

Gość gość
to prowokator, smieje sie z was ze to lykacie widac od razu po stylu jego pisania ten gosc nie ma wiecej jak 21 lat

Gość gość
A te "mega orgazmy" to ona miała z tym mudżynem tylko dzięki temu że miał wielkiego k***sa? Bo jak tak, to stoimy wszyscy na przegranej pozycji