olejannkaa 0 Napisano Maj 28, 2020 Byłam w klinice Villa Nova w Wilanowie. Zostałam przyjęta w sytuacji awaryjnej, między planowymi wizytami. Troska o pacjenta i profesjonalizm, świetna komunikacja, życzę wszystkim takiej opieki w trudnych chwilach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anetkamarin 0 Napisano Czerwiec 5, 2020 Według mnie najlepszym gabinetem stomatologicznym jest Dental Fraternity na Senatorskiej. Lekarze z odpowiednim podejściem do pacjenta i do swojej pracy, pozostała obsługa tez miła i kompetentna. No i mają szeroki zakres usług, wszystko w jednym miejscu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magd Kam 0 Napisano Czerwiec 9, 2020 ja chodzę do Centrum Demed i szczerze mówiąc jestem zadowolona z opieki stomatologicznej. Dobrze, na czas i bardzo delikatnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorka123 1 Napisano Czerwiec 30, 2020 Villa Nova Dental Clinic, chodzę tam od jakiegoś czasu i bardzo polecam. Mają świetne podejście, nawet do najbardziej zestresowanych pacjentów. No i nic zupełnie nie bolało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agusiamusiaw 0 Napisano Czerwiec 30, 2020 Ja polecam Dr Katarzynę Dębińską - bardzo dobry stomatolog. Miła i konkretna a przy tym leczy bezboleśnie. Przyjmuje na Senatorskiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jenny28 2 Napisano Lipiec 9, 2020 Ja korzystam z opieki stomatologicznej w ramach pakietu Komfort. Chodzę do gabinetów Eurodental i polecam ich gabinetu każdemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adelllll 0 Napisano Lipiec 27, 2020 Ja z kolei zdecydowałam się na placówkę Eurodental ponieważ mają kilka gabinetów w Warszawie, dzięki czemu mają szybkie terminy no i pracują u nich najlepsi specjaliści, do tego leczą najnowoczniejszymi metodami i sprzętem dostępnym na rynku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makilonamak@ 0 Napisano Sierpień 5, 2020 Bardzo dobrych stomatologów mają w klinice Dental Fraternity na Wrocławskiej. Leczę się tam ja, mój mąż i moje dzieci. Lekarze mają podejście do dzieciaków i leczą bezboleśnie. Do tego jesteśmy pod opieką opiekuna pacjenta który dba o terminy i pilnuje by wszystko było ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joasia8484 0 Napisano Sierpień 28, 2020 Ja uczęszczam do Dental Nobile w Piasecznie, świetne podejście do pacjenta i bardzo rzetelnie wykonywana praca. Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
genor 0 Napisano Sierpień 31, 2020 Wiele lat szukałam dobrego stomatologa, co dla dentofoba jakim jestem nie jest łatwym zadaniem. Teraz chodzę do dr Julii Birnbaum z Dental Fraternity i muszę przyznać, że tak delikatnej stomatolog jeszcze nie miałam. Pani doktor rozumie moją fobię i potrafi tak skutecznie odwrócić moją uwagę, że nie panikuję już przed wejściem do gabinetu. Jak to jest, że skoro można leczyć bezboleśnie jak pani doktor, to niektórzy tego nie potrafią... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiki91 0 Napisano Wrzesień 15, 2020 Ja korzystam z opieki stomatologicznej w ramach pakietu Komfort w Lux Med. Całkiem fajna sprawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiki91 0 Napisano Wrzesień 15, 2020 Ja korzystam z opieki stomatologicznej w ramach pakietu Komfort w Lux Med. Całkiem fajna sprawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ramba 0 Napisano Październik 31, 2020 ja chodze do Centrum Demed i mogę polecić klinikę - na prawdę dokładnie i dobrze leczą. jestem zadowolona z ich opieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duszekdk 2 Napisano Listopad 1, 2020 100 procentowy test na cov19 Po porannej toalecie wkladamy srodkowy palec do dupy, nastepnie wachamy, jesli jest ok. pokazujemy PISOWI. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
antekzako1 0 Napisano Listopad 23, 2020 Super stomatologów mają w Dental Fraternity na Jana Pawła. Ja leczę się u dr Aleksandry Hajdo. Miłą i kontaktowa pani doktor. I do tego bardzo dobrze leczy. Spokojne mogę ją polecić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lena_km 2 Napisano Grudzień 7, 2020 Polecam stomatologów z Eurodental w Warszawie. Mają świetne podejście do pacjenta i duże doświadczenie. Dla mnie najlepszy gabinet w stolicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Grudzień 7, 2020 1 godzinę temu, Lena_km napisał: Polecam stomatologów z Eurodental w Warszawie. Mają świetne podejście do pacjenta i duże doświadczenie. Dla mnie najlepszy gabinet w stolicy. Z tego szczęścia aż musisz spamować w wielu wątkach? Tak Cię zęby po wizycie u nich bolą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oliwiamimi 0 Napisano Grudzień 28, 2020 Dobry dentysta przyjmuje w Dental Fraternity na Mochnackiego - dr Paweł Aleksandrowicz. Koleżanka mi go poleciła jak miałam problem z zębem. Świetnie się nim zajął i wyleczył. Jest miły i kontaktowy a przy tym leczy bezboleśnie i skutecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polakonieczko 0 Napisano Styczeń 4, 2021 polecam klinikę elektoralna w warszawie, świetnie zrobili mi ubytki i mają miłą obsługę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikamomonika 0 Napisano Luty 20, 2021 Polecam dr Lipnickiego. Przyjmuje na ul Wrocławskiej. Bardzo miły doktor. Potrafi nawiązać kontakt z pacjentem, leczy bezboleśnie, m wiedze i jest skuteczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
danoska258 0 Napisano Luty 25, 2021 Najlepszy dentysta jest w Wołominie w Demedzie, warto się przejechać kawałek, bo naprawdę dobrze tam leczą zęby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kornelia87 0 Napisano Marzec 13, 2021 My chodzimy całą rodziną do stomatologów z Lux Med. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikapolpol 0 Napisano Kwiecień 5, 2021 Polecam dr Katarzynę Dudek. z Dental Fraternuty na ul Senatorskiej. Bardzo dobrze i skutecznie leczy. Jest bardzo dobrym specjalistą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NeraHub 0 Napisano Kwiecień 14, 2021 W Warszawie najlepsz klinika jaką znam to Elektoralna Dental Clinic, chodzimy tam od lat całą rodziną i lepszej raczej nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rosse_roza 0 Napisano Kwiecień 24, 2021 Polecam Villa Nova na przyczółkowej 219 w Warszawie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blanka89 0 Napisano Czerwiec 14, 2021 Ja polecam gabinety Eurodental. Jestem bardzo zadowolona z usług. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janka88 0 Napisano Lipiec 28, 2021 Serdecznie polecam Centrum Stomatologiczne Demed. Bardzo dobrze funkcjonująca placówka. Szczególnie chwalę wizyty u pani doktor Kruk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikawiniwini 0 Napisano Listopad 21, 2021 Na Powsinie jest super klinika - Dental Fraternity. Mają pełen zakres usług stomatologicznych w ofercie. Lekarze mili i świetnie leczą. Nie zadają bólu, są kontaktowi i skuteczni. Do tego miła obsługa na recepcji. Spokojnie polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach