Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

co sie ze mna dzieje pomocy

Polecane posty

Gość gość

Zacznę od tego, że nie jestem przesądna, ale ok. miesiąc temu wzięłam całego czarnego kota i od tego momentu zaczęły się problemy. Pierwszego dnia powódź zalała mi dom, kilka dni później zaczęłam wariować czyli stałam się przewrażliwiona na punkcie swojego zrowia, ciagle się przeglądam w lustrze tak od 30 do 70 razy dziennie i za każdym razem wydaje mi się, że mam albo jedną część twarzy grubszą drugą chudszą, póniej, że mam jedno oko większe drugie mniejsze, a nigdy wcześniej tego nie zauważałam. Mam taką jakby wade nóg i od zawsze jedno kalone troszeczke skręcało mi do środka i nigdy mi to nie przeszkadzało, a teraz strasznie zaczęło. Ciągle prosze mame o wizyte u okulisty, ortopedy, dermatologa itp. Strasznie przejmuję się swoim zdrowiem i wyglądem ciągle kontroluje siebie i każdą zmiane w organizmie. To jest na prawde dziwne, bo tak nagle zaczęło mi odbijać i ciągle wmawiam sobie choroby fizyczne i psychiczne, z psychicznymi jest najgorzej, bo mam tak, że np jak zobacze dziure w ścianie w piwnicy to od razu myśl "ktoś mnie podgląduje przez diure" boli mnie noga "mam niedopływ krwi i umieram" przewidzenie "mam schizofrenie" i w panike wpadam. Mam też strasznie poplątane myśli, problemy z zapamiętywaniem tych świeżych wiadomości A co do wzroku to strasznie mi się pogorszył i też z dnia na dzień. Dziwne jest też to, że tak przez tego kota to się zaczęło i nie moge tego powstrzymać, stałam się również agresywna, strasznie siebie pilnuje, A i najważniejsze to to, że mam natręctwa i dziwne fobie np mam tak, że firanki muszą być zasłonięte i 3 lata temu pamiętam, że miałam takie coś, że musiałam powtarzać coś określoną ilość razy i coś położyć w odpowiedni sposób i wgl potem zniknęło to na 3 lata i znowu powróćiło, a wtedy jeszcze nie wiedziałam, że to natręctwa i nie wiem czemu je miałam, bo wtedy byłam w wieku 12 lat. Co mi może być?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować