Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mają na imię wasze córki

Polecane posty

Gość gość
Mialo byc zerwiecie znajomość!

Gość gość
Ple ple ple kompleksy. Jakie można mieć kompleksy uważając, że imię Julia jest oklepane, podobnie jak Amelia i Oliwia? I owszem, gdyby moje dziecko przyprowadziło do domu Vanesse lub Samantę to bym się zainteresował kim sa rodzice tej dziewczynki.

Gość gość
gość Nemezja amnezja :/ Nazaria malaria :/ Nikoleta dopal peta :/ no super skojarzenia tylko na tyle cię stać?

Gość gosciowa z duzego miasta
dobre, Kasia z patologii moze byc za kolezanke, ale Wanessa, ktorej mama jest lekarzem czy prawnikiem juz nie:D bo prostak taki jak ty z takimi ludżmi nie wie jak rozmawiac:D

Gość gość
taaa widzialas zeby kiedykolwiek lekarz mial corke wanessse?

Gość gość
Nemezja amnezja :/ Nazaria malaria :/ Nikoleta dopal peta :/ no super skojarzenia tylko na tyle cię stać? Nemezja daglezja, Nazaria kanalia, Nikoleta ciągnij fleta

skoro podalam taki przyklad to znam wlasnie taka rodzine, tylko mąz jest Niemcem i możee stad takie imie wyjedź z tej swojej wsi to wiecej sie dowiesz:D

Gość gość
Pola i Anna.

Gość gość
Ja nie mam,ale mojego brata,to Beatka :)

Gość gość
Wanessa, ślicznie buahahahahahahah.

Gość gość
gosciowo - twoj nick jest taki ze sugeruje aby z toba nie rozmawiac bos burak

a twoje prostactwo az idzie po przewodach:D młotku

Gość gość
Wiktoria:)

Gość gość
dobre, Kasia z patologii moze byc za kolezanke, ale Wanessa, ktorej mama jest lekarzem czy prawnikiem juz niesmiech.gif bo prostak taki jak ty z takimi ludżmi nie wie jak rozmawiacsmiech.gif............................................................... Ile razy jeszcze trzeba takim tłukom napisać, że dowiedziono w badaniach socjologicznych, że istnieje większe prawdopodobieństwo, że mała Wanessa pochodzi z patologii niż Kasia.

Gość gość
a twoje prostactwo az idzie po przewodachsmiech.gif młotku xxx no comments... żal mi ciebie

badania dowiodły,ze jestes debilem i tez mam sie tym sugerowac:D

Gość JudyMaz
Wiktoria:)

Gość gość
A dlaczego lekarz nie może dac na imię córce Wanessa ,moja kuzynka już pisałam kiedyś jest sędzią ,mąż jej jest prokuratorem a córka ma na imię Selena ,a teraz urodziła syna i dali mu na imię po prostu Paweł .

Gość gość
Moja malutka Anastazja :)

Gość gość
No i argumenty się skończyły, gościówo. Możesz zniknąć z forum, skoro zaczynasz odpyskowywać jak w piaskownicy. Nie masz o czym ze mną rozmawiać na takim poziomie.

Gość gość
Móc może, ale jako człowiek wykształcony i chyba obyty i oczytany powinien wiedzieć, że to imię źle sie kojarzy. I dziewczynka może być oceniana przez pryzmat tego imienia. Wiem, że tak być nie powinno, ale tak jest. Więc mądry człowiek nie da tak na imię dziecku.

Gość gość
istnieje cos takiego jak uniwersalny kanon tego co jest w dobrym stylu, tobie sie mogą podobac te osławione białe kozaczki i inne rzeczy trącace tandetą jak Nikolka albo Wanesska, masz do tego prawo ale to na pewno nie jest w dobrym guście.

Gość gość
Róża, piękne :)

Inteligentny człowiek nie patrzy na opinię innych. Daje dziecku tak jak mu się podoba a nie obcym ludziom

Gość gość
Owszem, powinien patrzyć. Nie żyje w buszu czy na pustyni. Żyje w społeczeństwie, które w taki a nie inny sposób reaguje na różne zjawiska, w tym również na imiona.

Gość gość
Móc może, ale jako człowiek wykształcony i chyba obyty i oczytany powinien wiedzieć, że to imię źle sie kojarzy. I dziewczynka może być oceniana przez pryzmat tego imienia. Wiem, że tak być nie powinno, ale tak jest. Więc mądry człowiek nie da tak na imię dziecku. Wydaje mi się całkiem na odwrót ,człowiek obyty inteligenty ma to gdzieś co myślą inni ,nie ma kompleksów nadaje dziecku imię jakie mu się podoba .