Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna85

CZERWCOWE MAMY 2014

Polecane posty

Gość Agata89R
Sisilka, nie martw sie, bo nie ma czym, nie każdy dzidziuś rośnie tak samo, zresztą nie widze u Ciebie nic dziwnego jeśli chodzi o rozmiar maluszka, w ktorym jesteś dokłądnie tygodniu?Początek czerwca - napewno wszystko jest w porządku, skoro się martwisz, warto sie udać do lekarza niż zamartwiać, mnie w ogole nie boli brzuch, ani jak na miesiączke, ani w pachwinach, tylko jak sie zerwe szybko czy kichne to tak mnie przeszyje, za to cycki mnie bolą i dzieje sie z nimi coś dziwnego :P, lece do sklepu, mam ochote na naleśniki z serem.

Gość gość
agata jestes rocznik89?mni strasznie boli pod biustem z lewej strony jak sie z,mecze.wiecie co ja chyba czuje ruchy bo tak cos mi pulsuje wiec moze akurat.ja zjadlabym nelesnikow z nutella:) po serze mam straszna zgage:/dzis juz bede lezec a jutro skonmczre chyba lazienke i chodniki upiore bo dzis namoczylam je.poczatek czerwca daj znac co gin powiedzial.oczekujaca

Gość Agata89R
tak, urodziny mam 13 czerwca, ciekawe kiedy urodze :)

Gość gość
to tak jak ja rocznikowo:)ja16czerwca mam2 rocznice slubu .dziewczyny a wy macie sluz jakis?ja mam bialy albo bezbarwny.oczekujaca

Gość Poczatekczerwca
Cześć mamusie. Wróciłam własnie od lekarza i sie dowiedziałam , ze mój maluch JESZCZE żyje.. dostałam skierowanie do szpitala od zaraz, ale wyblagalam zeby iść od jutra rana. Mam 'zgnieciony' brzuch i moje malenstwo nie ma sie jak rozwijać. Żadne leki rozkurczowe nie pomagają, kroplowka gwarantowana i minimum 4 dni w szpitalu :( Jutro mikołajki...

Gość Agata89R
zgnieciony?

Gość Poczatekczerwca
Dokładnie tak. Mięśnie są poskurczane..

Gość Agata89R
a ci jest tego przyczyną? przykro mi, napewno wszystko bedzie dobrze, ale ja na twoim miejscu poszlabym dzis do szpilata

Gość Poczatekczerwca
Nie mam pojęcia.. Brzuch mam napięty, do tego bol w podbrzuszu i w krzyżu.

Gość gość 85
Poczatekczerwca Trzymaj sie kochana, na pewno w szpitalu C***omogą. Wszystko będzie dobrze!!

Początek czerwca to jednak dobrze,że dzisiaj poszłaś do lekarza.W szpitalu to w szpitalu,zawsze to pod fachową opieką

Gość Poczatekczerwca
Najbardziej martwi mnie to ze z tym wszystkim zostalam sama. Facet w delegacji i sama musze isc do szpitala :( juz przezywam nieprzespane nocy w szpitalu..Nawet nie wiem co mam za soba wziac, bo nigdy nie bylam w takiej sytuacji. Dziewczyny doradzcie :)

Gość Agata89R
musisz być silna, piżama, szlafrok jak masz, kapcie, skarpety, ja jak byłam w szpitalu to chodziłam w dresie bo mi jest ciągle zimno, bielizna, wiadomo ręcznik, przybory do mycia

Gość gość 85
Nie mysl o nieprzespanych nocach tylko o tym , ze własnie tam pomoga Twojemu dziecku. Bedzie dobrze. Wytrzymasz te 4 dni. Będzie warto zobaczysz. Trzymaj sie cieplutko.

Gość gość
weż sobie kuszule nocna bo do badań gin jest praktyczniejsza nie trzeba tyłkiem świecić, no i reszta jak agata napisała... weż sobie też jaśka ja brałam jak leżałam na badaniach bo te poduszki były całkiem płaskie :) powodzenia nie łam się :*

Gość gość
weź sobie jeszcze swój kubek i sztućce... chłopak w delegacji a rodzice? będą przy Tobie?

Gość Poczatekczerwca
Nie, wszyscy są za granica. Wracają dopiero 15stego :) Bratowa jest tylko na miejscu, ale tez niedawno urodziła wiec będę sama.

Gość brzuchatka na czerwiec
hej dziewczyny nie było mni etroce ale czytam na bieżąco :) * początek czerwca ale miałaś przczucie żeby iść do tego lekarza dziś jednak chyba to się czuje jak coś jest nie tak... mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku w takich przypadkach szpital to jednak najlepsze wyjście. Trzymaj się!: * * oczekująca współczuje Ci sytuacji z teściową :/ wredna maUpa ja bym naciskała do skutku na własną kuchnie jednak to chyba jedyne wyjście... i nie przemęczaj się tak z tymi pracami domowymi. swoją drogą nie wiem dlaczego ale myślałam że jesteś starsza hmm nie wiem dlaczego. ja mam 2 rocznicę 02.06. i może będzie niespodzianka bo termin mam na 01.06. :D ślubowałyśmy w tym samym roku :) * sisilka dziewczyny dobrze mówią nie martw się te wymiary są w porządku a stres to nic dobrego :* * ilonek my w pon mamy wizyty ja się już nie mogę doczekać boję się bardzo jakoś.. a która idziesz? będę trzymać kciuki żby było wszystko ok :) * pozdrawam nowe czerwcowe mamy 🌼

kurde literówki mam zesmoloną klawiature :/ początek czerwca jejku współczuję że będziesz sama :( ale myśl o dziecku to da Ci siłę i poradzisz sobie jesteśmy z Tobą :* masz możliwość być z nami w kontakcie w szpitalu? Było by Ci razniej, internet w telefonie albo laptop? będziemy Cię wspierać kochana nie będziesz sama :*

Gość gość
poczatek czerwca mysl pozytywnie i niezalamuj sie pomodl sie.ja jak bylam w szpitalu to chodzilam w koszulce bluzie polarowej i dresach.dziewczyny napisaly co wziasc wez jeszcze jakies klapki pod prysznic,wkladki sobie wez bo moga ci luteine podawac dopochwowo.mnie zgaga pali strasznie zjadlam cebuli bno taka ochote mialam ze szok.u mnie strasznie wieje i glowa mi peka.oczekujaca

u mnie też wieje okropnie troche mnie to przeraża :/

Brzuchatka mam wizytę na 13 a Ty? Początekczerwca trzymaj się :( Mocno przytulam :*

na 17.30 dopiero więc zdążę się dowiedzieć co u Ciebie :) bo mam nadzieję że dasz znać? :)

Dam, dam i będę z niecierpliwością wyczekiwać wieści od Ciebie :) Obyśmy obie miały dobry dzień :)

w ogóle dziś odebrałam wyniki krwi i moczu i chyba są ok, ale robiliśmy z mężem grupe krwi bo ja mam "-" i byliśmy przekonani że mąż też a okazało sie że ma + :/ mam nadzieję że to nie będzie problem :(

powiem Ci że ciągnie mi się okropnie ten czas i jezcze jak czytam że u którejś jest coś nie tak to napawa niepokojem... :( ja mam nadzieję dowiedzieć się co nosz w brzuchu :D zjem cukierka przed badaniem żeby fikołki robił maluch ;)

Gość gość
brzuchatka bedziecie musieli jeszcze badanie zrobic co do grupy krwi,moja kolezanka miala tak i robila dodatkowo badaie jaka grupe dziecko ma ale u niej wyszlo ok wszystko.ja mam dodatnia grupe a maz niewiem mial zrobic a nierobil jeszcze.dzis dowiedzialam sie ze moja kolezanka urodzila miesiac przed terminem a coreczka malenka strasznie.oczekujaca