Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna85

CZERWCOWE MAMY 2014

Polecane posty

Gość 33ona
hej ja właśnie sie dowiedziałam,że koledzy m będą też mieli synów....w czerwcu.dziewczyny będą rozchwytywane;)

13 czerwca wlasnie mi sie on zaczal wydawac maly heh jakby stanął w miejscu :)

Gość kasia2014
Ja kupiłam dziś w lidlu buty do biegania,miałam kiedyś lepsze ale teraz nie dam tyle kasy za buty,będzie w lecie motywacja:-) ja też wstaje raz lub dwa ale potem mam ciężko się ułożyć żeby zasnąć:-)

Gość AIK
ja tez poprosze haslo aga.tuz@wp.pl

Gość AIK
Dziewczyny w tym tygodniu wybieram sie robic krzywa cukrowa, odwlekalam to jak tylko moglam ale nadszedl juz moj czas. powiedzcie mi czy przed i pomiedzy kolejnym oddawaniem krwi mozna choc sama wode pic?

nie mozna, mi kazali siedzieć, nawet nie spacerować, nie pić, zeby nie zafałszować wyniku

Gość AIK
o to masakra, ja tylko wstaje z lozka to jestem glodna jak wilk nie wiem czy wytrzymam tyle czasu bez picia i jedzenia ;(

dasz rade :) mnie takie spanie wzieło po tej glukozie, ze prawie zasnełam :D

Gość gość
AIk to taka dawka cukru ze nie zglodniejesz hehe

Gość AIK
a wciskałyście sobie cytryne?

Aik latwo nie jest fajnie jakbys poszla z kims czas szybciej zleci albo wez książkę gazety albo pisz z nami z tel jeśli masz możliwość ;) * Kasia gdzie bedziesz rodzic? Agata Ty w Rudzie czy zmienilas zdanie? Ewinka o ile pamietam Ty robiłaś te literki? Super sa ;) Fajne macie brzuszki asik rzewczywiscie spory :) * Ktos pisal ze ma lozeczko z misiem i gwiazdkami czyżby z klupś' a? My będziemy mieli zestaw klups safari z zyrafka :)

Gość 33ona
wciskałam cytryne i można byłopićwode

Gość gość
O wlasnie literku super ja uwielbiam ttakue rzeczy ale to nie na moja cierpliwosc :) brzuszki wszystkue piekne , wyposazenie tez :0 tak teraz troche poczytalam zaleglosci i mysle znajac flavie ze pewnie na izbe pojechala a juz bylo dobrze po wizycie dobre wiesci i tu takie cos ...asik

Gość gość
Brzuchatka sama jyz nie wiem w nast tyg obejrze adamex york jest nizszy od joggera moze mi przypasuje , a od kwietbia zaczne kompletowac reszte bo oprocz ciuszkow to nic nie mam asik

Witam po dużej nieobecności czytam was codziennie ale nie mam jakoś weny na pisanie.Ja glukozę miałam 3 tygodnie temu musiałam w domu wypić i po 2 godzinach jechać do przychodni i zrobić badanie.Ciężko mi to było wypić ale dałam radę no i położyłam się coś tam oglądając i na godzinkę usnełam.Wynik mam 3.3 niby dobry ale wy piszecie np140 a mi taki podali nie wiem wsumie jak to w końcu jest.Ja dziś mam wizytę na 15 .Wkońcu zobacze i usłyszę moję maleństwo.

Gość AIK
ale z tymi brzuszkami to dziwna sprawa, ale troszke sie uspokoilam, dzis zaczelismy 25tydzien a brzuszek mam taki jak "poczatekczerwca" z jednej strony to fajnie bo brzuch mi nie przeszkadza ale z drugiej nie czuje sie jak kobieta w ciazy a i maz nie widzac brzuszka jakos tak nie traktuje mnie jak kobiete w ciazy

Gość AIK
Flavia żyjesz?

AIK- wiem, ze to zabrzmi dziwnie, ale ja tez sie nie czuje jakbym byla w ciazy ;) Dlatego tak ganiam do tej szkoly i to po schodach chociaż wiem, ze nie powinnam. Czasem jak sie napcham jedzeniem to mi tak ciezko. Aaa i przyszly maz czasem ubiera mi buty :D

Gość gość
dziewczyny ja od rana w szpitalu jestem.usg bede miec w piatek.szyjka sie skraca rozwarcie na dwa palce,miekka szyjka tragedia.do swiat bede musiala wytrzymac jakos.podlaczyli mi magnez ,ktg zrobili,dostalam zastrzyk rozkurczowy bo wczoraj to skurcze byly.jutro dostane 3zastrzyki na pluca i obowiazek lezenia mam.oczekujaca

Gość AIK
oczekujaca ale zostajesz w szpitalu?

Gość ewinkaa
Hej dziewczyny!wiecie,ze dzisiaj spalam prawie do 11?jestem zla,bo potem będę miala problemy z zaśnięciem... fajnie,że sie podobają literki,ja sie nimi tak podniecam,że nie mogę sie napatrzeć:P od rana podziwiam pomalowany pokój i aż chyba troche sama porobię jak m nie ma... czemu taka brzydka pogoda jest?:-( nie mogę obejrzeć waszych pieknych brzuszków,bo coś nie mogę wejść na pocztę,później spróbuję...

Gość kasia2014
Brzuchatka ja będę u siebie w mieście,w jaworznie,myślałam o lubinowej w katowicach,ale dałam spokój bo tu mamznajoma plozna . Ja sie zaraz zbieram do dentysty a tak mi się strasznie nie chce,pocwiczylam ,wykapalam się i nic mi się nie chce:-) Dziś lub jutro będę mieć wózek:-)

Gość AIK
poczatekczerwca gdyby nie ruchy malenstwa wieczorem i meczenie sie przy wchodzeniu po schodach to miedzy mna a dziewczyna nie w ciazy niebyloby roznicy ;)