Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość with us until you are dead

zła kobieta pomóżcie ludzie

Polecane posty

Gość Irene Adler
Wzajemnie Nick :)

Cześć! Podoba Ci się piosenka?

Gość Irene Adler
Jasne. Pytasz ogólnie o Alice Cooper, czy konkretnie o Poison ? ;)

Gość Irene Adler
i cześć oczywiście :)

Gość daughter of Satan
mnie bardzo :D

Gość daughter of Satan
sorry za "wtyknięcie" się w rozmowę,ale świetny kawałek o mnie :) miłego dnia 🖐️

Gość Irene Adler
ależ wtykaj, wtykaj :) skoro nie ma Heleny, nie przewiduję wartkiego rozwoju akcji :( przydałoby się jakieś wsparcie ;)

Gość daughter of Satan
cóż mogę dodać,może,że w sumie każdy lek jest w sumie trucizną a samo życie śmiertelną chorobą no to co może delikatna zwiewną kobietka :)?

Gość Irene Adler
Delikatna i zwiewna kobietka ? O jak słodko. Tego nam trzeba ;) Mój podkład do życia jako śmiertelnej choroby, wygląda raczej tak http://youtu.be/-q8Ip2WBxDI :)

Gość gość
ach znam tą Irenę :) podziwiam intelekt miłego dnia 🖐️

Gość Irene Adler
Również podziwiam. Miłego dnia :)

Gość gość
skoro Holmes docenił jej spryt i intelekt .... :) wyrażę się,dosłowniej,podziwiam Twój kimkolwiek jesteś :)🖐️

Gość Irene Adler
Wiedziałam, że to będzie dobry dzień ;) Kimkolwiek jesteś, oczywiście dziękuję. Szkoda tylko, że prawdziwej Irene do pięt nie dorastam, ale cóż zrobić :classic_cool: :)

Gość Irene Adler
Nick czuję się wystrychnięta na dudka :(

Gość gość
obijamy się o się,,,na innych topach,więc wiem co mówię,a raczej co napisałam :D ależ proszę :) przyjemność tym bardziej po mojej stronie,jeśli tylko wywołałam uśmiech choć na chwilę u Ciebie,to i dla mnie jest to miły dzień Udanego🖐️

Przepraszm Ireno, ale musiałem pilnie udać się w miejsce, gdzie nie ma dostępu do internetu. Twoja piosenka dla mnie ładna, bardzo ładna. Dobrze, że nie o mnie, bo ja tak łatwo nie odpuszczam :-D.

Gość gość
„Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było.”

Ten cytat to doskonały przykład logiki rozmytej. Milne był wizjonerem, bo to pojęcie sformułowano dopiero 40 lat po "stworzeniu" Jakuba Puchatka :-)

Śliczne

No cóż, nie ma tego na youtube, więc mogę tylko oralnie polecić: "Ostatni brzeg", obie części, z nowej płyty T. Makowieckiego "Maoizm". Polecam gorąco.

Gość Irene Adler
Mówiąc szczerze, jestem zaskoczona elektronicznym brzmieniem Makowieckiego. Jeśli chodzi o te dwa kawałki, zdecydowanie mosty, mosty II jakoś mnie niepokoją. No to singiel http://youtu.be/2UV_Sibav-U w takim razie :)

Gość Irene Adler
Kimkolwiek jesteś ;) jeśli chodzi o "obijanie" się, to niestety nie moją inteligencję podziwiasz. Widocznie jest tu więcej Iren. W każdym razie miło mi Cię poznać i może zaglądaj tutaj bardziej czynnie. Samo podczytywanie się nie liczy ;)

Gość mroczne mrrrau
irenko nie bądz taka skromna :).Pod tymi słowami również mogę sie podpisać i ja. I z chęcią to robię. miłego dnia wszystkim

Gość mroczne mrrrau
oferma jest napastowany przez niewiasty, jakiś gościu chce wiedzieć co myślę o kobietach które są za seksem bez zobowiązań, Maciek sie masturbuje kulinarnie, a drzewo szumi w sposób nieopierzony i zielony. Dzień na kafe rozpoczęty . czas iść do roboty :)

Gość Irene Adler
Mrau, a Ty dawno w ucho nie dostałeś? ;) Również miłego dnia Ci życzę :)

A co właściwie myślisz o kobietach, którę sa za seksem bez zobowiązań, mrau? :-D Ireno, pora przekręcić się na drugi bok :-). Ten singiel Tomcia, który wrzuciłaś, Holidays in Rome, jest wyjątkiem na płycie, cała reszta jest smętna. Ja w tej chwili mówię "Hail to the thief"! Ale że dziś słońce za chmurami, więc tu zagram coś z zupełnie innej beczki, może się uda wyprosić: http://www.youtube.com/watch?v=9tr-0LgKreg Let there be more light!

Gość Irene Adler
A ja wiem, co mrau myśli o kobietach, które są za seksem bez zobowiązań, ale nie powiem :D Nick , czyj drugi bok ? Moje boki już dawno są w pozycji niehoryzontalnej :O Faktycznie jeśli cała płyta Makowieckiego jest taka jak mosty II to ja sobie daruję póki co. Dobrze, że wczoraj kupiłam tylko te dwa kawałki :D Na brak słońca pomaga herbata z cytryną :) http://youtu.be/KmrbXxlXTiM