Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Widocznie nieatrakcyjny

Z moja eks byl czuly romantyczny seks widocznie jej nie podniecalem

Polecane posty

Poznalismy sie kolezensko, ona wtedy jeszcze miala chlopaka. Bylem podobno dla niej czuly i troskliwy, polubila mnie za charakter, poczucie humoru i za to ze jestek dobrym czlowiekiem. Jednak raczej zwiazala sie ze mna z powodu charakteru, a nie wygladu. Nie jestem zadnym przystojnym playboyem, nosze okulary, mam zakola, nie jestem wysportowany, chociaz sport uprawiam. Do tego nie mam prawa jazdy i auta. Z racji tego, ze seks byl z powodu jej podejscia do mnie czuly i romantyczny zakonczylem ten zwiazek. Nie moglem dalej tego ciagnac, bo bym zakopal sie w kompleksach. Inaczej wyglada seks w relacji, gdzie najwazniejsze jest pozadanie i kobieta w dniu poznania ma ochote na ostry i wyuzdany seks z przystojnym facetem, a inaczej kiedy w zwiazku pozadanie nie jest najwazniejsze, a zamiast fizycznosci lkcza sie inne walory faceta. Ja tymczasem marze o relacjo opartej na dzikm, zwierzecym pozadaniu od pierwszego wejrzenia. Obawiam sie, ze nie mam na taka szans. :-(

Człowieku, naoglądałeś się p***ografii i teraz myślisz, że tak wygląda życie ;) "Od p***o ja chcę mieć głowę wolną" - jak śpiewał Maleńczuk. A po drugie - z TV się dowiedziałeś, że głównym atrybutem Twojej męskości jest Twój wygląd zewnętrzny, a to też g***** prawda :) Liczy się całokształt, a Ty zamiast się zadręczać zacznij normalnie myśleć o życiu :)

Gość gość
jak chcesz miec na ostro i z wyuzdaniem to tego szukaj bo przez cale zycie bedziesz nieszczesliwy i bedziesz miala poczucie niespelnienia.

Gość gość
Ale palant z ciebie, brak slow

Palant? Bo chce miec satysfakcje z zycia seksualnego?

Gość gość
no pewnie bo seks jest gowno warty tak na serio. Po pewnym czasie w zwiazku nie ma juz takiego szalu jak na poczatku w ciazy czasami nie mozna uprawiac seksu tak samo i po i co zostawisz ja przez to?

Gość gość
czyli po prostu się nie dogadaliście w sprawach seksu, tak? cóż za niewiarygodna historia, pierwszy raz o tym czytam:O

Gość gość
Kobiety ostrego wulgarnego seksu ciągania za włosy i siłą wkładania im k****a w usta taka prawda a skoro z Tobą tego nie robiła to nie podniecałeś jej i pewnie Cię nawet nie kochała.

Fajna prowokacja. Może najpierw znajdź jakaś dziewczynę i się przekonaj jak jest w rzeczywistości ;)

Mam wlasnie takie wrazenie, ze jej nie podniecalem. Tym bardziej, ze na co dzien ona miala raczej sposob bycia temperamentnej osoby. Byla we mnie zakochana, ale pewnie po prostu nie dzialalem na nia jak mesko samiec alfa, z ktorym sie ma ochote na dzikie rzniecie

Obawiam sie, ze nie poznam juz nigdy dziewczyny z ktora relacja bedzie oparta na pierwotnym pozadaniu. Widocznie dobry chlopak ze mnie, ale za malo mam testosteronu. W fantazjach kreci mnie ostry seks, ale ze mna moja partnerka nie miala ochoty takiego uprawiac. A z nie kazdym facetem podobno chce sie kobiecie uprawiac taki sam seks

Nie chodzi o to, ze sie niby nie dogadaliy. Czuje, ze jej po prostu nie podniecalem jak buzujacy od testosteronu samiec

Gość gość
eh, co za idiota - rzucił laskę bo sobie wymyślił, że go nie pożąda bo seks był romantyczny :/ czyli chcesz być jak d****a - do w******nia a nie do kochania? to gratulacje, faktycznie za dużo się naoglądałeś p***oli i masz spaczone pojęcie życia i związku. powiedz 60-letniemu dziadkowi kochającemu od 40 lat żeby zostawił żonę bo skoro nie rżną się dziko jak króliki to ona pewnie go nie pożąda i taki związek nie ma sensu...

Ale ja jestem mlody, seks jest dla mnie wazny. Na tym etapie zycie wspolzycie powinno byc dzikie. Tym bardziej, ze jak pisalem czesto tak jest, ze dziewczyny w lozko moga na wiecej pozwalac przelotnym partnerem z ktorymi sie spotykaja glownie dla seksu, niz partnerom stalym, ktorzy jednak zafascynowali je niekoniecznie z powodu samego pozadania

Gość gość
bzdura i znów za dużo p***oli - jeśli seks wynika z miłości w związku to partnerzy mają do siebie więcej zaufania i właśnie wtedy na więcej sobie pozwalają, a "puszczają" się z bylekim tylko d****i i r****cze, więc skoro masz takie towarzystwo to zostaje mi współczuć. A sądząc po poglądach to Twoje "młody" to jakieś 16 lat i masa p***oli na koncie przez co jesteś spaczony na tym punkcie i nie potrafisz budować normalnych relacji...

Gość gość
p o r n o l i* - nie wiem czemu cenzuruje...

To jest po prostu niesprawiedliwe, ze z jednym kobieta idzie do lozka od razu i rzna sie jak kroliki, a inny nie dosc, zemusi czekac, to jeszcze w lozku nie ma takiego tornada i na duzo mniej mu wolno

Gość gość
Rozumiem o co Ci chodzi,ale skąd wiesz że ona z kimś innym będzie bardziej wyuzdana??Może to taki typ kobiety po prostu,a po ślubie migreny,itp....mi mój mąz wizualnie się nie podobał kiedy ś tam,bo teraz już patrze na niego przez pryzmat lat(8lat) i pierwsze kilka zbliżeń było nieśmiałych ale dlatego,że człowiek musi się poznać,dotrzeć,oswoić,a teraz....można by niejeden film dla dorosłych z tego zrobić....nie mój drogi myślę że nie o wygląd chodzi...tak jak faceci idą do pro.....tek,które też te buźki nie zawsze mają piękne a seks im się udaje.....U Ciebie problem był gdzieś indziej,Ona nie lubi seksu lub po prostu nie potrafiłeś jej napalić na seks i czekałes że sama na Ciebie wskoczy.....

Dodam, ze ona mi nigdy nie zrobila loda

Gość gość
może w seksie byłeś kłodą, która czekała aż pani go obsłuży, a ona musiała wokół Ciebie skakać. poza tym jak już pisałam - współczuję towarzystwa bo normalne kobiety nie rżną się jak dzikie koty z pierwszym lepszym.

Temat seksu analnego balem sie poruszyc. Ja chce dziewczyne, ktorej sie wizualnie spodobam i dla ktorej bede ciachem i przystojniakiem. Dodam, ze ona byla dosc atrakcyjna, wiec moze faktycznie za brzydki dla niej bylem

Gość do gość
a mezowi w pupe juz pozwalasz?

Gość gość
czyli jednak chcesz być dla kogoś darmową d****ą i nie zależy Ci na uczuciu, to może ogłoś się na jakimś portalu, że szukasz wyuzdanej do seksu, może ktoś się znajdzie. A co do anala to mało kobiet jest w stanie to zrobić, a także niewielu facetów chce, bo to trochę pedalskie ;-) ja absolutnie się na anala nie godzę, mój mąż nie ma zapędów to dziur od srania i bez anala też można mieć fajny seks

Gość gość
9:12 dokładnie:),brawo:)

Moze byc przeciez fajny zwiazek, w ktorym jest milosc i w ktorym jednak tez kipi od pozadania i mozna sie marcowac jak dzikie koty. Ja po prostu nie chce byc dla dziewczyny zwyklym brzydalem, z ktorym seks jest zachowawczy. Dla mnie ona byla sliczna i strasznie mnie podniecala jeszcze tylko jako kolezanka

Gość do gość
a po 8 latach zwiazku dalej utrzymujecie zgrabne sylwetki, dalej starasz sie byc zawsze wydepilowana? dalej dbasz o seksowna bielizne na rozbierane randki z mezem?

Gość gość
Pewnie jej były też szukal w niej tej dzikości a Ona była ciepłą dziewczynką,która w łóżku nie potrafiła wiele,trzeba było obejrzeć razem pare filmów p...o przed ,wypić jakieś piwko i dać jej szansę,kobiecie musi się seks spodobać,a Ona może go nie zna,i nie o Twój wygląd chodziło,a teraz mimo,ze taka piękna była zmarnuje się bidula.

Gość gość
Co Wy od niego chcecie? Mężczyzna też chce również czuć się pożądany tak samo jak Wy. Prawda jest taka, że jak kobietę pociąga i podnieca mężczyzna to uprawia z nim dziki seks pełen emocji a jak nie podnieca jej facet to tylko jest właśnie romantyczny seks. Prawdopodobnie była z Tobą bo już nikogo lepszego by nie znalazła albo nie było w pobliżu.

Gość gość
Tak zawsze po 8latach zwłaszcza staram się być zadbana,a bielizne kupuje na allegro czasem jaką ś lub mąz mi kupuje jakieś bodystockingi,itp...