Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eyeque

Zajdę w ciążę jeszcze w tym roku

Polecane posty

Betka - oj przykro mi :(. A jak sie trzyma bratowa?? Jest bardzo zalamana czy raczej byla to wspolna decyzja o rozstaniu? Ja ide na 14 do 18. 2 dni tak musze zaczac pracowac i jak bedzie ok tzn bez bolu brzucha to od srody moge caly dzien. Ja tez czekam na piatek ale wydaje mi sie ze nic z tego. Poprostu to czuje :(

hej dziewczyny weekend sie skonczyl trzeba wrocic w rytm tygodniowy. u mnie nic sie nie dzieje. weekebd spoko minal. Bullitka- odgon czarne mysli. bedzie dobrze zobaczysz.

Bullitka obyś w piątek była mile zaskoczona skoro takie masz podejście, ale najlepiej by było nie nastawiać się na nic... Bratowa mówi, że jakoś daje radę i ma takie momenty, że płacze. Musi być silna dla dzieci - oni jeszcze nie rozumieją co się stało... od czwartku tata nie mieszka w domu, ale codziennie się z nimi widuje - częściej niż jak mieszkał póki co..... Bardzo trudna sytuacja, ja to nie chcę na razie brata na oczy widzieć, bo nie wiem jak sama zareaguję.. Teraz muszę zbierać siłę na środę, żeby nie wybuchnąć płaczę jak zobaczę dzieciaki...

Betka- alez ciezka sytuacja u brata w rodzinie. a co sie konkretnie stalo? brat ma kogis innego??

Betka - a ile dzieci maja lat?? Wiesz u mnie w pracy byla taka jedna znajoma co ja tez maz zostawil dla innej. Ona walczyla o niego ponad rok. On jednak wkoncu definitywnie odszedl. Po poltora roku ona sie zakochala i postanowila ponownie wyjsc za maz. A co jej ex?? Oszalal z zazdrosci. Agnes - i jak sie udaly walentynki? Maz byl zaskoczony jak przystroilas pokoj?

Gość gość
to super pomysl no tajno czasami tak jest i byla na tebn temat sonda uliczna :) www.youtube.com/watch?v=1FT_YcldLa4

Gość gość
moze byc. dzisiaj po poludniu jade na kontrole kolana jeszcze. chyba juz ostatnia. agnes

Agnes - to super. Juz calkiem zagojone?? Malanadzieja - co u ciebie? Umowilas sie do lekarza??

Gość gość
tak juz wygojone. boli czasami na zmiane pogody. agnes

Dzień dobry po weekendzie ;-) Małanadzieja kochana ty nasza kiedy do lekarza się wybierasz? :) Plamieniem się nie przejmuj przecież sama mówiłaś ,że z Nadią miałaś tak samo :* Zacieszka - Gratulacje ! Betka nie przejmuj się tak. Dzieciom też nie można pokazywać ciągłego smutku i płaczu. Ona doskonale wszystko rozumieją ... Bullitka kochana za ciebie to najmocniej 3mam teraz kciuki! :-) Neska- Jak samopoczucie ? Kurcze , a mi opryszczka straszna wyskoczyła na buzi ;/ Szlag by to trafił. Co mi się zagoi to znowu wyszło! Ehhh od jutra jestem znowu o rok starsza :-) Zaczynam 18 tc (zarazem 5 miesiąc). I idę na to cholerne USG o 15 , gdzie przez 6h nie mogę nic zjeść a 2 h przed badaniem mam wypić dwie szklanki wody i nie siusiać . Boję się , że nie wytrzymam z tym nie sikaniem ;/

Gościówa uu nic przyjemnego tak trzymać ale jakoś wytrzymasz :) z opryszczką nie pomogę, bo sama miałam ją dwa razy w życiu-na szczęście nie powraca..... Ciężki mam dzień - straszę.... Bullitka kochana powodzenia w pracy dzisiaj :*

Gościówa super - już prawie połowę ciąży masz za sobą :) Teraz dziewczyny kolejno do Ciebie dołączają :) aż miło poczytać :)

Gościówa ja @ powinnam dostać jutro lub pojutrze, ale prawdopodobnie miałam cykl bezowulacyjny i mam torbiel na jajniku (taka nowość) więc szczerze mówiąc modlę się, żeby @ przyszła sama bez pomocy hormonów...

Dziewczyny nie jest dobrze. Jestem w szpitalu. Podejrzenie ciazy pozamacicznej. Czekam na wynik z krwi. Nie moga znalezc gdzie umiejscowil sie zarodek. Jezeli beta wyjdzie wysoka to bedzie laparoskopia. Jezeli laparoskopia sie nie uda to normalna operacja. Gosciowa ja z nadia nie plamilam. Wybaczcie ale nawet nie przeczytalam co pisalyscie

MałaNadziejo trzymaj się Kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzymam kciuki, aby wszystko było w porządku!!!!

Małanadzieja , a jak trafiłaś do lekarza ? coś cię bolało? Wybacz myślałam, że ty też pisałaś że plamiłaś w ciąży jak ja.

Jezu MałaNadzieja aż się popłakałam:( Trzymaj się kochana cieplutko:* Mam nadzieję że lekarze się pomylili.

Dziewczyny lelarze sie nie pomylili. Zbyt wielu ich bylo. Dobrze nie bedzie. No chyba ze wynik wyjdzie negatywny. Chcialabym zeby tej ciazy wcale nie bylo

Jak to kończysz starania ? Całkowicie? Kochana ale przecież ciąża pozamaciczna nie przekreśla wszystkiego !

MałaNadziejo nie poddawaj się-ok teraz lepiej by było faktycznie, żeby jednak ciąży nie było, ale to nie znaczy, że nie uda Ci się urodzić dzidziusia... teraz jesteś załamana, ale nie można tak podchodzić do sprawy, że już koniec starań... Kochana jesteśmy z Tobą!!!!!!!

MałaNadzieja nie mogę w to uwierzyć:( Gdybym mogła to bym Cie utuliła najmocniej jak potrafię. Jakie to wszystko niesprawiedliwe:(