Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eyeque

Zajdę w ciążę jeszcze w tym roku

Polecane posty

Dziewczyny ja wiem ze musze isc do gina przeciez jestem umowiona zaraz po powrocie jej z urlopu :) wtedy jej opowiem co i jak i od razu z wynikami lubego pojde :)

Gość gość
Ja tam mam nadzieje ze nie bede musiala haha :p Ja juz dawno w loziu i dzis klepiemy tvn az sie Szulim skonczy ale pewnie predzej padne. Dobrej nocki! :* Daisy

Gość gość
Aaaaga - dzieki poczytam i pewno skorzystam z propozycji:-). Daisy - noooo byle byly dwie krechy.

czesc dziewczyny alez mialam okropna noc. strasznie zle sie czulam i prawie nic nie spalam.przenioslam sie do pokoju obok aby mezowi nie przeszkadzac. teraz mnie meczy bol brzucha jeszcze. Daisy- czekam na dobre wiesci.:-).

Gość gość
Aaa wstaje i co? @! Eh! A tempka na leb na szyje 36.5 :D Eh.... Daisy

Witam i ja :) od dzisiaj wracam do normalnego systemu pracy więc jestem ok 8 do 16 ;) Daisy no wiesz.....? Agnes a czemu takie bóle miałaś? Żołądek czy co to było? Ja też słabo spałam, pogoda łóżkowa dzisiaj.. M wrócił chory, dzisiaj wreszcie go zobaczę ale to wieczorem..

Gość gość
Betka no wiem wiem. Zalalo mnie na maksa :/ Moj najdluzszy cykl, 43dc. Teraz bede walczyc o mala Mikolajke :p Widac ze zadna ze mnie romantyczka, dlatego walentynkowy cykl nieudany :D Zrobie sniadanko i zaraz bede. :* Daisy

OK Daisy wracaj tu na rozmowę ;) Czekam z kawką i stertą maili :) i papierków :)

Hej Dziewczeta, ja juz w pracy od 7 Kurcze Daisy Ty to masz nerwy ze stali z tymi cyklami :-P ale dobrze ze juz @ przyszla to chociaz wiesz na czym stoisz no i przed Toba nowy cykl i nowe nadzieje :-) Milego dzionka Kochane, ja dzis zasypiam na siedzaco

Mój Boże! Dziewczyny zrobiłam dwa testy i na obu jest krecha! Cień ale bardzo widoczny!! :D :D :D :D

Już jestem. Jakoś mi zeszło po mału. @ mnie wykańcza, mega boli, już pierwszy nurofen połknięty :) Dziewczyny to chyba jeszcze śpią :p Nic dziwnego, taka pogoda. U mnie niby rano 7 st na dworze pokazywało, ale taka piździawa, że hej! * Spisałam sobie postanowienia na ten cykl: W tym cyklu zamierzam: - mierzyć temp. dwa miejsca po przecinku - mierzyć temp. w pochwie (do tej pory pod językiem) - robić monitoring - codziennie (od 12dc do skutku) monitorować LH, E, progesteron - zrobić badanie nasienia mężowi - jeżeli będzie trzeba to wrogość śluzu - skrócić cykl - trochę spuścić szelki - ZAJŚĆ W CIĄŻĘ :D :D :D Teraz będę walczyć, zeby urodzić jeszcze w tym roku :p * Betka kochanie trzymam kciuki za Ciebie! * Bullitka jak tam? Krwawienia już całkiem ustąpiły? * Agnes - biedna się namęczyłaś, poszłaś spać jeszcze? Może to bóle już na owu? Czy myślisz, że to nie ten ból? Mam nadzieję, że nie zaprzestajecie starań tylko zgodnie z ustaleniami co 2 dzień walczycie? :) * Moja Wera coś zasmarkana, ale bez temp. więc poszła normalnie do przedszkola. Leniwa niedziela za nami, hehe. Jedno co zrobiłam wczoraj to powyrzucałam trochę naszych butów.

Aaaaga jak to?????? Który masz dzis dc??? O ja nie mogę, powaznie???? Ja piernicze pokazuj szybko foto na @ lub tu!

Aga!! Ale jazda! Jestes w ciazy!! Kochana gratuluje! Ściskam Cię najmocniej ile tylko mam dzis sily! Kochana moja :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Daisy testy wysłane na maila! Ja dzisiaj powinnam dostać @. Bo ta owu chyba była jak powinna. A skoro tydzień temu mnie tak mega bolało i test owu wyszedł pozytywny to może zagnieżdżenie miałam i to mnie tak bolało. Nie wiem, nie mam pojęcia jak to wszystko było ale chyba się udało :D

No to już mąż bedzie spokojny i nie musicie robic testow. Pędź dziś na betę! Ale się cieszę kochana, bardzo mocno Ci gratuluje, łzy mi trochę poleciały, że u mnie nic z tego, no ale tak na dobrą sprawę strasznie nie chciałam rodzic w listopadzie więc jakos się pozbieram :D Kochana super, super! Gdzie te nasze dziewczyny takie wieści je omijają! :) * Zaraz Betka i z naszych 'starych' staraczek to tylko ja zostanę chyba na polu bitwy. Ale to bardzo dobrze :) * A Ty Aaaga nie waż sie odchodzić od nas! :p :*

Aaaga gratuluję!!!!! :) Kochana strasznie się cieszę :) rety :) bym Cie teraz wyściskała :) a powiedz mi bolała Cię brzuch jak na @ teraz? Daisy chciałabym dołączyc do grona zaciążonych ale możliwe, że jeszcze razem z Toba powalczę hehe

Betka ten walentynkowy cykl był tak udany, że i Tobie się uda, zobaczysz. Ktoś musi pozostać na straży, czyli ja no i Agnes :p Agnes się niebawem przebada z mężem i też będą się cieszyć :)

Dzięki dziewczyny :) Nie odejdę w życiu! :D Zostanę z Wami. Betka mnie cały czas boli jak na @. W prawym jajniku bardzo czuję i po nim, tak jak by w macicy, chociaż w tym miejscu co mnie boli macica chyba nie jest.. Ale cycki nic nie bolą, nawet sutki, nic.

juz wstalam. bol brzucha chyba niestrawnosc. zjadlam bagietke czosnkowa i strasznie czosnek ciagle czuje i mi sie nim odbija. teraz troszke lepiej jest. Daisy- no wkoncu masz okres. tzn. no szkoda ale z drugiej strony dobrze ze jest. jeszcze ja jestem na polu bitwy. Aaaga - nooo kochana gratuluje. zaraz jade do taty sie pochorowali. zakupy zawiesc. ale slysze przez okno ze niezla wichura jest oby mnie nie zwialo z rowera:-):-):-).

Mnie tez brzuch pobolewa ale piersi nie-dziwne, bo zawsze mnie bolą dużo wcześniej.. Mam dziś 27dc a cykle 28-dniowe, więc w środę powinnam dostać @

Nie mogę wcale wejść na pocztę naszą.. chciałam te testy obejrzeć :)

Daisy po tylu dniach kochana to nie dziwię się, że cierpisz bardziej....... :(

Agnes dzięki :) Ja po bułkach czosnkowych też mam niestrawność, boli brzuch i się odbija, ale je uwielbiam i nie umiem sobie odmówić :P Daisy a na betę jutro pojadę, bo dzisiaj już za późno, wyniki i tak dopiero jutro po południu by były. Cieszę się, że ten @ dostałaś. Chociaż tyle, że nie muszą Ci wywoływać :) Dobrze, że masz plan co teraz :) To najważniejsze! Betka trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła! Zostaniesz mamusią razem ze mną :)

Evelynka - z wrazenia się nawet nie przywitalam z Tobą. Miłego dnia! Wypij jakąś mocną kawkę, ewentualnie dwie i na nogi staniesz od razu. Pogoda dziś iście szlafrokowa. Ja cały czas grzeję w kominku i wiatr tak wieje, że co chwilę muszę dorzucać., bo u nas jest tak, że wlot powietrza ciągnie powietrze z dworu, żeby nie wyciągał tlenu z chaty. Więc jak tak wieje to szybko się to drewno spala.