Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samueeela

Większość facetów to świnie

Polecane posty

Gość gość
Ile ty masz w ogóle lat, skoro seks dla ciebie to pluskanie w pianie? Taki seks uprawiają roczne dzieci ;-)

Gość Samueeela
23. A seks w wannie musi być cudowny ;)

Gość gość
a ja z partnerem lubimy również sex analny. Jeśli dwoje ludzi się kocha szanuje to to nie jest upokorzenie. Tylko inna forma miłości.

Gość gość
kobiety są bardziej aktywne gdy są gwałcone niż w związku

Gość gość
"A seks w wannie musi być cudowny" nie fantazjuj bo skoro nie próbowałaś to nie masz pojęcia co jest cudowne o co obrzydliwe, bo to tylko twoje wyobrażenia wyczytane i nic poza tym ;-)

Gość gość
sex w wannie.... próbowałam ale szczerze to nam nie wyszło. Prysznic jest lepszy. A aktywna jestem i mi i mojemu mężczyźnie bardzo się to podoba

Gość gość
W wannie to można narobić sobie siniaków, pod prysznicem co innego.Kochaliśmy się z mężem pod prysznicem ,aż ścianka działowa pierdykneła.No i wydatek.Teraz wolimy dywan.

Gość gość
no to było ostro:D Dywan tak ale stół jest ciekawy albo pralka jak akurat pierze i się rusza.

Gość gość
my mamy bardzo dużą wannę i czasem się w niej kochamy, jest fajnie, choć dużo chlupoczącej wody nie ułatwia sprawy i trzeba kombinować z pozycjami, pod prysznicem wygodniej ale też musi być duży ;-)

Gość gość
ale serio czy z mężem albo narzeczonym jak się kochacie ufacie sobie i szanujecie to anal jest taki straszny? Bo ja jakoś nie mam z tym problemów byle nie za często oczywiście

Gość gość
To straszne świnie!!!!

Gość gość
tak, z mężem anal brzydzi mnie tak samo jak z kimkolwiek innym i zaufanie nie ma tu nic do rzeczy - dla mnie d**a jest od srania a jak jakiegoś faceta kręci to może ma małego i potrzebuje takiej ciasnoty... Aczkolwiek jak ktoś lubi to niech sobie lubi, nic mi do tego ;)

Gość gość
ma dużego i super się to czuje z tej drugiej strony. Ale jak ktoś nie lubi to nie robi i po temacie

Gość gość
zaraz zaraz ... mit o tym ze w d***e jest ciasniej dawno został obalony ciasna cipka to ciasna cipka w dodatku jak wycwiczone miesnie kegla to zaden zwieracz nie dorówna w sexie alanlym chodzi o to , ze pewna grupa kobiet i to wcale nie mała , ma orgazmy ta drogą sexu i te orgazmy są silniejsze od tych gdzie sex jest waginalny , zas faceci coś tam widzieli na filmach i mysla , ze to takie fajne tez sex analany a ja twierdze przereklamowany dla faceta , dla kobiety ....?:) to indywidualna i inna sprawa , ale ja tam wole jak kobieta ma orgazm z ejakulacją to jest dopiero frajda , a podczas sexu analnego go nie doswiadczy