Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia nie gosia

ile kasy wydajecie na swoje potrzeby miesiecznie pytajnik

Polecane posty

Gość gosia nie gosia

chodzi o kosmetyki i ubrania, mogą być przykłady

Gość czerwony gorset
tyle ile mamy na to przeznaczone :D

Gość to ja mam inaczej
ja naprawdę bardzo duzo, ale m-c miesiacowi nierowny, bo we wrzesniu wydalam na siebie ponad 1000zł, ale w pazdzierniku raczej nic nie kupie z ubrań i listopadzie pewnie tez

Gość mamaizona
różnie, tak jak osoba wyzej jednego miesiaca bardzo duzo innego malo:)

Gość dośc duzo
np w tym m-cu 2 kurtki na zimę 1000zł botki i kozaki 350 torebka 170 spodnie i bluzka prawie 200 krem do twarzy 80 perfumy 250 ale to wszystko bede miala na jakis czas w następnych miesiacach nie przewiduje wiekszych wydatkow;)

Gość gość
400 zl moesiecznie

Gość ja srednio 500zł
na siebie i ok.300 na dziecko

Gość mozna powiedziec ze ja jestem
to naprwade roznie w tym miesiacu fryzjer 150 kosmetyczka 220 buty i torebka 300 plaszcz 250 kosmetyki 150

Gość mama nastolatka
okolo 500zł, czasem mniej czasem duuzo wiecej

Gość wiśnióweczka
Ja bardzo różnie, jeżeli chodzi o kosmetyki to niewiele, ale już ubrania to spory wydatek. Myślę, że średnio 500zł/m-c chociaż są miesiące, że wydaję dużo więcej /zakup butów, kurtki itp. albo jakieś okazje-wyjścia/ i są takie, że mniej.

Gość to zalezy od lekarza
bardzo duzo, bo takie też mam potrzeby;)

Gość gość
U mnie wychodzi ok. 100zł. Czyli podkład, krem, balsam, szampon, odżywka. To wystarcza mi na miesiąc...Ubrania kupuję raz na ruski rok, bo po prostu mnie nie stać, muszę na bieżąco kupować wszystko córeczce, a to najważniejsze. U fryzjera byłam ostatni raz 5 lat temu..No ale nie jest mi to potrzebne... Mam i tak ładne i mocne włosy...podcina mi koleżanka.

Gość gość
miedzy 400 a 800 zl 800 to najczesciej w sezonie zimowym I nie licze tu fryzjera ani kosmetyczki-na to mam osobna kase :)

Mam i tak ładne i mocne włosy xxxxxxxxxxxxxxxx a Twoim zdaniem do fryzjera chodza tylko Ci, co maja brzydkie i słabe włosy??:D

Gość gość
duzo za duzo :) ale napewno ponad 1000 zl

Gość gość
1000zł na rok, to i tak wydaje mi się duzo. Nie mam potrzeb typu dwie kurtki na sezon, przewaznie jak już kupuję kurtkę to mam na parę sezonów to samo buty typu kozaki, Denerwują mnie pełne szafy ciuchów, w których nie chodzę, a jezeli ubrania są nie zniszczone to wyrzucać szkoda. I w ogóle pod tym względem jestem strasznie eko,

Gość gość
Jeżeli ktos ma długie proste włosy, z naturalnym kolorem to po co niby ma chodzić do fryzjera?

Gość gość
Do fryzjera chodze raz na pare miesięcy...po prostu nienawidzę obcinac włosow. jak już ide to koło 100 płace. W tym miesiącu wydałam 230 u kosmetyczki na depilacje woskiem i paznokcie. Kupiłam sobie buty za 100. Nastepny wydatek to będzie płaszcz na zime i czapka do tego.

tez mam dlugie i proste:D a chodze na saune na wlosy, degażowanie i pogadać:D, ostatnio dorzucilam kolor o ton ciemniejszy niz moj naturalny;)

Gość dośc duzo
Denerwują mnie pełne szafy ciuchów, w których nie chodzę, a jezeli ubrania są nie zniszczone to wyrzucać szkoda. xxxxxxxxxxxxx ja nie wyrzucam, bo wszystko mam jak nowe, sprzedaje na allegro i kupuje następne:)

Gość gość
tak sobie myslę, że wydawać 1000zł na swoje potrzeby na miesiąc to trzeba byc strasznie próznym człowiekiem, ale w sumie każdy wydaje na co chce,

Gość dośc duzo
czemu próznym??? ja lubie ladnie wygladac, stac mnie na to wiec czemu nie??;)

Gość gość
Pewnie, że jak kogoś stać to czemu nie. Mnie niestety nie stać i kupno ubrań to rzadko się zdarza niestety...aż zazdroszczę Wam kobietki;) Fajnie, że możecie sobie pozwolić.

Gość gość
uwazasz , że ktoś kto wyda przykładowo 200-300zł miesięcznie na swoje potrzeby wygląda brzydko?

Gość no bez jaj 1000
zł to nie jest dużo na siebie, dobra odziez, buty, torebki i kosmetyki kosztuja, ale nikt nie wydaje tyle miesiac w miesiac przecież:)

Gość gość co mało wydaje
no to fajnie macie:) ja jakieś zakupy ubraniowe czy buty to kupuje raz na kwartał:)

Gość dośc duzo
[zgłoś do usunięcia] gość uwazasz , że ktoś kto wyda przykładowo 200-300zł miesięcznie na swoje potrzeby wygląda brzydko? xxxxxxxxxxxxx nie uwazam, tak, bo kazdy ma inny gust:) jednemu podoba sie torebka za 80zł innemu za 180, ale to nie znaczy,ze jest brzydsza bo tańsza:) i to samo tyczy sie innych rzeczy(kurtki, buty itp)

Gość dośc duzo
chodzilo mi bardziej oto,ze MI podobają sie te drozsze rzeczy:)