Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia nie gosia

ile kasy wydajecie na swoje potrzeby miesiecznie pytajnik

Polecane posty

Gość heh no dokladnie
ja mam dokladnie to samo, dokładnie:D

Gość gość
w staniki to lepiej droższe zainwestuja,watpie czy taki za 20 zł jest dobrze wyprofilowany z oddychajacego materiału,mozesz sobie krzywde zrobic

Gość gość
nie jestem ze wsi i napisalam że to sukienka, jakbyś chciala wiedzieć idiotko to widzialam baaaaardzo podobną we fleshu( nie pamietam z jakiego sklepu) i kosztowala ponad 200zł. A jak wg ciebie ubiera się ktoś ze wsi?!! Jesteś pusta jak bęben maszyny losujacej przed zwolnieniem blokady... I zapewne ubrania kupujesz u Zienia :p

Gość gość
Takie dwa bezszwowe zakladam na siłownię, nie noszę ich codziennie.

Gość heh no dokladnie
no w panterkę:D ubieraja sie buraczki ze wsi, w miescie nikgo nie widzialam :D Jesteś pusta jak bęben maszyny losujacej przed zwolnieniem blokady... I zapewne ubrania kupujesz u Zienia ................... no po tym teksie,ze mam zadnych wątpliwości wieśniaro skąd jestes:D

Gość gość
Poogladaj sobie magazyny o modzie, bo jesteś sto lat przed nasza era. Pozdrawiam cię środkowym palcem:d

Gość heh no dokladnie
magazyny o modzie:D ty i moda:D chyba raczej tandeta:D(.I..)

Gość dolegliwosssc
no ta z panterką jest dobra:D dziewczyno to juz dawno jest niemodne:D i ta jakość z Pepco -MASAKRA!!!! ale rozumiem,ze mozesz nie miec pieniedzy tylko nie nos tej panterki, bo obciach sobie robisz

Gość gość
Czasami tanim kosztem i doborem odp dodatków można fajnie wyglądać, ale do tego trzeba mieć jeszcze wyobraźnię... Nie będę z tobą dyskutować bo nie ma sensu. Swoje kompleksy leczysz hejtowaniem, dno totalneeeee

Gość gość
Mariusz Przybylski:" zwierzece printy wracaja niemal w każdym sezonie, tej jesieni rządzi total look i okazujesie, że można w całości ubrać się w drapieżne desenie i być trendy..." co do jakości zgadzam się w 100% ale za 3 dychy nie bedzie mi szkoda

Gość heh no dokladnie
no tak sobie tłumacz, nakupi kiczu i myśli,ze jest trendy:D

Gość gość
Ale panienki wiedzą lepiej haha

Gość heh no dokladnie
jasne,ze lepiej wiem skad ty wzięlaś ten teskt:D rozumiem,ze kompozycja wlasna ................. przeczytaj: No więc absolutnym hitem są ćwieki można je znalezć wszędzie na butach , ubraniach , torebkach , plecakach , lusterkach oraz w formie bransoletek , kolczyków , pierścionków , naszyjników itd. Modne są też flagi USA itd , fajnie się prezentują i ogólnie są ekstra !!!!!!!!!!! Modne są też getry z norweskim wzorem . I inne różne rzeczy .

Gość gość
nakupi hahahaha jesteś coraz lepsza

Gość heh no dokladnie
c.d. panuje teraz moda na jeansowe bezrękwniki,maxi,przeróżne nakrycia głowy,a'la sztyblety,spodneki a'la sweetdreams,koszule mgiełki,koszule z babcinym kołnierzykiem,opaski w stylu hippie(takie doodoła glowy) xxxxxxxxxxxxxxxxxxx to jest najowsza moda a nie ta twoja panterka:D

Gość gość
przydal by ci się STOPERAN bo cię niezle posralo... Kup poniedzialkowy flesh a jak cię nie stac to popros pania z kiosku żeby przeczytala ci z okladki: Trendy- to będziemy nosić jesienią. oj oj oj o twoich cwiekach nic nie piszą... tymbardziej o reszcie wynalazków, które są z zeszłego sezonu.

Gość gość
ale pie.przycie bzdury,pantera jest ponadczasowa

Gość gość
Też wiem ŻE PANTERKA JEST ZAWSZE MODNA

Gość heh no dokladnie
idź sobie do sklepow i zobacz:D to nie ja robie z siebie idiotkę smigając w panterce, ale moze u cb na wsi nikt sie nie zna i myslą,ze jesteś:classic_cool: hahaha tymczasem zegnam speca od wiejskiej mody:D

Gość gość
Mam w d***e co jest modne, wazne co się komu podoba. Wierze w to że można extra wyglądać za mała kase

Gość heh no dokladnie
i nie pisz sama ze sobą:D rozdwojenie osobowosci masz:D jakos ip jest takie same:D

Gość gość
Bezmozgowi skończyły się argumenty... nakupi- kto tu jest "wiesniara"

Gość gość
Nie pisze sama ze soba to bylo do ciebie deklu

Gość żonkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
26.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość Mam w d***e co jest modne, wazne co się komu podoba. Wierze w to że można extra wyglądać za mała kase Dokładnie, ja też nie lecę ślepo za modą, chociaż tego się nie da uniknąć, bo wiadomo, iż sklepy też wstawiają akurat to, co w danym sezonie jest modne. Generalnie mi np. szkoda jest 200 zł na bluzkę, dlatego kupuję tańsze, w sieciówkach, na wyprzedażach albo w lumpkach. Buty np. na zimę to wydatek ok. 150-200 zł, kurtka 200-300, spodnie 100zł, itd. droższych nie kupuję. A z tymi wydatkami to różnie, zależy od miesiąca. Zawsze na początku jesieni/zimy jest najwięcej wydatków, bo jednak zimowe ubrania i buty kosztują więcej, albo jak np. jest jakaś impreza-wesele, sylwester, komunia itd. też sporo kasy idzie, bo trzeba się ubrać, fryzjer itd.

Gość mama pracującaaaaaaa
ja bardzo duzo wydaję na siebie zreszta na dziecko tez, mąz jest trochę mniej wymagajacy, tzn. tez lubi droższe i markowe rzeczy, ale nie potrzebuje takiej ilosci jak ja:D

Gość gość
nie kłóćcie się- "pantera" owszem jest znowu modna, ale zwierzęce printy są trudne w noszeniu i łatwo o efekt kiczu i wygląd Krychy bufetowej z dworca PKS z wczesnych lat 90-tych. Horodyńska się nie dawno odstawiła w kostium w "panterę"- niby Stella McCartney, a wyglądało to słabo.. ja osobiście ze zwierzęcych wzorów toleruję tylko motywy wężowe, np na torebkach i butach, ale jak ktoś lubi "lamparty", to niech nosi, tylko uwaga, bo trzeba umiejętnie zestawiać, a i tak wielu osobom cętki kojarzą się wyłącznie z obciachem- bez względu na to co głosi naczelna Vouge'a- więc trzeba się liczyć, że niektórzy będą się krzywo patrzeć..

Gość gość
Ja kupuje drogie rzeczy ale uniwersalne,nosze je potem kilka lat

Gość gość
Jak ktoś bezsensu atakuje to trzeba się bronic. Z pantery mam jeszcze bluzę z kapturem. Do tego zawsze gladka, czarna reszta.Co do kiczu, wiem że jest cienka linia... Ale spojrzcie na te blogerki modowe, niektóre sam kicz a jednak hit hehe

Gość gość
nie wyobrażam sobie jak można oszczędzać na sobie- ja bym nie chciała marnować najlepszych lat życia na ciągłe ciułanie. chcę korzystać z życia: mieć fajne ciuchy, perfumy, mieć życie towarzyskie, jeść na mieście itd, a nie chodzić w dresach po kimś w nieogrzewanym mieszkaniu.. poza tym uważam, że moje podejście jest bardziej konstruktywne, bo jakbym się skupiała na tym jak tu gospodarować niewielkim budżetem i przeżyć, to bym nadal smażyła fryty w macu i wegetowała, a tak to po prostu szukałam cały czas bardziej dochodowych zajęć i mam teraz w miarę wygodne komfortowe życie i nie muszę wszystkiego sobie odmawiać.

Gość mama pracującaaaaaaa
macie rację, sama lubie motyw panterki(a moja znajoma ma fiola na punkcie zebry:D) i mam delikatny jej motyw na kilku ubraniach, kilka lat temu to był mega hit, ale moda co jakiś czas się powtarza:) wszystko wygląda fajnie jak nie jest przesadzone,ale nie sadze wlasnie "gościu od panterki",ze chodzisz w dresach w panterke wiec ok:) niedawno byla u mnie w pracy babka w sukience z w panterkę i do tego miala kobaltowe rajstopy, moim zdaniem fajnie to przełamała, bo jakby miala czarne było by juz tandetnie moim zdaniem a i plaszcz na to kobaltowy, naprwde fajnie to wyglądało, chociaz to nie moje klimaty:)