Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiołkowapani1

Konkubinat to dla mnie nie związek

Polecane posty

Gość fiołkowapani1

To jest tylko i wyłącznie moja opinia, nie toleruję takich "związków". Jak dorośli ludzie się kochają to biorą ślub a nie bez konsekwencji zmieniają partnerów i roznoszą choroby weneryczne

Gość gość
to wsadź sobie palec w duupę

Gość praktyczna pani domu
graja dwie kaczki w statki jedna mowi do drugiej H5N1

Gość gość
a kogo to obchodzi?

ale mówisz o związku czy o zmienianiu partnerów, bo nie rozumiem a jeśli tak, to tym samym nie tolerujesz rozwodów? no to witamy w średniowieczu :) \

Gość gość
racja, małżeństwo to mażeństwo

Gość gość
fakt, kiedyś takie "związki" były wytykane palcami a i rozwodów było mniej

Gość gość
A dlaczego mają zmieniać partnerów jak rękawiczki? Ja żyję w "konkubinacie" od 13 lat, w tym czasie wybudowalismy dom, mamy 3 dzieci i papierek w niczym nie jest mi potrzebny.

Gość gość
a czy to jakaś filozofia iść do USC czy facet cie nie chce i jesteś tylko środkiem zastępczym w oczekiwaniu na inną?

Gość gość
Sama pewnie zyjesz w związku małżeńskim z JEDNYM partnerem, więc co się tak boisz chorób wenerycznych? :)

Gość gość
a jakie to niby konsekwencje sa w malzenstwie gdy ktos zmienia kochanki/kochankow? i od kiedy malzenstwo jest gwarantem braku zdrad?

Gość ostatnigosć
hahaha, czyli kochanki i kochanków w małżeństwie/roznoszenie chorób wenerycznych tolerujesz? :)

Gość gość
Jest to problem, bo np. moja rodzina naciska na wesele, a ja wesela nie chcę. Nie zrobię to się poobrazają i będzie kwas, więc żyjemy w konkubinacie już 10 rok :P

Gość gość
sąsiedzi żyli w konkubinacie mnóstwo lat, aż im do łba strzeliło wziąć ślub i zaczęło się, czekam teraz kiedy się nawzajem pozarzynają.....

Gość gość
Ja nie zamierzam się żenić, żyję w konkubinacie 11 rok i twoje "nietolerowanie" mi zwisa

Gość gość
bo po śłubie to każdy partner/partnerka zmienia się o 180 stopni ahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość fiołkowapani1
gdyby ci zwisało to na temat bys nie wchodziła, a tak naprawdę żal ci d**ę ściska bo zawsze będziesz tylko konkubentką

Gość ostatnigosć
swoją drogą ten facet wytrwale oczekuje na inną...13lat, twardy jest :):) Ludzie, jakie Wy tu pierdy piszecie, no w głowie sie nie mieści :) Żeby sugerować kobiecie, która żyje 13lat z jednym partnerem, maja dzieci, dom- ze jej facet czeka na inną? Powaliło Was totalnie. Dla mnie konkubinat jest takim samym zwiazkiem jak małżeństwo. Nie wnikam czemu ktos nie chce śłubu, ba! często nie wnikam, czy ktos ma ślub czy nie- po co mi ta wiedza?? Mają ludzie dzieci, zyją razem pare lat- traktuję ich jak małżeństwo i już.

Gość zwolenniczka konkubinatu
oh, ja uwielbiam takie tematy :) Szczerze bawi mnie, jak "ostatnie obrończynie moralnosci" wyzywają inne babki od konkubentek, od darmowych kucharek, r****czek i, moje ulubione, jak dzieci z nieformalnych zwiazków wyzywają od bękartów :) A wszystko pod płaszczykiem obrończyń moralnosci, wiernych katoliczek :) Uwielbiam :) I dołaczam sie do konkubentek- my też juz sporo bez ślubu, jedno dziecko.

Gość jajasiewypowiem
a potem po śmierci partnera rozpacz bo większość jest za tepa żeby usystematyzować sprawy majątkowe za zycia, i zostaje jedna z drugą z łąpą w nocniku a dom przechodzi na rodziców i rodzeństwo

Gość fiołkowapani1
ocho zleciały się konkubiny i teraz będą dostawać orgazmu jak to jest cudownie nie być małżeństwem

Gość gość
cóż zrobić, niektórym potrzebne jest kościelne albo z USC, pozwolenie na prywatne pier.do.lenie, a innym nie , i co chodzi, obesrańce???

Gość gość
10 lat żyję w takim związku i nie obchodzi mnie opinia innych na szczęście

Gość gość
tjjaa bierz slub z facetem po roku czy dwoch bo ludzie beda krzywo patrzec a potem sie rozwidz bo uzansz ze nie pasujecie do soebie, ze on nie chce dzieci, ze to ze tamto :p kazdy ma wolna wole i gdzies to co mysla inny tylko prywmitywni i niedowartosciowani ulegaja naciskom i przejmuja se gadaniem innych

zawsze jak jest fajny temat to ja nie mam nic na przegryzkę...a co to za komedia bez przegryzki?

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] fiołkowapani1 gdyby ci zwisało to na temat bys nie wchodziła, a tak naprawdę żal ci d**ę ściska bo zawsze będziesz tylko konkubentką " Jeśli już to konkubentem I co ci kobieto z tego małżeństwa? Lepsza się czujesz? Widocznie nie masz innych zalet Ślub mogę wziąć w każdej chwili ale jesteśmy z moją kobietą przekonani że do d**y on nam potrzebny Nie zrobimy tego dla rodziny bo takie mają widzi mi się I żal mi małżonka, chyba bym się powiesił mając tak ordynarne, zakompleksione babsko u boku

Gość gość
skocz do abc zawsze blisko ;-)

Gość gość
o matko, to ty potrzebujesz papierka, by zaufac partnerowi? a co jak po slubie cie zdradzi?

Gość gość
oni musza miec wszytsko na ppaierze bo wiesz...slowo pisane :p :p a poza tym co powiedza inni i jak to bedzie co pomysla itp