Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mezatka splatka

podoba mi sie brat meza

Polecane posty

Gość BezbożnicaSekutnica
To bardzo proste: nie trzeba pokazywać cycków, wystarczy spojrzeniem dać mu do zrozumienia, że jest się zainteresowaną, uśmiechnąć się zalotnie, kiedy nikt nie widzi. Jeśli spotkacie się na przykład w wąskim korytarzu lub w drzwiach to otrzeć się przez sekundkę. To są króciutkie chwile - resztę czasu rozmawiać z mężem i resztą rodziny i nie zwracać na niego uwagi. Ja tak zrobiłam od podstaw, kiedy nie było żadnych dotknięć ani niczego podobnego co spotkało autorkę. Po paru takich rodzinnych spotkaniach dostałam smsy bardzo podobne do tych, które dostawała autorka "ładnie dziś wyglądałaś na urodzinach" etc. Potem wystarczył niecały miesiąc gierek, wyjazd żony i wyro :D

Gość mezatka splatka
bezbozna dajesz swietne rady tylko nie wiem czy bede w stanie je wszystkie zastosowac czy bedzie do tego w ogole okazja. okaze sie jutro.

Gość pilksiezyc
Ta gorzej jak ten brat ma niezłą beke z Ciebie autorko.:D a masz siostre? Moze podeslesz ja mężowi?

Gość mezatka splatka
no nie sadze zeby on to robil dla zartu, przeciez ryzykuje tak samo jak ja.

Gość ta od byłego
No temat z******ty. Kupuje sobie na wieczór wino i dalej "Moda na sukces":) zawsze możesz zaserwowac gorący kubek na bogato żeby się nie domyslil. Wydaje mi się że napalony brat was sprzeda niechcący swoim zachowaniem

Gość BezbożnicaSekutnica
To nie jest żart z jego strony, wysłał więcej sygnałów niż Autorka, tymi smsami "co będziesz mieć na sobie" i "myślę o Tobie" czy jak to tam było. Sam się bardziej podkłada niż ona. Nie musisz stosować wszystkich, jest dokładnie tak jak mówi mężatka: jeśli jest chemia między dwoma ludźmi to najbardziej niewinny gest jest erotyczny.

Gość mezatka splatka
no mam nadzieje ze to wszystko wyjdzie... boje sie ze bede sie zachowywac nienaturalnie.

Dobrnęłem do końca tematu. Po pierwsze gratuluje autorce odwagi. Po drugie gratuluję autorce nadziei na to,że może coś poza romansem z tego wyjdzie. Po trzecie tak sobie myslę że zarówno ty jak i brat męża jesteście pełnoletni tylko i wyłącznie dlatego,że odebraliście dowód tożsamości, bo tylko małolaty nie potrafią się określic i zawsze wszystko na okrętkę robią. Po czwarte gratuluję głupoty, bo ŻADEN facet nie pomyśli o związku z kobietą, która daje się uwieśc jak 15-latka. Po piąte chciałbym pogratulować wypełniania co do joty poleceń kogoś, kto prawdę powiedziawszy w d***e ma co stanie się z Twoim życiem i jakie będą konsekwencje rozpoczętego romansu. Po szóste - ne cudzołóż 🖐️

Gość BezbożnicaSekutnica
Jak się człowiek za bardzo stara to jest nienaturalne, zachowuj się tak samo jak przez poprzednie lata :D

Gość mezatka splatka
postaram sie chociaz to na pewno nie bedzie latwe...

Gość pilksiezyc
Chemia między DWOMA ludźmi mówisz...

Jeżeli bracia od małego ze sobą trzymali to najprawdopodobniej brat mężą zbiera dowody na ciebie, a za jakiś czas pokaże Twojemu mężowi jakie z Ciebie ziółko.

Gość BezbożnicaSekutnica
Przepraszam, miałam napisać dwojgiem ludzi lub dwoma osobami (poprawna byłaby też forma dwiema osobami) :)

zbereznik ja to wiem, ty to wiesz, ale autorka i zdradzająca część kobiet wypowiadających się w tym temacie nie uwierzy dopóki autorka sie na bracie męża nie zawiedzie. Przecież logiczne jest,że jeżeli on chciałby seksu i był tak napalony na autorkę jak z opisu wynika, to chociazby miał na rzęsach stanąć to seks byłby dzisiaj ;)

"Po czwarte gratuluję głupoty, bo ŻADEN facet nie pomyśli o związku z kobietą, która daje się uwieśc jak 15-latka." Eee, tam, jakoś nam z mężem stuknie niedługo 15 late, a wskoczyłam mu do łóżka na czwartej randce :D Żałuję, że nie na pierwszej ;)

Patologiczne przypadki gdzie mąż i żona puszczają się jak im się chce nie są normą, a ja opisuje normalne zachowania normalnych ludzi

Gość mezatka splatka
wiecie co teraz do mnie zadzwonila jego narzeczona jak zobaczylam ze dzwoni to mi serce zamarlo. pytala sie jaki prezent dajemy tesciowej bo oni nie chca tego samego kupic. tak mi sie ciezko z nia rozmawialo, normalnie nogi jak z waty az musialam usiasc i ona sie zapytala czy mnie obudzila bo tak dziwnie mowie. :) ale mi glupio teraz masakra nie wiem jak jej spojrze w oczy.

Gość BezbożnicaSekutnica
Oj, autorko, musisz w sobie wyrobić pewną twardość na takie sytuacje, jeśli chcesz to pociągnąć ku wiadomemu skutkowi.

Gość mezatka splatka
maz wlasnie wrocil ide zjesc z nim obiad niedlugo wroce.

Gość ta od byłego
Ta narzeczona też może to wyweszyc

Gość ta od byłego
Dobrze że jeszcze obiady was łączą. Zaserwuj mu w najblizszym czasie czarną polewkę. I problem z głowy.

mężatkazdługimstażem - norma to norma . Normy zawsze sa ustalane by społeczeństwo mogło sprawnie funkcjonować. Tylko patologiczne przypadki maja inną definicję norm. Sory kotku pod ch*j to nie ze mną ;)