Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mezatka splatka

podoba mi sie brat meza

Polecane posty

Gość gość
"mało inteligentny" heh ... nie uważam siebie za nazbyt inteligentnego to fakt, jestem również świadom iż społeczeństwo zalicza teraz poważny pik intelektualny w dół jednakże ogarnia mnie przekonanie iż w hierarchii intelektualnej stoisz jeszcze niżej.

Gość gość
ludziom nie moze sie pomiescic w ciasnych glowkach ,ze inni robia takie rzeczy , niestety robia :-0

Gość gość
malo tego , sa przypadki milosci kazirodczej , pomiedzy rodzenstwem ciotecznym , kuzynostem ,spokrewnionych ze soba ludzi.

nie, nie zdradzalam meza przed slubem, w ogole nie zdradzilam nigdy nikogo, nawet jesli mi sie ktos podobal. teraz to jest zupelnie cos innego.

w ogole nie rozumiem ludzi, ktorzy mnie oskarzaja, ze to prowokacja, nie potraficie zrozumiec, ze w zyciu zdarzaja sie naprawde rozne sytuacje? a jesli uwazacie dalej, ze to co pisze to nieprawda, to nie wchodzcie tutaj, nie czytajcie i nie komentujcie, bo to sie juz powoli robi nudne.

Gość gość
nie rozumiem dlaczego doszukujecie sie tu prowokacji ? ja znan jeszcze bardziej pogmatwane scenariusze z zycia wziete . i odczepcie sie naprawde nie podoba sie to won stad .

dzwonila do mnie z 15 minut temu jego narzeczona masakra. pytala sie czy chcemy jechac z nimi jednym samochodem, bo ona nie bedzie pila, to nas podwiezie potem do domu zebysmy mogli oboje sobie wypic. masakra, no po prostu masakra, ale mi sie jezyk platal jak z nia rozmawialam, glowa mala. :)

Gość gość
masakra:-Omasakra:-Omasakra:-Ojarasz sie jak 15-letnia siksa:-Ona kilometr to smierdzi prowokacja imbecylko do kwadratu:-Ojak juz zmyslasz to sie postaraj bo k***a noz sie w kieszeni otwiera przy takiej durnocie

Gość gość
autorko dobrze robisz , nie daj sie tym durniom zakompleksionym . przeciez anonimowo czuja sie kims , bo w rzeczywistosci zapewne nie maja nic i sa zerem.

Gość gość
kretynko ty pierwszy raz w zyciu widzisz brata meza i jego narzeczona czy k***a o co kaman???:-O chyba tego brata meza znasz o niemal tak samo dlugo jak twojego meza:-O glupia g****aro.Zaloze sie ze jestes p*****lnieta gimbuska ktorej sie nudzi

Gość gość
to jak, jedziecie w końcu jednym samochodem?

tak, jedziemy jednym, maja u nas byc o 18.30. ale sie denerwuje, nie macie pojecia jak. :) z tego stresu tak mi sie trzesly rece, ze nie umialam paznokci normalnie pomalowac.

Gość gość
a ta jego narzeczona to narzeczona ? w sensie sa po zareczynach czy tylko tak na nia mowisz i jest poprostu dziewczyna jego?

no nic, bede sie zbierac, juz jestem ubrana musze sie tylko pomalowac i wlosy dokonczyc robic bede miala takie fale delikatne. jesli przezyje dzisiejszy wieczor i nie dostane zawalu to sie odezwe jutro albo po powrocie, chociaz watpie, zebym jeszcze miala sily. dziekuje wszystkim za dobre rady, trzymajcie za mnie kciuki, zeby wszystko dobrze poszlo. :)

Gość co ci ma pojsc dobrze
jak koles chce cie tylko przeleciec. a ty do tego dorabiasz epopeje.skad biora sie takie niemoty jak ty??? stary cie kijem robil czy co???

Gość gość
dokladnie.Koles chce cie tylko przeleciec o tyle Bo co? nagle po ilus tam latach sie zakochal? no prosze cie. moj maz tem ma brata i fakt,zdradzalam go z nim.Byly motyle w brzuszku,emocje.I moze uwierzysz moze nie ale wyznal mi milosc co mnie zatkalo.Kilkakrotnie.I co? zwykle zauroczenie moja osoba,nic pozatym.Skonczylo sie bez zgrzytow i porywow

Gość gość
to jest ta sama kretynka ktora pisala ta opowiesc o nauczycielu syna w UK. Ta sama imbecylka.

Gość gość
Autorko omijaj niektore komentarze , w ogole nie zwracaj na nie uwagi , ignruj , to samo inni. Niech sobie pisza ze prowokacja ,d**acja , osracja... Niech sie jaraja ,ze sa tacy sprytni i inteligentni ,ze oskryli prowokacje :-D jakby conajmniej odkryli nowa teze w z dziedziny fizyki kwantowej :-D To jest ich osobisty sukces na kafe :-D Wzrasta im poczucie wartosci ,ze sa az tacy madrzy .

Gość gość
lepiej nie pisz wszystkich charakterystycznych szczegolow , stosuj jakies zamienniki.

Gość fanka tematu
Ciekawe czy ten brat przer****ł ją juz czy jeszcze nie. Jak myślicie?

Gość gość
hehe, kretynka

Gość gość
Nie wazne czy to prowokacja czy nie prowokacja, Jesli to wszystko tutaj jest prawda to autorka jest skonczona idiotka. Zniszczy zycie wielu osobom. I kiedys to zlo do niej wroci. Pakuje sie w cos co nie ma zadnego sensu ani przyszlosci, naiwnie wierzy ze ten gosc zostawi dla niej narzeczona , wlasnego brata, i rodzine- bo przeciez po takim numerze watpie zeby rodzina go przyjela z otwartymi ramionami, a autorka naiwnie wierzy ze oni moga byc razem. Ma wrazenie ze jest na poziomie nastolatki ktora naczytala sie milosnych historii rodem z brava girl. Przeraza mnie to jak moze byc kobieta taka glupia.

Gość gość
"ludziom nie moze sie pomiescic w ciasnych glowkach ,ze inni robia takie rzeczy , niestety robia" NIE O TO CHODZI "nie rozumiem dlaczego doszukujecie sie tu prowokacji ? ja znan jeszcze bardziej pogmatwane scenariusze z zycia wziete . i odczepcie sie naprawde nie podoba sie to won stad ." NIE O TO CHODZI. CHODZI O STYL PISANIA AUTORKI I O KILKA DETALI KTORE WZAJEMNIE SIĘ WYKLUCZAJĄ, CO OZNACZA, ŻE TEMAT JEST ŚCIEMĄ. I CI, KTORZY TEGO NIE WIDZĄ, SĄ MAŁO INTELIGENTNI. TAKA PRAWDA.

Gość gość
Wiec o jakie detale tak chodzi ? Przyklady cytaty cokolwiek co w tym wszystkim się wyklucza lub "śmierdzi"

Gość gość
ciekawe czy to prowo.