Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Współczesne młode kobiety są strasznie leniwe i wybredne

Polecane posty

Gość gość
to kwestia tego z jakimi sie umawiacie kobietami jesli zamiast milej cichej dziewczyny w okularach wybieracie lafirynde z dyskoteki z cyckami na wierzchu to nie mamy o czym rozmawiac i stad wasza frustracja bo lafirynda wymaga otoczki

Gość gosciaa
wlasciwie dziwie sie czemu ta kolezanka nie zaplacila za kawe' moze rzeczywiscie zapomnial kasy a na nastepnym spotkaniu on zaplaci i tyle a jesli widac byloby ze naciagacz to do widzenia i tyle moze stracila fajny zwiazek:)

Gość gość
Możliwe że autor jest zaradny, pracowity, dobrze zarabia, Niestety, nawet bogactwo Ci nie pomoże jeśli jesteś paszczurem :P

Gość gość
Bo prawdziwej szkoły nie zaznały. Szkoły w domu, szkoły w gimnazjum. Brak zasad, moralności autorytetów w przestrzeni publicznej zbiera owoce. Lepiej to chyba już było.

Gość gosciaa
kobiety to tez wzrokowcy:) mamy prawo wy szukacie najlepszej sztuki przeciez

Gość gosciaa
"Bo prawdziwej szkoły nie zaznały. Szkoły w domu, szkoły w gimnazjum. Brak zasad, moralności autorytetów w przestrzeni publicznej zbiera owoce. Lepiej to chyba już było." a wspolczesni mezcyzzni jakie maja zasady moralne?

Gość gość
jasne, że macie prawo ale bez przesady z wymaganiami bo później albo dzielicie się "swoimi" facetami z inną albo jesteście same.

Gość gość
Gdyby kobiety nie wymagały, to zamiast facetów by banda pijaków, zaniedbanych leniów po świecie chodziła. No i co, że wymaga by miał mieszkanie x pokoi? A facet co nie będzie tam mieszkał i z tego korzystał? A jak auto to nie będzie nim jeździć tylko ją wozić? Nosz wielkie mi wymagania w dzisiejszych czasach prawko mieć :D Znam tyle kobiet z autami i prawkiem, że ciekawe na co jej facet z autem :D Co do wzrostu i penisa- a faceci też nie chcecie jak najlepszej partnerki? Rzeczywiście widać, szczególnie po otyłych kobietach jakie to mają powodzenie, mimo, że są wspaniałymi osobami. Kolejna sprawa to taka, że faceci często utrzymują też ambitne kobiety, które studiują, które robią kursy, a w dodatku zajmują się domem i dzieckiem, więc wcale nie jest powiedziane, że leniwe. Tak jak ktoś wyżej powiedział, nie macie już czym kobiecie zaimponować, bo często kobiety są bardziej ambitne i zaradne. Kiedyś faktycznie tak było, że facet pal licho czy brzydki czy ładny, ale miał dobrą pracę, mieszkanie często z zakładu pracy i już nie musiał szczycić się poziomem inteligencji itd. Dam sobie rękę uciąć, że w tej dyskusji wypowiadają się faceci, którzy siedzą na utrzymaniu mamuni, bezrobotni, bez samochodu czy mieszkania i cwaniakują zza monitora ;) Ps. Ja mam i wykształcenie i dobrą pracę i samochód i kawalerkę ;)

Gość gość
Porządni normalni mężczyźni, których mało, która dziś chce mają stare i trwałe zasady moralne. Wierni partnerce, szanują partnerkę, itp. chyba nie muszę Ci mówić.

A co to za problem żeby laska postawiła kawe piwo kolacje czy cos. Normalna rzecz, jak zaprasza to już wgl

Gość gosciaa
"jasne, że macie prawo ale bez przesady z wymaganiami bo później albo dzielicie się "swoimi" facetami z inną albo jesteście same" to takie cuda wymagane przez nas? zeby nie zdradzal nie pil nie bil myl sie? pracowal co z tego wykreslic?

Gość gość
kobiety dziela sie na d****i jawne i ukryte, ktore kochac, zadne

Gość gość
kobiety to materialistki i żadna w mniej zarabiającego czy posiadającego nie spojrzy. Kobiety wolą być kochankami bardzo dobrze zarabiających gości nawet jakby je bili, poniżali itd. prędzej bezrobotna lecz czuła, kochająca, zaradna kobieta znajdzie partnera niż jej męski odpowiednik a nawet ktoś lepszy od niej.

Gość gość
Nie chodzi o pieniądze,ale sposób w jaki się zachował. Tak jak napisałąm, nie wymagam płacenia za siebie. Jeśli facet spotyka się na kawę, a potem nie ma jak za nią zapąłcić i sprzedaje jej jakiś beznadziejny tekst, to o czym ma to świadczyć? Fajny związek?:D zapewne wiele straciła... nic tylko się targnać na swoje zycie...;) lepszy rydz jak nic , tak? fajne myślenie:P

Gość gosciaa
maciek po prostu umawiaj sie z innymi kobietami ale to kwestia klasy

A czy autor powiedział o jakichś konkretach czy ciągle swoje "abo kobiety to chcą za dużo"? :D

Gość gość
Mam wymagania co do faceta. I żeby zarabiał i żeby miał warunki i żeby był porządny. Nie dla mnie, ja pieniądze mam, ale żeby moje dziecko miało porządnego zaradnego ojca, a nie nieudacznika, którego na wycieczkę nie będzie stać, albo do lekarza się będzie autobusem z dzieckiem tłuc.

Gość gosciaa
to skad wiesz ?

Gość gość
Dziekuje Bogu, ze nie bede z mezczyzna Waszego pokroju;p

Gość gość
gość Mam wymagania co do faceta. I żeby zarabiał i żeby miał warunki i żeby był porządny. Nie dla mnie, ja pieniądze mam, ale żeby moje dziecko miało porządnego zaradnego ojca, a nie nieudacznika, którego na wycieczkę nie będzie stać, albo do lekarza się będzie autobusem z dzieckiem tłuc. xxx nie spełniam tylko posiadania prawka. i już odpadam w przedbiegach z powodu takiego głupstwa. A ty masz prawko?

Pytanko do autora, w ilu związkach był i z iloma dziewczynami się umawiał, że tak doskonale wie jakie są wymagania kobiet? Konkretna ilość partnerek.

Gość gość
Mysle, ze mezczyzni sfrustrowani na ktorych kobieta nie sojrzy maja po prostu niefajne charaktery - tyle:)

Gość gość
Nie, nie odpadasz, jak sam twierdzisz to głupstwo. Pewnie i bym się z takim związała, ale bym go mobilizowała, by zrobił, również dla swojej wygody. To nie jest aż tak wielki wyczyn zrobić prawko. Sama mam, ale różnie bywa, mogę z dzieckiem nie móc jechać

Gość gosciaa
nie ma szans zeby wesoly, fajny, przystojny facet chocby z gitara byl sam ale zle,wsciekle i pelne nienawisci pseudo" mezczyzny" owszem

Gość gość
Czy to normalne, że normalny facet będący porządnym mężczyzną, mającym pracę, mieszkanie hobby itd. nie ma szans na związek bo nie ma śmiesznego prawa jazdy, które może mieć również kobieta? No raczej nie.

Gość gosciaa
swoja droga czemu smieszne prawo jazdy sprawia ci trudnosc? z czym masz problem pisz doradzimy:)

Gość gość
gość Nie, nie odpadasz, jak sam twierdzisz to głupstwo. Pewnie i bym się z takim związała, ale bym go mobilizowała, by zrobił, również dla swojej wygody. To nie jest aż tak wielki wyczyn zrobić prawko. Sama mam, ale różnie bywa, mogę z dzieckiem nie móc jechać xxx U współczesnych kobiet trzeba być idealny i właśnie odpadam. Zresztą sama napisała, że byś go nakłaniała do zrobienia go. Jak sama widzisz kobiety nie potrafią iść na kompromis i nie chodzi tu o wyczyn czy nie ale o to, że nie każdy czuje się kierowcą albo po prostu nie chce nim być. Tak jak nie każdy czuje się do gotowania, pływania, bycia pilotem tak nie każdy musi chcieć być kierowcą i płeć nie ma tu nic do rzeczy.

Gość gosciaa
ale napisz czemu nie mozesz zdac tego prawa jazdy gdzie ci nie idzie? testy czy miasto?