Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIE WSTYDZICIE SIE CHODZIC DO LUMPÓW

Polecane posty

Gość kijevna
Chodźcie do mnie - nie lumpek tylko rzeczy po moich dzieciach:) Niestety kafe odrzuca linki, ale jak ktoś ma ochotę zajrzeć, to zapraszam na allegro, użytkownik kijevna:)

Gość mama_34
nie chodzę do lumpow, raz w zyciu bylam i nigdy wiecej:D

Gość pastaaa
Co za debilka taka jedna tutaj wyzywa wszystkich, którzy chodzą do lumpeksów jest pod nickiem "gość", moja droga nic Ci do tego kto gdzie kupuje, mogę sobie nawet w śmietniku grzebać a ty możesz co najwyżej mnie pocałować w d**ę. Piszesz że w lumpeksach są szmaty, pewnie byłaś w jednym czy dwóch lumpeksach haha taka prawda że są lumpy ze szmatami i lumpy z markowymi rzeczami za grosze i bez żadnych widocznych śladów użytkowania. Przechwalacie się, że jeździcie do Grecji, Kuby czy ch*j wie gdzie, wyzywając przy tym tych co mniej zapłacili za wczasy. hahaha jesteście ograniczone do zamówienia wycieczki last minute w biórze podróży. oczywiście jedźcie sobie gdzie chcecie - ale nie myślcie, że jak kupicie droższą wycieczkę na Kubę to jesteście bardziej wartościowe. Spitsbergen, Grenlandia, północna Kanada to są miejsca gdzie hołota nie jeździ!

Gość gość
taaaa jasne:D tak sobie tłumacz i nos stare szmaty po kims:D ja wole nowe:)

Gość pastaaa
możesz mnie pocałować w d**ę jak ci coś się nie podoba :D

Gość yomysskaa
Bardzo chetnie chodze do lumpeksow,kupuje tam czesto ciuszki , juz nie pamietam kiedy kupilam cos nowego, teraz kupuje po mału ciuszku dla mojego nienarodzonego maluszka , markowe z H&M , George , Next za grosze gdzie w sklepie body kosztuja pewnie z 20 dyszki za jedne. Ja sie nie wstydze , nie czuje sie gorsza ani jakas biedniejsza.

Gość gość
Ja sie nie wstydze, wstydzic sie moga ludzi z kompleksami. Mam kasę, ma fantazje i jestem wolnym czlowiekeim chodze gdzie chce i kupuje, co chce i g... mnie obchodzi, co kto o tym mysli.

Gość gość
Hm. Ale w chodzeniu do lumpów nie chodzi o to, że lubimy mieć ubrania George czy Atmosphere i się podniecamy tymi markami, tylko raczej o to, że w sklepach uważanych przez was za "normalne" są same akrylowe sweterki i bluzki z dodatkiem poliestru, jeżeli już coś jest z naturalnych tkanin, to się za to słooono przepłaca. Na zachodzie nawet Walmart robi czasem lepsze ubrania, niż HM rzuca na Europę Wschodnią...

Gość yomysskaa
nie chodzi mi o marki , tylko poprostu podalam nazwy gdzie ciuszki dla dzieci tych firm sa naprawde dobrej jakosci i za groszowe sprawy , a przeciez wiadomo , ze niemowlaczki nie niszcza ubranek wiec nie wiem w czym tu problem . w moich lumpku sa praktycznie same rzeczy firmowe i jestem z tego zadowolona bo ubrania sa dobrej jakosci za marne grosze i wiem , ze nikogo w tym na ulicy nie zobacze za pare dni.:))

Gość wiki95
Hej dziewczęta! bardzo polecam na FAŁATA butik z odzieża nowa i uzywaną, babka dopiero co otworzyla ciuszki wiekszosc markowa i w mega dobrym stanie ! nie sa tak 'zmęczone' jak w innych lumpeksach, mi sie udalo wyszperac pare sweterkow z new looka i jeszcze jeden był z metkami!!!) czad to jest koło bażanta dokładnie fałata 41 )

Gość yomysskaa
Czasami te 'butiki' z nowa i uzywana odzieza maja takie kosmiczne ceny , ze chca za uzywany sweterek 25 zl gdzie moge znaleźć taki sam w koszu za grosze i bardzo dobrej jakosci a za 25 wole dolozyc dyszke i miec nowy nie noszony przez nikogo..