Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chciałybyście mieć faceta policjanta

Polecane posty

Gość gość
To przede wszytkim alkoholicuy -wypaleni zawodowo

Gość gość
i zdradzacze podobno

Gość gość
nie chciałabym, balabym sie takiej osoby, ze jest zaburzona, czesto tam ida ludzie co lubia rzadzic

Gość ollala 2222222
tylko nie to mialam meza policjanta jestem po rozwodzie 4 lata a do tej pory mam przez niego problemy

Gość Antonio91
Jakie masz problemy Olu? :D

Gość ollala 2222222
tylko nie to ,mialam meza policjanta jestem 4 lata po rozwodzie a do tej pory mam przez niego problemy

Gość ollala 2222222
nie bede pisac tutaj o swoich klopotach ,wystarczy ze zrobil ze mnie w sadzie alkoholiczke ,prostytutke i niezrownowazona psychicznie osobe to nie malo

Gość ollala 2222222
zdradzal mnie a to ja przegralam sprawe (dziwne co)mialam swiadkow i dowody ale reka reke myje

Gość ollala 2222222
nie wierze w zadne sady i sprawiedliwosc w nich ,wszyscy siedza w jednej mafi i daja sie przekupic

Gość Antonio91
Bez obrazy, ale czytając Ciebie mam wrażenie, że w sądzie zeznawał prawdę i tylko prawdę. :classic_cool:

Gość ollala 2222222
znasz mnie ze odrazu oceniasz ,albo moze ty policjant jestes?ze po jego stronie stoisz?

Gość gość
mialam.nie polecam.zdradzaja, maja dziwne odpaly

Gość ollala 2222222
zreszta nie potrzebnie tu weszlam ,chcialam tylko prosic inne dziewczyny aby byly madrzejsze niz ja i to tylko tyle ,bo wiem co przeszlam a ty Antonio 91 akurat nic o tym nie wiesz wiec sie nie wypowiadaj z calym szacunkiem

Gość ollala 2222222
takie zycie

Gość ollala 2222222
nie ma co wiecej pisac tyle w tym temacie

Gość gość
ollala wejdz na temat na dziale " ciąża, poród" jestem w ciąży a mąż mnie bije - coś bardzo pokrewnego

Gość Emilka1771777777777777
nie bo policjanci to psy na baby.... Byłam zeznawać w sprawie kradzieży to się do mnie przystawiali i ogólnie juz którys policjant którego spoznałam się tak do mnie zachowywał choć często noszą obrączki...

Gość gość
Jak szczebioczesz jak jakaś podfruwajka, to tak się wobec ciebie zachowują. Gdy kobieta szybko utknie temat, gościu da do zrozumienia, że nie jest zainteresowana to i jego próby poderwania się skończą. Ale jak same baby głupkowato się śmieją, kokietują to panowie myślą, że jesteś chętna. Myślenie, że policjant to mężczyzna Rozumowanie niektórych kobiet, że policjant to mężczyzna opiekuńczy, zapewniający bezpieczeństwo, to istna głupota. Zawód jaki oni wykonują , tj. związany z niebezpieczeństwem, ryzykiem kreuje obraz mężczyzny silnego, odpowiedzialnego, solidnego, a to tylko człowiek jak każdy inny. I w żaden sposób nie przekłada się to na jego bycie MEGA kochankiem, tj. umiejętności w sypialni. Żałosne są babki, które jak widzą policjanta szczebiotają jak podfruwajki, od razu zdolne do kopulacji, a potem się dziwią, że tamci je zaliczają.

Gość gość
w 50% to są manipulanci,,lubią kontrolować,klamią,trudni w relacjach z bliskimi

Gość rasensa
Do tej od szczebiotania i kopulacji: Sama jesteś żałosna, policjanci zdradzają na potęgę i nie trzeba nawet szczebiotać, zresztą szanujący się, żonaty facet, nie wyrywałby innych kobiet. Odpowiadając na pytanie - na parę spotkań może tak, lubię poznawać nowych ludzi, ale na stałe nie bardzo. Mógłby być wstyd przed znajomymi, jakby im dawał mandaty za kupkę psa lub czatował by zakładać blokady.

Gość gość
Post poprzedni mi się zmiksował. Ostatnio byłam świadkiem na stacji benzynowej jak laska tankowała paliwo, po przeciwnej stronie stał radiowóz i policjanci też tankowali. Panna najpierw podeszła do nich, żeby jej pokazali jak wyciągnąć wąż dystrybucyjny z pistoletem, szczebiotała, włosy odgarniała, uśmiechała się do nich jak dziecko, które widzi lizaka i chce go polizać. Pomogli jej, potem ona zapłaciła za benzynę i zanim wsiadła do samochodu, jeszcze do nich zagadywała. Laska przyjechała samochodem, była kierowca, to chyba logiczne, ze skoro prowadzi samochód to taką elementarną czynność jak otwarcie zbiornika na paliwo, wyciągniecie węża z dystrybutora, naciśnięcie pistoletu i tankowanie wykonywała wielokrotnie, ale jakoś dziwnym trafem zapomniała o tym widząc tych dwóch kolesi z radiowozu. Wniosek nasuwa się sam. Kobiety nie bądźcie obłudne, same szukacie okazji, by być zaliczone, a to czy policjant, czy chirurg, macie w d***e, jak i to czy ma żonę, czy nie.

Gość gość
tylko nie to....