Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kafeteria otworzyła mi oczy na wiele spraw

Polecane posty

Gość gość

których wcześniej wcale nie dostrzegałam :) Naprawdę

Gość wojtek__bez portek
mnie tez, zwlaszcza tematy kobiety to k***y oraz machanie siusiakiem :P

Gość gość
Ja mam na myśli te 'poważniejsze' tematy.

Gość gość
niestety kafeteria nie tylko poszerza światopogląd ale i zakrzywia może to też zauważyłaś?

Gość gość
co to znaczy zakrzywia ?

Gość gość
wg mnie to prawdy jest mało, mozna za to poznac pewne cechy ludzi, dotychczas neiznane... :p ja w szoku jestem, jak ludzi eudaja, nie potrafia sie przyznac do kiepskiej pracy, braku powodzenia, kazdy pisze ze jest szczupły, ma 170 cm, wazy 55 kg, zarabia min 5 tys, cuda na kiju... jak trzeba byc zakompleksionym zeby pisac takie bzdury nie majac nawet własnego nicka

Gość gość
Ja nie wiem którą kafeterie ty czytasz ? Ja mam zupełnie odmienne wrażenie, tu wszyscy narzekają.

Gość gość
Ludzie kłamią ,ile wlezie.Wszystko po to,żeby być lepszym od znajomych.Mam całą masę takich wrednych bab w pracy.Ostatnio powiedziałam,że w CCC jest wielka obniżka cen butów.Wszystkie pytały czy z nowej kolekcji,bo jak stara to One nie chcą .Myślałam,że padnę ze śmiechu.Okazuje się ,że mam bogate koleżanki.A jak wypełniamy wnioski o zarobkach ,żeby na Święta Bożego Narodzenia dostać jakieś grosze,to okazuje się ,że wszystkie są biedniejsze ode mnie.Nagle mąż stracił pracę .I czteroosobowa rodzina utrzymuje się z jednej pensyjki.Tak samo jest z wczasami pod gruszą .

Gość gość
ale tu przeciez ludzie wystapuje jako "gosc" wiec na co im ta potrzeba kłamania, bo ja nie rozumiem?? ja akurat zupełnie takiej potrzeby nie mam, wrecz przeciwnie...

Gość gość
otworzyła ci oczy chyba zazdrość cie wzięła że niektórzy mają jak piszesz170 cm i 55kg,z domu nie wychodzisz? Mało jest na ulicach szczupłych wysokich dziewczyn,kobiet? A że zarabiają 5000 tysięcy to takie dziwne??? Poparz np ile ludzi stawia w krótkim czasie piękne domy,owszem moze i na kredyt ale żeby go dostać to pensje musi mieć nie małą. Nie widzę wszędzie kłamstwa. Powiem ci więcej żebyś miała o czym pisać mój mąż 5000 to zarabiał w 2001roku na rekę,nie został do tej pory (choć zmieniał pracę )zatrudniony na niższej pensji,wręcz przeciwnie.Ile teraz zarabia ,nie napiszę bo i tak uznasz że to kłamstwo. To tak wygląda jakbyś żal miała że jednak ktoś jest szczupły,że zarabia,że ma lżej,a jak ma lżej i nic z tym nie możesz zrobić to chociaż go nazwać kłamcą i zgnoić.

Gość gość
To nie ja pisałam jako gość z 2013-10-04 23:24:50 Chodziło mi o coś zupełnie innego, bardziej miałam na myśli relacje międzyludzkie.

Gość gość
nie,nie spoko,ja do gościa z 23;24 tak nasmarowałam bo aż kipi żalem i zazdrością.

Gość gość
otworzyła ci oczy chyba zazdrość cie wzięła że niektórzy mają jak piszesz170 cm i 55kg,z domu nie wychodzisz? Mało jest na ulicach szczupłych wysokich dziewczyn,kobiet? A że zarabiają 5000 tysięcy to takie dziwne??? x x tu prawie kazda ma 170 i 50 kg, a na serio co drugi Polak ma obecnie nadwage... a jak sa topiki pt ile wazysz i mierzysz, to na nich co 20 osoba sie przyznaje do nadwagi... jak kiedys ktos spytał gdzie mieszkacie, to wszystkie osoby jakie sie wpisywały, mieszkały w domkach, prawie nikt - w mieszkaniu... faktyczne srednie zarobki w Polsce na reke to ok. 1500, i to max, dominanta brutto to ok. 1800, jak sie czyta to forum to kazdy sie wpistuje co ma po kilka tys minimum na reke... tak jest to dziwne, bo b mało kto zarabia 5 tys na reke, na pewno nei kazdy

Gość gość
nie,nie spoko,ja do gościa z 23;24 tak nasmarowałam bo aż kipi żalem i zazdrością. x x ale dlaczego tak uwazasz? Ja nie kipie zadnym zalem, to ty jakas jestes agresywna.... ja tylko pisze o rzeczach, które zreszta tu wielu zauwazyło... kazdy tez sadzi po sobie z tego co widze, ja własnie jestem mało zazdroszczaca innym

Gość gość
nie wiem chyba żyjemy w innych krajach,przykład,w klasie mojej córki są 2 osoby nadwaga klasa liczy 34 osób,pozostali to praktycznie tyczki,u mnie w firmie pracują 32 osoby 1 otyły czy z nadwagą pan portier.na ulicach pulchni ludzie też gromadami nie biegają. A co do kafeterii to ja czytałam może jak 3-4 osoby pisały w sumie o tym że maja 5tyś jedna chyba 6 i co tak trudno uwierzyć że taka garstka lepiej zarabia. Kurczę ja nie widzę wszędzie kłamstwa.

Gość gość
http://metromsn.gazeta.pl/Lifestyle/1,126513,13962176,Wiekszosc_Polakow_ma_nadwage__Ale_narazeni_na_otylosc.html x dane co do nadwagi sa przeciez wszędzie, nadwaga to nie otyłosc, tak dla przypomnienia... moze mało czytacie tego forum, albo sie nie interesujecie statystyka

Gość gość
Hmmmmm,to mamy oceniać ludzi ich prawdomówność wg statystyk?

Gość gość
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5476834 tematy wakacyjne to tez hit... Kazdy z kafeterii jezdzi za granice, no dobra 90 % osób , w porywach do 95%... a tak na serio wiecie, jaki procent Polaków jezdzi za granice? Ok. 10 % i to liczac optymistycznie, okolo połowy nie wyjezdza wcale, znaczna wiekszosc co wyjezdza - jedzie na działke

Gość gość
a jak chcesz inaczej oceniac prawdomównosc??? czytajac to forum mozna miec nieco błedne wrazenie o tym co sie dzieje w polsce, nieprawdaz? wg niego prawie kazdy jedzie na zagraniczne wojaze, prawie kazdy swietnie zarabia, meiszka w domu a nie mieszkaniu, jest szczupły i wysoki... Czy to moze byc prawda? Nie sadze... mozliwe tez, ze ludzie tak sie wstydza napisac ze np. maja 160 zm wzrostu i waza 62 kg, ze nie pisza, ale niech mi ktos wytłumaczy co z nimi jest? Ze sie wstydza napisac, ze jada na wakacje do Karpacza?

Gość gość
poczytałem i powiem tak może to zależy od regionu,ja mieszkam i pracuję w stefie przemysłowej przy granicy z niemcami i powiem tak,tu jest wiele osób które mają lekko 5 na rekę kierownik produkcji brygadziści jakościowcy konstruktorzy informatycy,programiści,logistycy(znam jednego co dostaje 11) menager, ludzie na samej produkcji mają na czysto 1800-2200 ale z nadgodzinami mają i więcej,brat jest szefem kuchni w restauracji ma 5200. To chyba naprawdę zależy od regionu.

Gość mi otworzyła oczy na
wiele spraw, relacje damsko-męskie, zaradność polaków, kombinowanie, wrażliwość na to co ludzie powiedzą, chwalenie się przed innymi, jakieś takie chamstwo kobiet chodzi mi o to że przeklinają na maxa, to że ludzie mają takie same głupie problemy jak ja np. z pierdzeniem :D

Gość gość
temat o pierdzeniu był cudny,uśmiałam się jak mało kiedy.