Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FIFI121

Nowe życie po rozstaniu

Polecane posty

Przechodziłem kiedys przez kilka równie a nawet i moze bardziej dramatycznych doświadczeń, dlatego wiem jak to boli :)

nie nie zaciąl ja cały czas tu jestem pisze czytam by nie myslec i słucham od ciebie piosenki...czasem lece tylko na papierosa z nerwów Skrzywdzona nie mam zamiaru sie do niego odzywac jeszcze mam ta godnosć....

Lepiej teraz, jak pod wieczór, bo tylko byś się zadręczała i stresowała do tego czasu . Nie martw się ,będzie dobrze. Nie ten to inny - lepszy

Zawód miłosny zawsze boli. Ale tak to już niestety jest. Najpierw jest ból, później żal, a na końcu zostaje poczucie dobrze spełnionego obowiązku i człowiek jest gotowy by zacząć życie na nowo

bede na kafeteri gdzies tak za około dwie godziny albo i szybciej i tak nie mam pomysłu co ze soba robic dalej wiec chetnych zapraszam

pavlo obys miał w tym racje zeby to co czuje okazało sie przyzwyczajeniem i ze moja miłoscjednak nie była tak silna i zgasła i pozwolila zyc dalej...zebym znalazła cel i checi do zycia....chociaz na dzien dzisiejszy mam ciebie wiec jest dla kogo odpalac laptopa no i dla mojego topiku i wszystkich piszacych dziewczyn

ja schowałam sie jak dziecko u rodziców w sypialni a on nie wysiadł z auta....czyli oboje nie bylismy na siebie w stanie popatrzyc...i tak temat naszego zwiazku sie zakonczył

rozmawiałam z mama powiedziała mi ze predzej czy pozniej on znowu pojawi sie w moim zyciu ze bedzie chcial to odbudowac i zna zycie i wie ze tak bedzie ja twierdze ze to jest juz nie mozliwe i nie realne koniec to koniec oddał rzczy to co on bedzie chciał za jakis czas

Najczęściej dzieje sie tak wtedy gdy kobieta już sobie życie na nowo ułoży,wtedy wraca były i chce drugiej szansy bo niby widzi swój błąd i chce sie niby zmienić :O Mama dobrze Ci mówi. Sama się przekonasz

ja jakos w to nie wierze z reszta pogasił we mnie wszystkie nadzieje zgasił wszystko i nie czuje w sobie tego....ze czekanie sprawi cud....nie ma tego

Czekanie cudu nie sprawi bo jeżeli on wróci to i tak i tak on się nigdy ,przenigdy nie zmieni. Egoista to człowiek, który poza sobą świata nie widzi i nawet jeżeli bedzie chciał żebyś do niego wróciła to na początku będzie miły, słodki i kochany, by po czasie znów pokazać swoje prawdziwe oblicze i Ciebie ranić. Nie ma sensu wiązać nadziei z tym,że on wróci i się zmieni. To,że będzie chciał wrócić jest pewne, bo z jego charakterem nie znajdzie sobie partnerki na dłużej i zauważy,że Ty byłaś dla niego najlepsza. Jednak nie liczyłbym na jakąkolwiek zmianę z jego strony, dlatego odradzałbym powrót do niego nawet gdyby na gwoździach przed Twoim domem klęczał 30 dni o wodzie i chlebie i się przy tym biczował.

szczezre mówiac nie mam ochoty do niego wracac potraktował mnie ....az szkoda gadac pavelo takie pytanie masz skypa? musze do kogos gadac a nie ma z kim a pokój czeka az go ogarne? z reszta miło było by z toba pogadac

Pisałem,że mnie cieżko przestraszyć, a juz napewno nei przestraszyłby mnie widok zapłakanej kobiety w brudnym dresie i rozmazanym makijażu :)

no tak rozumiem... ja akutualnie sprzatam ten syf wielki wyglada jak wysypisko....jesli jestes na kafe mozemy popisac cały czas jestem dostepna